Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Ох, мислех, че само на мен не ми се видя някаква изгаряща любов.
Според мен си е точно благодарност. Може и почерпан да го е написал. Предвид липсата на всякакви препинателни знаци и главните букви.
Видях и въпросната Цвети изглежда мила и приятна жена.
Разгледах и целият профил на Никифор и ми е малко..като латентен гей. Не мога да кажа на какво се дължи, но ми задейства гейдара..
...и тази му латентност да не е забелязана от купчината "специалисти"? Нищо чудно впрочем. На мен ми изглежда обикновен човек, който иска да свие гнездо най-сетне. Но тъкмо тази му обикновеност може би няма да се хареса на "принцеса" Василена. В добавка и мрачният вид на майката, въпреки че одобри постъпката му в ефир.

# 346
От представеното в предаването и аз го виждам, като обикновен човек, който иска да свие гнездо. От фб обаче...или е неосъзнат гей или просто голям лузър. И хич не го казвам с лошо. Не може всички да са някакво мега нахални и готини, но пък си е жива подигравка този мъж да го свържат с жена, като Василена. Само защото той искаш дете, пък тя има такова и търси стабилен партньор..

# 347
Съвсем нормален средно-статистически човек. Не виждам да блести с нищо. Определението ми за "чичко", въпреки че е едва 7 години по-възрастен от мен. Разликата ни изглежда поне 20, както и да го погледнем.

Определено не е за тази жена в никакъв случай.

# 348
  • София
Никифор си е един обикновен леко смотан мъж, който явно няма компютърна грамотност.

# 349
  • София
Никифор си е един обикновен леко смотан мъж, който явно няма компютърна грамотност.

Не вярвам на лист да пише по-добре. Като типаж ми прилича на Наско от миналия сезон.

# 350
може ли фейсбуковете на участниците ?

# 351
Изгледах набързо двата епизода... Аз допирни точки не видях. Не мисля, че двойките ще си паснат. Може би при по-възрастната двойка ще има някакъв по-смислен диалог, като при по-зрели хора, но младите ще са трагедия.

Страшни специалисти, няма що.

# 352

Няма проблем. То с такива темпове се пише в тая тема, че по-добре един mIRC канал да се направи. Grinning
Тези форуми определено нямат равни като активност. Simple Smile

еее бг-мама си е класика Simple Smile

# 353
mIRC си е по-голяма класика Wink

# 354
Който мисли, че тук темата върви бързо трябва да пробва да пише и да следи тази за Биг Брадър. Е там няма изчитане.

# 355
С мудността на епизодите и веднъж седмично - толкоЗ Wink тъй де два пъти..

# 356
  • у дома...
Никифор, не знам защо, ми навява мисли на мъж с бели чорапи и сандали. Или плетени обувки...

# 357
А той с какво точно се занимава?

# 358
А той с какво точно се занимава?

Нещо на летището каза че работи. Нещо с пратки беше - не помня точно

# 359
И аз съм тук.
Русата Васка не ми харесва и не ми се вярва да си изкарва хляба с препродажба на парцали он лайн. Има апартамент и дете, това са сериозни разходи...преди това какво е работила, че изглежда като пенсионирана стриптизьорка?
Певицата Ивана ми е непонятна. Млада е, безскупулна (справка, песента показана по назад)определено ще пробие вдигайки крака където трябва.
Добричкия ром, много се изхвърли, а видяхме жилището му. Нищо особено.
Треньорката със медалите можеше да не преувеличава толкова. Страда от загубата, но същевременно иска мъж. Сега го иска.
Хареса ми само възрастния мъж който е останал в тази стара къща...

Общи условия

Активация на акаунт