Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 694
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Не са ми казали нищо за хонорар. Все пак не съм бил един от 3-мата избрани. Може и да има хонорар ако си от участниците.

Всяко шоу е с цел правене на пари. На никой не му пука дали участниците ще останат заедно. Simple Smile

# 211
Лале в дъжда, благодаря. Исках да си направя сметка дали ше мога да го гледам по тв а не от тел. Както преди малко направих.

# 212
На мен от психолозите най-адекватен ми се стори мъжа, забравих му името.
Да, гещалт психологията наистина може да разреши дилеми и помага на човек да види не само отделните елементи от други човек /в случая/ но и потенциала му.
Тя не разглежда обекта/тук човека/ като самостоятелна единица, а като цяло от нещо, затова са го включили в групата. И наистина е човека, който може да подпомогне една двойка да продължи напред възможно най-дълго.

# 213
  • Телиш/Плевен
На мен от психолозите най-адекватен ми се стори мъжа, забравих му името.
Стоян Кузманов. На мен също ми направи много добро впечатление.

# 214
Стоян Кузманов. Само него запомних.
Останалите , включително и астроложката са ми супер безлични.

# 215
Stoyanova A
Интересно ми е, ти като приятелка с Ивана, през този месец след сватбата
виждали ли сте се, говорили ли сте?
И ако да - какви са им отношенията с момчето?

# 216
WooX, да най-вероятно не са ти намерили подходяща половинка и невъзможността ти за преместване също е изиграла роля.
Но, предполагам си млад, ти виждаш ли се хипотетично с Ивана или Василена Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех иначе с намирането на половинка!

# 217
Мен също ми е интересно какво те подтикна да се запишеш?

# 218
LaughingСамо в смени жената мога да се запиша.

# 219
Да ти се падне някой мухъл с претенции..за кО тиЙ 😂😂

# 220
  • София
Stoyanova A
Интересно ми е, ти като приятелка с Ивана, през този месец след сватбата
виждали ли сте се, говорили ли сте?
И ако да - какви са им отношенията с момчето?

Като цяло не сме най-добри приятелки, но в интерес на истината през този месец сме се чували и сме си писали няколко пъти и не сме се виждали.  Като я питам за Мерал, само ми казва, ще видиш, гледай. Аз бях впечатлена от неговите роднини на сватбата и от него като цяло. След като си казаха да, той постоянно ходеше до нея, гушкаше я, прегръщаше я, все едно цял живот се познават. Бяха се отпуснали и двамата.

Тя пътува, ходи и до Добрич, от където е Мерал. Постоянно снимат, каза че доста се вълнува и че всичко минава добре и да гледам предаването. Сподели, че с Мерал, имат много теми за които да си говорят, като заминаха на меден месец ми показа снимки и каза, че са си изкарали добре. Не се е виждала и с другите си приятели. Опитах се да разпитам майка и да каже малко повече, но нямам информация, затова и на мен ми е интересно какво се случва.

# 221
Още ли са женени?

# 222
Е, то още текат снимките. Сигурно да. Дали живеят заедно вече е друг въпрос.

# 223
WooX, да най-вероятно не са ти намерили подходяща половинка и невъзможността ти за преместване също е изиграла роля.
Но, предполагам си млад, ти виждаш ли се хипотетично с Ивана или Василена Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех иначе с намирането на половинка!

Ами, не бих казал. То не се е и видяло нещо чак кой знае какво все още от характерите им. Не бих се оплаквал ако трябва да участвам в предаването като техен партньор, но не биха били първи избор.

Василена има дете, което за мен е малък или голям проблем, в зависимост от това, колко харесвам жената и какви са ни отношенията. Смятам, че всяка връзка трябва да мине през едни нормални етапи (знам колко нелепо звучи това с оглед формата на предаване, в което виждаш партньорката си на олтара), които наличието на малко дете възпира. Няма я спонтанността, няма я безгрижността. Връзката от самото начало започва да се върти около трето лице. Нещо, което според мен товари доста. Иначе като личност ми изглежда искрена. Сигурно бих предпочел нея ако трябва да избирам.

Ивана е просто там за популярност. Не мисля, че има някой, на който не му е ясно. В реалния живот дори не би погледната това момче, а какво остава да му даде шанс за връзка или интимен контакт.
Аз лично я виждам просто като сексуален обект. Не е момиче, към което бих бил привлечен дългосрочно.
Щях да си изкарам 4-5-те седмици и сигурно щяхме да се разделим. Не бих ѝ обърнал особено сериозно внимание в реалния живот.

И пак казвам, че това ми мнение е само въз основа на показаното в един епизод.

Не, че аз съм цвете за мирисане, но тъй като ме попитаха..

Мен също ми е интересно какво те подтикна да се запишеш?

Ами, малко ми е сложно да отговоря.
Със сигурност не е от отчаяние или пък защото смятам, че само така мога да си намеря партньорка. Виждам, че това е доста широко разпространено мнение за участниците.
Просто човешките отношения са ми интересна материя и реших да пробвам какво ще стане в подобен експеримент. Освен това съм необвързан от доста време (много повече отколкото някой би предположил като ме види) и след като аз сам не успявам някак да се справя с намирането на партньорка, реших, че психологията може да успее вместо мен. Simple Smile А и е преживяване, което остава с годините. Убедил съм се, че главно нещата, които ни вадят от зоната ни на комфорт са тези, които помним и разказваме след години.

Аз не го виждах като брак. Аз го виждах като уредено гадже, с което имате 4-5 седмици да се опознаете. Не разбирам защо хората толкова подскачат като се каже, че браковете са истински и може да се наложи развод, сякаш ще ми го впишат в някаква ЛЮБОВНА КНИЖКА, която да представям на потенциални партньори и всичките си съседи в бъдеще.

----

А момичето не казва нищо на приятелите си, защото така пише в договора. Ако издаде информация преди края на излъчването на предаването - нарушава клаузата за конфиденциалност.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 16:45 от w00x

# 224
Гледах първия епизод и съм  разочарована. Аз очаквах участници като в първия сезон. Тези са много натоварени с проблеми. Василена как се е решила така с лека ръка на тази авантюра, в която въвлича и детето си? Или пък Таня и Светозар, те непрекъснато говорят за загубените си партньори. Ако желаят ново начало не трябва ли да се отърсят малко от миналото? Фолк певицата въобще не искам да коментирам. Слушах три думи от "песента" и съм в потрес как може въобще тази пошлост да се изговори, камо ли да претендира за изкуство. Мерал или там какъв беше ми е много анти. Мазен, пълен, със самочувствие до небето.

Общи условия

Активация на акаунт