Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 695
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Ивана и Мерал, Василена и Никифор. Никифор ще е с голяма разлика с Ивана, а и не се връзва поп-фолк девойчето на мераците му за дете.
Аз изобщо не мисля, че е задължително да са от един град двойките. В днешно време е желателно една двойка да се установи там, където може да си осигури добро условия за живот, та местоположението е въпрос на виждане. Ясно е разбира се, че някой ще трябва да направи компромис ама предполагам, че все им е минавала тази мисъл през главата като уж тръгваш с идеята за сериозна връзка.

# 181
Ами със сигурност Ивана е с Мерал. Освен това Никифор е близо 20 години по-възрастен от нея. Едва ли ще са толкова луди да го свържат с момиче, което още не се е наживяло.
С Василена са по на един етап в живота си.

# 182
Аз изобщо не мисля, че е задължително да са от един град двойките. В днешно време е желателно една двойка да се установи там, където може да си осигури добро условия за живот, та местоположението е въпрос на виждане. Ясно е разбира се, че някой ще трябва да направи компромис ама предполагам, че все им е минавала тази мисъл през главата като уж тръгваш с идеята за сериозна връзка.

Това е телевизионен формат. Задължително е двойките да са от един град, защото никой няма да направи компромис заради един 4 седмичен експеримент. Как виждаш някой да си напусне работата заради предаването, за да се премести в друг град, в който да живее с потенциалната си булка/съпруг?
Релокацията е доста дълъг процес и определено не е нещо, което някой ще направи заради 1 месечно несигурно изживяване. А в интерес на предаването, трябва да са от един град или поне близки градове. Това са снимки, логистика, а освен това и трябва да живеят заедно. Иначе какво ще правят? Ще мине сватбата, ще идат на меден месец и след това ще се виждат Събота и Неделя?

# 183
Не, че нещо, но Гергана и Георги не са живеели реално заедно. Събирали са се само за снимки. Заедно живееха само другите 2 двойки.

Обаче и според мен е важно да са от един или поне близки градове. В случая досега няма нито една двойка извън столицата.

# 184
Не живееха заедно, защото не се харесаха, а не заради друго.

# 185
Е, това е ясно, но за пред камера, изглеждаше че си живеят заедно.

# 186
  • Варна
Чудих се дали да се включа с коментар,относно вдовицата....Мъжът ми почина внезапно и неочаквано на 40години, аз бях на 39.Година и девет месеца почти. От една година съм в нова връзка, не се шокирайте, единствено и само човек, който е преживял това може да разбере и единствено и само той може да реши какво да прави, да е сам или не. Мъжът ми, бог да го прости, винаги ще остане в сърцето и мислите ми, говорили сме си на тази тема и мнението му беше, че нито един от нас, не бива да остава сам, ако нещо се случи с другия. Сегашният мъж до мен знае какво преживявам все още, наричала съм го с името на починалия ми мъж, плакала съм и продължавам да плача, разбира ме. Не виждам нищо лошо в това, но много хора ме осъждат, само че, когато всички вие, които сочите с пръст, като се приберете във вас, има кой да ви гушне, да ви каже добра дума, а аз се прибирах и ме посрещаше само котката.....

# 187
  • София
Мен ме изненада жената на 50 не че търси другар след смъртта на съпруга си, а че реално има онкологично заболяване, което е много тежко. Не знам дали непознат човек би се нагърбил с последствията, които то носи. Мъката, страхът да не загубиш човека. Това е огромно изпитание за цялото й семейство. Мъжът трябва да е смел.

# 188
Мен ме изненада жената на 50 не че търси другар след смъртта на съпруга си, а че реално има онкологично заболяване, което е много тежко. Не знам дали непознат човек би се нагърбил с последствията, които то носи. Мъката, страхът да не загубиш човека. Това е огромно изпитание за цялото й семейство. Мъжът трябва да е смел.
И аз това имах предвид  Peace Мисля си, че за мъжа ще бъде тежко да бъде с жена, болна от същата болест отнела неговата. Иначе нямам против да гледам как събират и 70 годишни Simple Smile На 50 пък далеч не е края на живота.

# 189
Аз малко ще сменя темата. Но се замислих. Приятелката на фолкпевицата каза, че двойките са 4. А сега гледаме 3. Реално възможно ли е 4 двойка да са се отказали пред олтара и затова да не ги дават. И дали и в предния сезон е имало нещо подобно.
Не се сещам дали в чуждите версии на предаването съм гледала отказ пред олтара. Някой, ако има наблюдения да сподели.

# 190
Само 3 са двойките. Не можеш да се откажеш пред олтара.

# 191
  • София
Аз по-скоро мисля, че са били 4 двойки, но едната не са се харесали въобще, не са си дали никакъв шанс за опознаване и още след сватбата са казали, че разтурят седянката.

# 192
Не може да се откажеш преди края на предаването. Това не е Тиндър среща. Simple Smile

# 193
  • Телиш/Плевен
Най-вероятно наистина са били четири, щом така са казали в началото, но впоследствие четвъртата двойка се е отказала. Дали преди или след брака, едва ли ще разберем. А и идеята на предаването е да покаже успешен експеримент, защо им е да показват провал от самото начало? Grinning

# 194
  • София
Не може да се откажеш преди края на предаването. Това не е Тиндър среща. Simple Smile

Как пък няма да можеш да се откажеш, ок длъжен си, ама като им правиш сценки и проваляш снимките, ще клекнат. Не вярвам да са стигнали дотам, достатъчно е да заявят достатъчно твърдо, че няма да го бъде и ще стане разваляне по взаимно съгласие.

Общи условия

Активация на акаунт