Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ама ми се струва, че певицата ще има други очаквания.

# 76
  • Terra incognita
Нещо не ме впечатляват. Включиха и астрологията... и става страшно.

Като в индийски сериал. И там се женят според рсзположението на звездите 😂

# 77
  • някъде по морето
От балета беше Мартина.....а тази Маги беше от Варна и Слави пътуваше дотам и и правеше серенади....несподелена уж любов...

Тази Маги не беше ли на Слави бившата
И аз това се питам...тя , че не е много млада не е, ама много на лелка прилича.
Съфорумката каза , че приятелката и е голяма красавица.....аз такова не видях...
Туй ще да е от много учене😂 Ама те, всъщност, не беше ли част от балета, или се лъжа?

# 78
Този няма да се събере с гимнастичката, преживял е вече загуба и то идентична.

# 79
  • Terra incognita
Чалга стара участва, за да си направи PR.
То просто й личи колко силно иска да се задоми на 23, при това с непознат. 😂

# 80
  • Някъде там
Този човек изглежда сериозен.
Мисля че ще си паснат с гимнастичката,заради загубата която са изживели.
Тук може и да се получи.Но до тук,само тези ми изглеждат съвместими.

# 81
Тези добре ли са? Вдовец с починала жена от рак на гърдата ще го съберат с вдовица болна от същото? Да им имам и психолозите и астролозите, и не знам си какви там "специалисти" Flushed

# 82
Мъчно ми стана за човека. И те пак го събират с жена с такава история. Защо? 😒

# 83
Тези добре ли са? Вдовец с починала жена от рак на гърдата ще го съберат с вдовица болна от същото? Да им имам и психолозите и астролозите, и не знам си какви там "специалисти" Flushed
Няма да го бъде. Може би само за шоуто ще е . Кой нормален човек ще си причини същото.??

# 84
  • София
Ще събират вдовец и вдовица, на мъжът съпругата му починала от същото заболяване, което имала жената.Защо му е да преживява втори път същото, да живее пак със същия страх? Защо им е да ги събират изобщо? Мъжът ми го няма вече 7 години, но никога не съм помисляла за друг мъж.

# 85
Ама те и двамата ще живеят с призраци..Личи си, че още не са преживели загубата. Прясно им е.

# 86
Точно заради това може да им се получи. Знам за хора, които ги събра нещо такова.

# 87
Горкия човек. Не му е било лесно, а тези гледат да си направят сеир. И на улицата е останал, кой знае през какво е минал. Заслужава малко щастие.

# 88
5 специалистки това ли измислиха? Пълен абсурд.

# 89
ММ  също е вдовец. Аз не съм от най здравите, въпреки че съм на 40. Да умираме ли?
Може пък да им се получи. Що пък не.

Общи условия

Активация на акаунт