Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 46 227
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Terra incognita
Не е нужно да си богаташ, за да поддържаш зъбите и фигурата си.
Особено второто. Нищо не струва да спреш вредните храни и да потичаш и потренираш в парка.

# 616
Не е нужно да си богаташ, за да поддържаш зъбите и фигурата си.
Особено второто. Нищо не струва да спреш вредните храни и да потичаш и потренираш в парка.
Не всеки средностатистически човек може да даде 4-5 хиляди лева за зъби, но като претендираш за социален статус и колко си желан от противоположния пол, сякаш би трябвало да си малко по-суетен за външния си вид.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 15:24 от KeepSmiling

# 617
Какво му има на зъбите на Мерал? Хич не съм го загледала.
Снощи не гледах задълбочено , но най-забавните част от епизода беше партито на Мерал. Приятелите на Светльо ми се видяха същите стари Лисковци, като него. Задълбочи ми се усещането за него , като за неприятен човек. Единият от приятелите му не водеше ли някакво предаване по ТВ+
Таня е жената със стил и не знам не ги виждам нещо заедно. Освен общата болка друго общо между тях не откривам.

Ивана си избра ужасно предизвикателна рокля, ама на фона на останалите, които пробва даже е перфектна.

# 618
  • София
На мен ми направи впечатление изказването на един от приятелите на Светлозар, в което каза, че е голям чешит. Може наистина да се окаже, че не е толкова хрисим, колкото иска да покаже

# 619
И аз не съм му загледала зъбите точно, на Мерал.
Ама това, че е пухест.. ако работи на бюро, ако е мързелив и т.н.. Тя и майка му е малко топчеста в лицето. Но не значи 100 %, че е И нечистоплътен.
Макар че, млад мъж, а с такъв корем и т.н..

А на тоя Светльо един от приятелите каза нещо като ''дано е в хубава опаковка'' - ми той е с голям корем, не в кой знае колко добра форма. То ясно, че всеки иска хубав партньор, ма.. малко по-реално,де - той в каква ''опаковка'' е, според него?

# 620
Не само опаковката се спомена, ами и да била булката на малко км. Което произлезе от мъжкото верую-жена и кола, брат са си на късмет. Та интелектуално мисля, се намериха

# 621
А на тоя Светльо един от приятелите каза нещо като ''дано е в хубава опаковка'' - ми той е с голям корем, не в кой знае колко добра форма. То ясно, че всеки иска хубав партньор, ма.. малко по-реално,де - той в каква ''опаковка'' е, според него?
Това на Кум Лисан ли, че той какъвто е чичак....
А има толкова по-добре изглеждащи мъже на неговата възраст.

# 622
Умрях от смях с приятелите на Мерал. Големи симпатяги и какви ги  ръсеха. 😁
Мисля си, че причината да се точи толкова време до сватбата е, че една от двойките се е отказала. Трябва да запълнят все пак с нещо времето.

# 623

Правилно. Много угоен изглежда Мерал, и няма какво да изисква. Късмет, че му се падна жена "в хубава опаковка".

# 624
  • На морето!
Ох, не са ми симпатични тези двойки и това е. Все пак трябва да отбележа, че дамите са ми една идея по-приятни /при всичките си недостатъци/ от кавалерите. На мястото на която и да е от булките щях да си тръгна от сватбата /особено тази с детето- жената ясно е казала какво иска, тези сватовници грубо пренебрегнаха всичките ѝ желания, защото смятат, че знаят по-добре от нея какъв тип мъже харесва./

# 625
И тя спомена нещо, че Мерал бил екскурзовод, или преди е бил такъв?
Каза, че преди време е бил екскурзовод.  Peace

Не възлагам никак големи надежди на този сезон, сигурна съм, че пак ще е грандиозен провал, точно както и първият...  Rolling Eyes
Направо не знам как тез психолози с показаната компетенции изкарват изобщо някакви пари ... могат да си скъсат дипломите ...

# 626
Ох, не са ми симпатични тези двойки и това е. Все пак трябва да отбележа, че дамите са ми една идея по-приятни /при всичките си недостатъци/ от кавалерите. На мястото на която и да е от булките щях да си тръгна от сватбата /особено тази с детето- жената ясно е казала какво иска, тези сватовници грубо пренебрегнаха всичките ѝ желания, защото смятат, че знаят по-добре от нея какъв тип мъже харесва./

Най-накрая някой, който споделя мнението ми, че ми писна да съм самотна опозиция тука. Grinning

# 627
Изгледах и трите епизода накуп и се записвам при вас.
Таня ми е най-симпатична от всички, но не я виждам с този мъж занапред.
Времето ще покаже.

# 628
На мен пък Мерал започна да ми става симпатичен и то заради майка му и роднините предимно. Истински добруджанци - усмихнати и добронамерени. Майка му така искрено си сподели страховете дали ще го приемат, защото те са мюсюлмани....

# 629
  • София
Няма как по време на кастингите да не е обсъждан въпроса за религията. Не вярвам, ако Ивана я притесняват другите религии да я съберат с мюсюлманин.

Общи условия

Активация на акаунт