Женени от пръв поглед (II сезон) тема 1

• 45 889
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Защо е абсолютна противоположност на това, което иска  Василенка.

# 556
Умрях от смях с приятелите на Мерал Joy

# 557

Защо не ти е жал за нея?

Умрях от смях с приятелите на Мерал Joy

И аз. “Умрях” от смях. 😐

# 558

Защо не ти е жал за нея?
 😐
За нея няма какво да ме е жал. Тя знае какво иска, има си точно определен тип мъж, към който се стреми. Има очаквания, които са точно дефинирани. След като съответния мъж не отговаря на изискванията й тя ще премине нататък.И все пак въпрос и на късмет е и на способност от нейна страна да намери точно такъв какъвто иска. А дали правилно е преценила и себе си е друг фактор, за да успее да има точно такъв мъж, какъвто иска.

# 559
Точно затова на мен би ми било жал за нея повече. Защото знае какво иска, но той не е това. Разочарованието при нея ще е по-голямо първоначално.

# 560
Не, че е лошо човек да има самочувствие, но това на Мерал ми идва в повече. Може и да има защо, ама прекалено ми идва за в момента.

# 561
Трети епизод, а сме на вълна ергенско/моминско парти. Защо го разтягат толкова този сезон не ми е ясно

# 562
Егати разточителството.... Не помня много, но миналия сезон май по-набързо ги ожениха.

# 563
1 епизод - представяне на екипа
2 епизод - представяне на участниците
3 епизод - моминско/ергенско парти и избор на облекло за сватбата.

В миналия сезон имаше сватба май още в епизод 1

# 564
  • София
Възрастната двойка са ми все по-симпатични.

# 565
Не знам какво го влачат толкова! Видяло се е, че и днес няма да има сватба! Ще ме изгубят като зрител, ако продължават така да го влачат!

# 566
Сватбите - утре.

# 567
  • някъде по морето
Този Христо от приятелите на Светозар ми е познат отнякъде...къде е участвал сещате ли се?

# 568

Утре сигурно ще гледаме Василена как си прави моминското парти и си избира роклята. Понеже е голяма претенция са й отделили цял епизод само за нея.

# 569
Ивана откъде я намери тая грозна чанта??

Общи условия

Активация на акаунт