За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 32 656
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм на мнение, че трябва да си наемеш май тай. Направо ще се родиш. Кажи от кой град си, за ти кажа дали има библиотека за по удобно.
От София, а какво представлява това май тай, гледам че е някакъв вид слинг май, каква е разликата с еластичния

# 646
Еластичният е подходящ само за новородени.
С тъкан може да се носи и голямо бебе. С май тай също. Но преимуществото на май тая е връзването, всъщност наподобява доста раница като усещане. Ето ви видео да придобиете представа как се слага. https://m.youtube.com/watch?v=xmW2NLJR4MM&t=8s

# 647
Еластичният е подходящ само за новородени.
С тъкан може да се носи и голямо бебе. С май тай също. Но преимуществото на май тая е връзването, всъщност наподобява доста раница като усещане. Ето ви видео да придобиете представа как се слага. https://m.youtube.com/watch?v=xmW2NLJR4MM&t=8s
А направо раница може ли да си купя, или още е малка

# 648
Мисля, че повечето раници са за 60 см. Та аз на баше място си взимам под наем един май тай и ако ми хареса, си купувам един втора ръка, защото скоро ще сте направо за раничка.
Раници има различни - с твърд колан, мек колан, широки презрамки, по-тесни, слингови, много и различни марки, и е необходимо да пробвате, защото не са и евтини. Щом сте от София, има няколко библиотеки (рошаво, слинготека), идете и пробвайте варианти на място. На тоя етап, тъй като бебето няма 60см, май тая е подходящ, втора ръка има и за 40 лева читави.

# 649
  • Плевен
Потърси библиотеките:
слинготека, слингомания. Имат страници във фейсбук. Отиди на една консултация и ще ти обяснят, покажат и ще пробваш различни носилки.

# 650
Раница след 5-тия месец. Зависи от модела, но Тулата на моя му стана тамън на 6+ и задължително под наем за проба. Защото аз мислех на сляпо да купя Исара, добре че пробвах, защото се оказа, че изобщо не ми беше удобна.

# 651
Изобщо не я нося, вече е на 9месеца и тежи, но и като малко бебе я носех само като имаше колики. Баба й и лелите я носят, когато я видят, но вкъщи си играе в кошарата или бънджито, в количката си гледа или спи.

# 652
А раница Cybex някоя пробвала ли е дали е удобна

# 653
Кой модел? Не знам библиотеките дали ги предлагат, виждала съм една от близо 500 лева и беше голямо недоразумение. За толкова пари ще си купиш две Тули.

# 654
Памперс-гащите на Либеро хубави ли са?

# 655
Кой модел? Не знам библиотеките дали ги предлагат, виждала съм една от близо 500 лева и беше голямо недоразумение. За толкова пари ще си купиш две Тули.
Повечето модела ми харесват има и по 200 лева, ако някоя е доволна от определен модел на марката да сподели, защото изглеждат удобни, но няма как да знам ако не пробвам все пак

# 656
Glamz, какво разбираш под хубави? Ползвам ги от няколко дни. Удобни са, но ми се струва, че висят малко повече от памперсите им. Дребната нещо не ги хареса и едва я лъжа да ѝ ги сложа, иска си памперсите. Все още ми е по-лесно да слагам памперс.

# 657
Не съм виждала обаче да дават под наем Сайбекс, може би защото консултантите не ги намират за напълно ергономични. Ти кои други раници разгледа все пак?

# 658
https://m.bg-mamma.com/?topic=1068758.480
Ето я темата, в която най-добре ще помогне някоя мама

# 659
Не съм виждала обаче да дават под наем Сайбекс, може би защото консултантите не ги намират за напълно ергономични. Ти кои други раници разгледа все пак?
Гледах по онлайн магазините какво предлагат, вие кой смятате за най удобен ако ползвате де

Общи условия

Активация на акаунт