Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Много са сладки днешните младоженци.
Наистина си подхождат тия двамката,но за другите не съм особено сигурна.

# 721
До края на май по груби сметки. Ама нали ви казвам, предният път пак беше така и в началото що годе се ядва , ама по някое време адски писва. И губиш интернес към цялото предаване.

Другата седмица ще гледаме Лискови и Никифор и Кикимората го пазят за последно. Предният път така Георги и Гергана, които си бяха явен правал от самото начало, оставиха за най-накрая..

# 722
  • Някъде там
Хм мислех си че възрастните ще си паснат но нещо мъжа гледаше странно,тя също.
Но може и просто да са по-обрани в емоциите.
Днес беше чудесно.Да е и утре така.
Лека нощ.

# 723
  • Варна, България
Василена и Никифор да не са се отказали, втори епизод май ще дават без тях... А Таня изглежда шокиращо зле на това което показаха, то да не и бяха правили прическа...

# 724
  • София
Много са сладки двамата. Интересно ще е на медения месец в Мадрид.

# 725
Сигурно са се бракували, нали нямали право да не се по договор, но нещата там изобщо да не са на добре и вероятно подобно на Георги и Гергана ще гледаме най-малко.

# 726
Гледам на запис, ама ми стана смешно, че и пари събират Simple Smile)

# 727
  • София

Eми като им дават.  Laughing

# 728

Eми като им дават.  Laughing

Така де , но всички много са се вживяли Simple Smile
Все пак е похвално, че поне при една  от двойките има успех. Дори това, че се харесаха на пръв поглед и се забавляват си е успех. Наивно е да се очаква , че цял живот ще останат заедно-не че не е възможно, но би било чиста случайност:))
За другите две двойки ще е истинско чудо, ако не е пълно фиаско. Направо ми е жал да наблюдавам разочарованието им , но..знае ли пък човек:)

# 729
  • Телиш/Плевен
Много ми хареса днешният епизод! Blush
Не очаквах, по-скоро мислех, че ще е голяма скука (като предишните). Много мили и сладки бяха, напълниха ми душата. Heart Eyes Засега и според мен се харесаха, но да видим как ще се развият нещата. Започвам да мисля, че може и да се получи между тях. А довчера смятах обратното...

За Василена и Никифор е пределно ясно, че не се е получило, но да видим какво (и кога) ще излъчат.

# 730
  • Sofia
Василена и Никифор ще са другата сряда.

# 731
И малко лирическо отклонение. Ние с моя мъж се запознахме по интернет преди година и половина - след няколко дни заживяхме заедно, след 3 месеца забременнях, след още няколко се и оженихме , не сме се разделяли за повече от 24 часа откакто сме заедно. Животът е непредвидим, но засега сме си на едни честоти и много се обичаме (дори като семейство:))  -дай Боже всекиму.
Интересното обаче е , че си бяхме писали около месец преди това и то..някак си доста романтично.  В днешно време звучи като най-тривиалния начин за запознанство, но ММ има си има истински поетични заложни, а и си е умничък, та писането ни  определено се получаваше. Беше голяма тръпка самата ни среща и дните след това. До ден днешен обаче се чудя дали ако се бяхме срещнали в друга среда , при други обстоятелства, щяхме да се забележим..никой не знае. Или ако бяхме участвали на кастингите, примерно, щяха да ни съберат. Много сме различни на пръв поглед и ‘на хартия’, така че се съмнявам.

# 732
  • Terra incognita
Привет, "колеги" 😀!
Тази вечер не успях да гледам, ще бъда много благодарна, ако някой ме светне защо, аджеба, плака Ивана?
Имах предположение, че е заради силната емоция. Харесаха ли се?

# 733
Плака, защото родителите ѝ одобрили. В частност баща ѝ, с който отдавна не били толкова близки.

# 734
На Мерал му светнаха очите, като видя булката. Хареса му. Може би не си е представял, че ще има такава атрактивна жена до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт