Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • sofiq
Точно това си помислих като го видях с приятелите и майка му.
Нямат шанс след срока на договора/ако има някакъв срок/.

Нищо общо нямат и на мен ми стана жал.

Специалистите наистина да си късат дипломите.

# 256
Предаването е толкова зле че нямам думи. Какъв е този фон на "експертите" стил "хванати в изневяра" 2000 г. Ужасно мразя такива фалшиви сцени. Едиси кой отива да им каже за новата кола, те не били имали представа. Маме тая камера  и снимачния екип не им обръщайте внимание. Тъпо тъпо тъпо.

# 257
Предаването е толкова зле че нямам думи. Какъв е този фон на "експертите" стил "хванати в изневяра" 2000 г. Ужасно мразя такива фалшиви сцени. Едиси кой отива да им каже за новата кола, те не били имали представа. Маме тая камера  и снимачния екип не им обръщайте внимание. Тъпо тъпо тъпо.
И с шампанско за наздравица.. за новата кола.. така де за неочакяаната новина за сватбата

# 258
След споделения профил на Василена, тотално вече се моля, Никифор да съумее пръв да я отреже.

# 259
Василена очаква някой млад  красив фитнес МЕН с парички и хубава кола..рязко ще и мине ентусиазма като махне булото..🤣
Този тип мъже не са в този тип предаване.

# 260
  • Някъде там
Уф ужасно скучно ми се струва.
Не ми харесва никой от участниците как реагира на случващото се...Все едно всички са били пияни когато са подавали документи за участие.
😊

# 261
Те хубаво са  били пияни, ами специалистите?

# 262
  • sofiq

И те  Crazy

# 263
Като гледам обсъждането, което кипи тук, започвам да се замислям дали не е за по-добре, че не ми намериха невяста. Grinning

# 264
  • Някъде там
На тях целта им е сеира да е голям и да си приберат хонорара,едва ли толкова са се вживявали кой с кого събират.

# 265
Като гледам обсъждането, което кипи тук, започвам да се замислям дали не е за по-добре, че не ми намериха невяста. Grinning
Радвай се!

# 266
Никифор и Василена са буквално от различни вселени. Толкова не си подхождат, че чак се чудя тези "специалисти" къде точно са видели допирните им точки. Василена може и да не реагира негативно на самата сватба, защото ще е развълнувана, превъзбудена и т.н., но след като я пусне еуфорията направо ще й стане зле. А Никито гОркия така му се ще да се получат нещата, че ще е готов да ходи по нея, като пале по майка си. Предвиждам бърз разпад в тази двойка. По-бърз от двойката Георги - Гергана

# 267
  • София
Ти си един от щастливците.Винаги можеш и сам да си намериш невяста.

# 268
  • София
Ако в предишният сезон имаха някакъв шанс двойките, по имена не си ги спомням Атанас+ властната му булка, то тези тук още в ритуалната зала ще избягат. Не ги виждам, като двойки.

# 269
Специалистите били решили, че Василена подсъзнателно има нужда от мъж като Никифор.

Общи условия

Активация на акаунт