НОЕМВРИйското хлапе иска да ходи на планина и на море

• 12 319
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Карлово
А всъщност къде е Канеста? Вече две теми не сме я виждали, може  повече
Буба, и аз мисля, че е поспала. Ние по 30 мин и сме наспани. Ти проходилка нали ползваше? Мятай я там и докато се умори. Аз Мартина така я действам.

# 211
канеста бачка на сънито, добре е, малката растяла, ако не забрави да ми звънне довечера, ще знам повече. Не ги е залял дъждът  Mr. Green

# 212
  • София
... Аз Мартина така я действам...
А после що сме били с дебели гъзове smile3532 smile3532 smile3532

# 213
мдам, аз затова съм с нормален гъз , щото нямам проходилка  Mr. Green
брей, много хубаво било да се джиткаш във фитнеса. Тези подробности, дето ги обсъждахте, не ги знаех, но така или иначе стоя там по 1 час. Но степерът ми е много странен. А най-ми харесва да правя упражнения за кръст, корем и паласки Simple Smile

# 214
а аз най-се кефя на велото.

# 215
а аз съм разочарована. Всъщност какво прави то, освен да топи? Аз нямам мас, трябва ми стягане, затова питам.

# 216
Не знам от какво ме е страх. Винаги ме е било страх да стоя сама в къщи, особено вечер.
Ами искам да кажа, че си измести спането - преди спеше сутрин, а от два дни не заспива преди 11,30. И после не се знае кога. Иначе, че спи по 30 мин. свикнах. А днес това беше изключение. А всъщност може и да си маха сутрешния сън - знам ли?
Имаме проходилка, ама тя не я харесва. Ограничава и движенията. Иначе пълзи тук в цялата къща- не че е много голяма- и си ходи където си поиска и си бута каквото си иска.
Абе малко съм изнервена, май и това е всичко. Наред си е детето, аз не съм Embarassed

# 217
  • София
а аз съм разочарована. Всъщност какво прави то, освен да топи? Аз нямам мас, трябва ми стягане, затова питам.
баш това си прави.стяга и краката.зависи от степента.Аз горя мас на него:)

сега по новините метеорит ли казаха че ще минава в близост до земята.Само това ми липсваше -страх и паника.

# 218
и аз мисля, че стяга дупе и крака. и аз не ща толкоз да свалям. ако се стегна, и такава си се харесвам. на мен баш бедра и корем ми куцат откъм форми. но с подходящи дрехи и там не се забелязвам. а и с кремовете, дето се мацам, коремът ми се е посмалил. кефя се. иначе другите уреди - силовите, хич не ги мога, че са ми слаби ръцете. а пък онзи, дето стоиш разчекната и трябва да си събереш коленете - хептен не го мога. седя си разчекната и товеа е.
велото и пътеката са му майката. и после онова чудо дето ти тресе сланините като за масаж. супер. лошото е, че откакто имам степер изобщо не ходя. а картата ми е за още към 15-тина посещения. треба си.

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 19:21 от majceto

# 219
ааа, онова, дето си разчекваш краката, е готино Simple Smile на 5 кг като го нагласиш, е песен Simple Smile
абе ще станем като нови, ама докато станем, ще дойде време за второто....

# 220
 ooooh! аз на 25 го слагам. хич и не съм се сетила, че може и по-малко ooooh!

# 221
да кажа и аз за свалянето на килограми. че преди всичко си е до организъм. затова, исайкова, си свалила така 10кг. аз свалих моите вече 13, без нито минута спорт или диета. не го казвам, за да ви дразня, а просто според мен от това идват разликите. на едни и 10 мин спорт са достатъчни, а други работят с часове.
днес бяхме на мола на стамболийски. много ми хареса. само дето време нямаше да обиколим всичко и разгледаме. кейти ококори едни очи и не спря да се въртя наляво-надясно. щом се прибрахме вкъщи нададе един рев, за първи път ми отказа кашата. толкова й се спеше, че щом я гушнах, отнесе плувката за цели 3 часа  Shocked сега ни чака игрива нощ.
най-сетне влязох и в mothercare магазина, ама ще ме извиняват. въпреки настройката ми за високи цени, тези направо ме закопаха. 53 лв. за лятна рокличка  #Crazy айде нема нужда. утре да повърне оранжевото пюре на нея и аз да съм в паника как да я почистя. чудно ми е купува ли някой от там въобще.
за сметка на това мама е с нови маратонки, спортен панталон и блуза. досега не съм се носила спортно, но много се харесах и мисля вече да съм така. пък и някак си по-младо, по-свежо изглеждам . Flutter  няма място за високи токове и рокли, поне не и когато съм с кейти.
и последно обобщение за мола- има свястни маркови стоки на добри цени. много съм доволна.

# 222
здравейте
аз с тоя степер трябва малко да се постарая повече, докарвам ги до 230калории и съм гроги, пък и малко ме помързява
малката и хванах цаката, прибиране в 13ч яде после в проходилката и готвиме, след това към 14,15 в леглото след 10мин проверявам и тя е така http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632875360319375000.jpg
и спа до 17,20часа  #Crazy такова чудо не ми се е случвало, сега спи дано е по-дълго
тити с този израз за паласките  hahaha много ме развеселяваш като го прочета

# 223
  • София
Майче,айде кажи с какво се мажеш,та има такъв ефект?
И-кърмиш ли още?

Юка,какви маратонки си купи?

# 224
исайкова, зелено-сини маратонки. нетипично за мен. иначе kenvelo е всичко. маратонките бяха намалени много- струваха едва 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт