За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 32 656
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Пробвай със сини сливи и круша.
При моя син това беше идеалната комбинация Wink

# 601
А защо трябва да е точно каша?При моят действат плод круша,кисело мляко с банан и малко по -топло ам.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 17:04 от лещичка

# 602
Кашите не съм сигурна, че действат разхлабващо, дори и да са с разхлабващ плод. Най-добре домашно приготвено плодово пюре и да се внимава известно време да се избягват запичащи компоненти (картоф и морков най-вече). Ако детето е склонно да се запича, е добре в обедното пюре да има винаги регулиращ или разхлабващ компонент.

# 603
Да. По- добре чист плод. Кашите запичат

# 604
Аз давам само ХИП, нямам време да правя пюрета и съм много доволна!

# 605
Аз съм давала от този сироп лактулоза , но не действа още същия ден. Авокадото също действа разтоварващо

# 606
  • Русе
Здравейте момибета. Имам близнаци момче и момиче на 3 месеца. Момчето го диагностицираха с Бронхиолит. За първи път боледуваме. При вас как протече болестта? Ние сме в болница, опитахме и с домашно лечение, но понеже е и с Рефлукс след ядене ако му се върне малко храна почва едно давене и кашляне по поне 30 мин.

# 607

С моето бебе на 6 месеца лежахме 5 дена в Токуда заради бронхиолит. Лечението беше с инхалации само с вентолин и физиологичен разтвор на 4 часа Когато ни изписаха продължихме с инхалациите още 6 дена.
Здравейте момибета. Имам близнаци момче и момиче на 3 месеца. Момчето го диагностицираха с Бронхиолит. За първи път боледуваме. При вас как протече болестта? Ние сме в болница, опитахме и с домашно лечение, но понеже е и с Рефлукс след ядене ако му се върне малко храна почва едно давене и кашляне по поне 30 мин.

# 608
  • Перник
Здравейте! Искам да попитам кога започвате да използвате слънцезащитна козметика за лицето на бебче? Моето е на 2 месеца почти и сме всеки ден навън, когато е топло и слънчево го вадя от количката за кърмене. И от кои продукти сте доволни? До момента ползвам козметика на Нивеа и мисля да заложа и на слънцезащитна такава (лично за моята кожа - светла, Нивеа ми е любима в слънцезащитата).

# 609
Аз знам, че преди шестия месец не е препоръчително да се използва.

# 610
Преди 6-ия месец не се ползва ми каза и педиатъра и ортопеда.

# 611
Дерматоложката ни също каза след 6-ти месец, бебка тогава бе на около 3м и не сме слагали. Чак сега на 10 месеца й слагам понякога.

# 612
  • София
За бебета само минерална слънцезащитна козметика се препоръчва.

# 613
Ей тва взех аз, комплект с почистваща термална вода на Уриаж за 30 кинта:

# 614
Какви умения трябва да имат децата, когато започват ясла??
Моето има още половин година до тогава, но се чудя какво трябва да е усвоил до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт