Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 956
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Във ФБ си Никифор пише, че иска да благодари на неговата кума Цвети. А снощи Василена каза на приятелката си София, че тя ще й е кума.
Точно, щял да я обича вечно и би дал живота си за нея. За мен това е прекалено.

# 331
  • София
Във ФБ си Никифор пише, че иска да благодари на неговата кума Цвети. А снощи Василена каза на приятелката си София, че тя ще й е кума.
Точно, щял да я обича вечно и би дал живота си за нея. За мен това е прекалено.
Може с нея да е станала връзката.

# 332
Може да имат две куми. Не е задължително свидетелите да са разнополови.
Моя приятелка също е с две куми. Най-добрите им приятелки.

# 333
Може направо да имат 2 комплекта кум + кума. Simple Smile Майната им на обичаите.

# 334
Може ли скрийшот на Никифоровия ФБ на мен от линка не ми зарежда.

Погледнах фб и там няма особен ентусиазъм около двойките. Хората не са очаровани от старта на предаването.
Разгледах ФБ на Василена. Не мога да повярвам, че това е 33-годишна жена. Изключително състарена изглежда. А видимо се подържа.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 13:51 от BaDBluEeYeS

# 335
  • Някъде там
И на мен линка не ми отваря.
За предния сезон имаше линкове с профилите на участницитите в социалните мрежи.Може и за този да се добавят.

# 336
# 337
  • Някъде там
Втрещих се. Двете послания на Никифор към кумата му сякаш са обяснения в любов на невъзможната такава....Аз бих избягала на секундата.

# 338
Може да му е помогнала да се отърве от Василена след края на снимките и затова да й е толкова благодарен Joy

# 339
  • Някъде там
Може да му е помогнала да се отърве от Василена след края на снимките и затова да й е толкова благодарен Joy
Първото е за това че са го подкрепили вначинанието,явно е писано преди снимките.То да беше обикновена благодарност добре щеше да е ами така си лъха на несподелена любов че не е истина.

# 340
Ама аз едно не мога да си представя. Как ще поканя приятели, майки, бащи и т.н някъде на трапеза, да им съобщавам нещо, обаче с камера, че и застанали удобно за снимка? Ми нали всички ще се втрещят и ще очакват шоу, не семеен разговор? На мен Василена и Ивайла ми се струват пълни кифли. Таня беше облечена много неподходящо, когато съобщи на дъщеря си за сватбата. Има хубава фигура и е симпатична жена, но тези голи баджаци и воалени ръце  ми дойдоха в повече. Предаването се влачи като народна песен. Препоръчвам да съкратят чувствително философстването на психо и мачмейкърската компания. Доскучава определено. Интересни ще ми бъдат естествените реакции на двойките, не това, което групата по кастинга мисли за тях. Щото който е решил да "мачне" Василена и Никифор, трябва да си хвърли дипломата при всички положения. Жалко за детенцето.

# 341
Виждате някакви неща, които аз явно пропускам. На мен това послание ми изглежда точно като нещо, написано от простоват социално неадекватен човек, който иска да изкаже благодарност. Никъде не виждам несподелена любов. И какъв тип мазохист и инфантил трябва да си, за да поканиш жена, в която си влюбен за КУМА НА СВАТБАТА ТИ!
Ще взема да го следя тоя форум по-активно, пък дано да прихвана нещо. Grinning

# 342
Ох, мислех, че само на мен не ми се видя някаква изгаряща любов.
Според мен си е точно благодарност. Може и почерпан да го е написал. Предвид липсата на всякакви препинателни знаци и главните букви.
Видях и въпросната Цвети изглежда мила и приятна жена.
Разгледах и целият профил на Никифор и ми е малко..като латентен гей. Не мога да кажа на какво се дължи, но ми задейства гейдара..

# 343
Аз съвсем се обърках - тази Цвети, приятелката на Василена ли е или друга?
И на мен от профила, Никифор ми изглежда малко простоват, хич не обичам така да се изказвам обаче то ние на очи Blush

# 344
Не Цвети е някаква негова близка. Може и роднина да е , може и приятелка. Нейната кума се казва София.

Общи условия

Активация на акаунт