Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
А Василена какво каза за бившия си мъж, че пропуснах нейното представяне?

# 361
А Василена какво каза за бившия си мъж, че пропуснах нейното представяне?
Изоставил я бременна.

# 362
Представянето на Василена в еп. 1 няма нищо общо с поведението и в епизод 2. Коренно различни хора. Може би се притеснява от камерите, преиграва на моменти, но такова ми е впечатлението.

# 363
Страницата й във фейсбук с дрешките уж от Италия сне ми се струва да върви. Едни и същи снимки, на някакви парцали, няма разнообразие.
https://www.facebook.com/vasiviv/

# 364
  • Брюксел / София
Това предаване няма никакъв потенциал с тези "специалисти". Да ги бяха сменили след първия сезон: от трите двойки тогава нито една не се задържа.
Всички в темата пишат, че подбраните двойки ще се разпаднат и са обречени на неуспех, което си личи от самолет. Само "големите" специалисти не го виждат.
Ивана според мен участва за купона. Мерал не е за нея. Не ги виждам заедно.
Василена прилича на рускиня пред пенсия: ужасен ужасон е поведението й и начина, по който изглежда. Не знам как ще причини подобно нещо на детето си. Не ги виждам да останат заедно с Никифор. Той изглежда доста посредствен и далеч от това, което тя търси и иска. А и майка му е фактор, прилича на оса.
По - възрастните участници също ми изглеждат неадекватни, но може би те имат някакъв шанс, макар че се съмнявам.
И накрая, участниците ми изглеждат доста семпли, не могат да вържат сложно изречение. Не знам дали това е от притеснение или са си такива.
Мисля, че и вторият сезон на предаването ще е неуспешен. "Специалистите" са досадни и скучни, говорят предимно глупости или общи приказки.
Мисля, че средно интелигентен човек с малко повече житейски опит би могъл да определи по-успешно участниците в двойките.

# 365
Цял ден се чудя Василена на кого ми прилича. Сега се сетих - на Захажаева на младини Grinning

# 366
Цял ден се чудя Василена на кого ми прилича. Сега се сетих - на Захажаева на младини Grinning
Хахаха , с глас се смея 😹😹😹

# 367
  • Телиш/Плевен
Това предаване няма никакъв потенциал с тези "специалисти". Да ги бяха сменили след първия сезон: от трите двойки тогава нито една не се задържа.
Единствено Милена Каменова е от предишния сезон, другите са нови.

Представянето на Василена в еп. 1 няма нищо общо с поведението и в епизод 2. Коренно различни хора. Може би се притеснява от камерите, преиграва на моменти, но такова ми е впечатлението.
Със същото впечатление останах и аз. Сякаш видях две различни жени.

Поведението на Василена е много разочароващо за мен. Някак подобно държание очаквах от Ивана, която е на 23 и "вятър я вее на бял кон". Но жена на 33, при това майка, да се лигави толкова и да говори за "коне под капака" ми е много отблъскващо. Все си мисля, че на тези години човек трябва да е улегнал и осъзнал някои неща. Особено човек като нея - самотна майка, бореща се сама с живота. Не съм вярвала, че ще го кажа, но дори Ивана ми е по-симпатична.
Май наистина само Таня  и Светозар имат шанс да останат заедно, но да видим дали ще стане (и докога ще е, ако стане).

Някой предположи, че този сезон ще е последен за предаването - уви, на същото мнение съм. Освен ако не стане чудо и поне една двойка не остане заедно и след края на снимките.

# 368
# 369
Това да не е Хотел "Калифорния" ? Да не почиваме там 😂😂😂
Ох, мис Каприз.

# 370
Цитат на: So Lucky*
Треньорката със медалите можеше да не преувеличава толкова.
Аз това с медалите не го разбирам изобщо. На мнение съм, че само спортистите и хората, които се интересуват от дадения спорт ги вълнува кой колко медали имал (може би дори само първите). Можеше просто да ни каже, че е печелила медали. Като започнат този ми е от тук, онзи ми е от там, от коя възрастова група и имат спечелени общо над 10 медала аз по-скоро оставам с впечатлението, че ги раздават ей така щом цяла сергия може да отвори със спечелените.

# 371
  • Sofia
Възрастния мъж - има нещо странно в него, а Таня се опитва да се пласира докато може на някой, който да я издържа - според мен има финансови проблеми тази жена. Василена ..никак не я виждам с този мъж - рекламира се, а и са и други интересите. Мерал и Ивайла ..хм може да се случи нещо там ...

# 372
Сезонът започва трагично. Хич не ги виждам заедно двойките.
За Никифор ми е даже малко гадно, според мен Василена освен, че няма да го хареса, няма и да го прикрие особено добре.

# 373
Никифор днес е влизал в сайт за запознаства. Явно либофта ври и кипи. :Д

# 374
В кой сайт?

Общи условия

Активация на акаунт