За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 75

• 31 458
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Долните два резеца се белеят, или поне така виждам.
Как успя да снимаш?!?! Евала!

# 706
Долните два резеца се белеят, или поне така виждам.
Как успя да снимаш?!?! Евала!
Да бяло е от вътрешната страна, успях да снимам докато се дереше от рев за да попитам вас ако при някой така са изглеждали преди да порастнат

# 707
  • Велико Търново
Да, така се белеят Simple Smile ела да снимаш и моят син, идея си нямам колко зъба има, колко излизат и колко остават Simple Smile))

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 22:22 от skk007

# 708
Първите зъбки са на път. Рано е започнала одисеята, вероятно и твоите рано са поникнали, защото е наследствено. И бебка е на същия хал, само дето не са първи. От седмици е кошмар, съчувствам ти Hug

# 709
Първите зъбки са на път. Рано е започнала одисеята, вероятно и твоите рано са поникнали, защото е наследствено. И бебка е на същия хал, само дето не са първи. От седмици е кошмар, съчувствам ти Hug
Доста рано е да, сега докато изникнат ще е мъчение май, рано ли е да започна с някакви капки за зъбки или нещо което да помогне

# 710
С мазането на венците момичетата да помогнат, защото аз се отказах, нищо не ѝ помага на моята бубка. В краен случай вече давам панадол или нурофен.
Така като гледам щом я мъчат от две седмици съвсем скоро ще започнат да драскат (на пипане с пръст ще ги усетиш), т.е. ще се покажат. Това е добрата новина Simple Smile Лошата е, че след тях има още 18 Simple Smile

# 711
С мазането на венците момичетата да помогнат, защото аз се отказах, нищо не ѝ помага на моята бубка. В краен случай вече давам панадол или нурофен.
Така като гледам щом я мъчат от две седмици съвсем скоро ще започнат да драскат (на пипане с пръст ще ги усетиш), т.е. ще се покажат. Това е добрата новина Simple Smile Лошата е, че след тях има още 18 Simple Smile
Вечер само спи, дано не започне и вечер да плаче от болка

# 712
Не давам никакви Панадоли и Нутофени. Пазя ги за много спешни случаи. Единствено Осадент давам вечер.

# 713
  • Варна
За зъбките опитайте Дентокинд или Осадент, мисля, че няма проблем да се започнат още от 3-4 месец, но все пак се консултирайте с педиатъра, аз мисля, че започнах да давам Дентокинд от 4 месец, не съм го спирала, не го ли дадем за 1-2 дни, веднага се усеща голяма разлика, при остри кризи давахме и Камилия, много го успокои. Педиатърката каза, че и за Осадент има много добри отзиви от родители, беше казала, че мога да ги давам едновременно с Дентокинд, понеже Осадент потискал обилното слюноотделяне. С гелове не сме мазали венците, защото четох, че ефектът е кратък.

# 714
И нашите уж изглеждаха така, лиги колкото щете, обаче два месеца по - късно все още нищо!

# 715
На 9месеца без нито един зъб, някое друго бебе без зъби на тази възраст?

# 716
  • София
За зъбките опитайте Дентокинд или Осадент, мисля, че няма проблем да се започнат още от 3-4 месец, но все пак се консултирайте с педиатъра, аз мисля, че започнах да давам Дентокинд от 4 месец, не съм го спирала, не го ли дадем за 1-2 дни, веднага се усеща голяма разлика, при остри кризи давахме и Камилия, много го успокои. Педиатърката каза, че и за Осадент има много добри отзиви от родители, беше казала, че мога да ги давам едновременно с Дентокинд, понеже Осадент потискал обилното слюноотделяне. С гелове не сме мазали венците, защото четох, че ефектът е кратък.
Дентокинд на таблетки ли? Дали са като осадента топящи, че ме е страх да не се задави и за това не ги взех. Много им се чудих аз. Взех гел Генгигел и Осадент, от гела има точно 5 минути подобрение, от второто малко повече. Преди бях взимала Анафтин гел и май беше една идея по-добре. Чудя се вече какво да прявя, чакаме ги тези зъби от почти два месеца, ама вече направо го побърква тоя венец.

# 717
  • София
На 9месеца без нито един зъб, някое друго бебе без зъби на тази възраст?
На малката  на 11м. Изби първият,а на синът ми малко след годинката.
Беззъбо няма да е.

# 718
Да Дентокинд се топят в устата за секунди

# 719
  • София
Мерси, ще мина да взема и от тях значи.

Общи условия

Активация на акаунт