Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 696
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Представяте ли си какви са били другите участници, щом са избрали точно тези 6. Нищо против всеки един от тях, но не виждам бъдеще в нито една двойка.

# 226
w00x, благодаря за отговора! Виж пък може би си изкарал късмет.
Винаги ми е било интересно какъв тип хора се впускат в подобни предавания. Звучиш ми малко , като типажа на Георги и може би наистина нямаше да е твоето.

# 227
Мисля си, че за мъжа ще бъде тежко да бъде с жена, болна от същата болест отнела неговата.
Точно същото мисля и аз.
Може и да е огромен шок за човека.

# 228
Представяте ли си какви са били другите участници, щом са избрали точно тези 6.

Аааа, моля, моля!

w00x, благодаря за отговора! Виж пък може би си изкарал късмет.
Винаги ми е било интересно какъв тип хора се впускат в подобни предавания. Звучиш ми малко , като типажа на Георги и може би наистина нямаше да е твоето.

Няма проблем.
Мога да те убедя, че със сигурност не съм като него. Grinning
Аз така или иначе го виждах като приключение. Колкото и да съм отворен към света ми е напълно ясно колко е процентната вероятност да ми намерят съпруга в подобен формат.

# 229
Някак не виждам Никифор и Василена.

# 230
  • София
Тези много философстват.

# 231
  • sofiq
Тези много философстват.

Прекалено много,досадни са ми.Освен това не говорят убедително като специалисти,доста несигурни ми изглеждат те самите,всякаш четат готов текст.

# 232
Тези много философстват.

Прекалено много,досадни са ми.Освен това не говорят убедително като специалисти,доста несигурни ми изглеждат те самите,всякаш четат готов текст.
Точно, все едно са на рецитал пред черната дъска в училище...много изкуствено

# 233
Тези много философстват.

Особено Маги.

# 234
Дано днес видим поне една сватба. Миналия сезон още в първия епизод имаше сватба, а сега само им слушаме глупостите.
Василена била повърхностна, защото търсела материалното. А не бе - жената сама издържа себе си и детето. Много ясно, че ще търси финансова стабилност в един мъж. За какво й е някакъв мухъл, та и него да издържа. Големи експерти - няма що. Ако наистина тя държи много и на външния вид на мъжа, то със сигурност този, който са й избрали няма да й хареса - поне на пръв поглед. Но пък после може и да му даде шанс.

# 235
Струва ми се, че така наречените професионалисти сами не са сигурни в успеха. На Никифор му липсвало "мъжко присъствие", а пък Василена търсела лукс и физика.... Думи нямам! Певачката била убедителна, че търсела любов... Omg  Нещо май никак не са се справили 🙄🤔

# 236
Много са изкуствени...

# 237
А Ивана съгласна ли ще е на брак и връзка след предаването с турчин? Защото не всяка жена би искала връзка с мъж от друга религия.

# 238
Булката на Мерал българка ли е?

# 239
  • sofiq
а пък Василена търсела лукс и физика.... Думи нямам! Певачката била убедителна, че търсела любов... Omg  Нещо май никак не са се справили 🙄🤔

И била много успяла... Rolling Eyes,не слушам такъв тип музика,но преди да ги обявя в говорене на пълни глупости да ви попитам,наистина ли е успяла и популярна?

Общи условия

Активация на акаунт