Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 975
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Като гледам обсъждането, което кипи тук, започвам да се замислям дали не е за по-добре, че не ми намериха невяста. Grinning

Ти дали си подал молба ?

Писах и по-рано. Simple Smile
Стигнах до последните 15 участници. До Matchmaking фазата, където остава само да ти намерят партньорка.

# 286
Стигнах до последните 15 участници. До Matchmaking фазата, където остава само да ти намерят партньорка.

Не съм видяла. Извинявай

# 287

Не съм видяла. Извинявай

Няма проблем. То с такива темпове се пише в тая тема, че по-добре един mIRC канал да се направи. Grinning
Тези форуми определено нямат равни като активност. Simple Smile

# 288
  • sofiq
Много бавно и мудно и много скучно Tired

Като гледам обсъждането, което кипи тук, започвам да се замислям дали не е за по-добре, че не ми намериха невяста. Grinning

Ти дали си подал молба ?

Същите "специалиасти" ли правят каста?

# 289
Втория да. Трите жени.
Маги не ми направи добро впечатление, но Милена и Ева се държаха професионално.

# 290
Записвам се при вас, досега с половин око гледах малко ми е скучно, много говорят празни приказки. Но ми присветна лампичката от къде ми е позната тази Ева Мачмейкърката. Беше в Стани Богат!!! Тази кукувица се държи като 16 годишна лолитка и не знае как са наредени планетите в Слънчевата система 😂. Честито на печелившите с такава видна специалистка, необвързана при това.
Пускам участието ѝ, на който му е интересно.
https://youtu.be/1sTIvjc89zo

# 291
  • Sofia
Тя участваше и в предаване на Кобилкина по тв BiT Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Според мен приятелките бяха по-красиви от булките. И този сезон вероятно ще е несполучлив. Сякаш са объркали предаването и са решили да търсят участници за "Смени жената". Те не само нямат общо, но и малко противоположни ми се виждат. В първия сезон решиха по еднаква първа буква. В този явно са решили да тестват дали противоположностите се привличат. Не знам защо очаквах, че искат реално да помогнат на хората. След неуспеха на предишните двойки явно са решили, че така или иначе няма да я бъде, поне сеир да има. Най-много възрастните да се харесат ако няма против да живее в онази къща. На мен обаче нещо не ми се гледа хора на възрастта на майка ми долу горе как се влюбват в ефир. Лошо няма да се намират, но просто не ми е интересно за гледане.

# 293
  • Калгари, Канада
w00x, късметлия си, че не са те избрали. Приеми го като комплимент, че си нормален. 

Предлагам, следващият път да постнат профилите на кандидатите публично и ние да ги мечваме, просто да хвърлят боб или на ротативка да ги наслагат - дърпат ръчката и каквато двойка се падне такава.

# 294
Малко ме е яд ако трябва да съм честен, че не ме избраха. След второто интервю, когато осъзнах, че шансът ми за участие вече е 1:5, бая се спекох, но ми мина и сега съм малко разочарован.

С ротативка явно не става. Представителната извадка е по телевизията. Simple Smile

# 295
Здравейте, а забелязахте ли в началото, когато се въртяха снимките на участниците зад експертите, че двойките бяха 4? Имаше мъж и жена, които ги няма в предаването сега.

# 296
  • София
И за мен е пълно разочарование новия сезон. Нямам впечатление от по-възрастната двойка, но другите две никак не ми допадат. За сполучливи бракове и дума не може да става. Чудно ми е само защо така подценяват зрителите? Във ВБ само плеймейтки в последните години, тук една фолк певица (за мен малко пресилено набедена за известна) се явила на кастинг и веднага я одобрили. Не ми харесват дори визуално - Ивана така се е загрозила с устните, а като булка на рекламата е пълен кич, Василена също май си е пипала устата, а и като държание ми се видя голяма лигла. Миналия сезон поне участниците бяха нормални млади хора, симпатични, интересни, с хобита и кариери, а сега са ги събрали само за сеир. За мен е поредната боза в ефира.

# 297
Прехвърлих набързо темата, но не мернах да коментирате за избора на двойка -Мерал и Ивана. Коректно ли е да й изберат мъж от друг етнос/религия или и тя е от неговия етнос? И какъв всъщност е етноса на Мерал - циганин или турчин?
Русата.... липса на желаещи ли е имало или.... Крайно непривлекателна, глуповато шумна и изобщо неприятна жена.
Може бъга да е в мен, но не разбирам и възрастната жена. Как си прежали половинката за 2 години и й се дожени.

# 298
Според мен в анкетните карти и в интервютата Ивана да е казала, че няма против съпруга да е от друг етнос.
Възрастната жена едва ли е прежалила съпруга си. Просто се опитва да продължи напред.

# 299
И за мен е интересна темата с различната религия, все пак е брак това. Трябва да си доста широкоскроен, за да го приемаш наистина. Никога не съм имала предразсъдъци спрямо различните в обкръжението  си - нищо против тазлична религия , сексуална ориентация и т.н, но въпреки това не бих излязла на среща с мюсюлманин..

Общи условия

Активация на акаунт