Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 982
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша и аз да не остана назад, нищо че никой не ми обръща внимание, дано и на мен някой ми се зарадва. Blush
Твоят мъж сега си иде този уикенд нали? Ако правилно съм запомнила от всичко изчетено??
Хайде да си изкарате горещо и да има после повод да ти се радваме Simple Smile))
Пожелавам от сърце!

Много си мила, благодаря ти! Ама хайде нека взаимно да е Hug

# 16
Запис и от мен.

Джей Ло, защо се мъчиш в чудене, а не пуснеш кръвен поне да знаеш какво става на 100% :/
Ако не искаш да те бодат, то нека те успокоява факта, че след като забременееш значително честно ще те боцкат 😀

Успешна тема момичета и положителните тестове от миналата седмица да се множат по 3 ❤

# 17
Мерси, Ракетке. Хем нямам търпение, хем ме е страх.
 Като видях колко се чака за тези резултати и лошо ми стана. Как ще издържиш 2 седмици?! Защо не идеш на скан, за да ти изброят антралните фоликули, докато чакаш реЗултата от инхибина? Поне ще знаеш със сигурност какво става и няма да се тревожиш. Това било по-надежно от инхибин б, доколкото знам. Може и да греша де.

# 18
Джули, няма как да не те е страх. Но е важно да се знае резултата, а и ти да се успокоиш, че всичко е наред. Simple Smile

Иначе, и аз не знам как ще издържа 2 седмици. Но пък имам голямо доверие на тази лаборатория и не ми се искаше да ги пускам в друга, пък дори да станат по-бързо.
За антралните, ако трябва да съм напълно откровена, не искам да ходя сега. Ако изследванията са ОК ще се задоволя с тях като начало. Ако има проблем, ща не ща, ще се ходи на преброяване.

# 19
Хоп в новата тема. Скрила съм се, но ви чета! Честито на всички бъдещи мами! JLo много следя твоя казус и аз съм на мнение, че един кръвен е добра идея! Стискам палци! BundleOfLove тук съм! С теб ще сме другия месец заедно пак! ММ се разболя, сега и аз... изпуснахме и О. и всичко... чакам си лелката на 13.03 и после започваме опити отново ❤ Целувки на всички тук!

# 20
И аз се включвам в новата тема. Дано ни е на късмет на всички
Рокет интересни са ми резултатите ти ще чакам да кажеш какво е станало, и аз се надявам вит Д наистина да оказва влияние на АМХ. Приемам от скоро вит Д, защото ми беше  почти на долна граница и ако ми вдигне АМХ ще е идеално

# 21
  • София
Хоп, ето ме и мен. Grinning

Момичета, пожелавам на всички - да е на късмет тази тема, да я напълним с положителни тестове и страхотни емоции! Heart

Джули, за кой ден беше ЦС? Бъди спокойна, вярвам, че всичко ще е наред. Изпращам ти много целувки и силни прегръдки и позитивни мисли! Flowers Hibiscus

Рокетче, и аз нямам търпение да видя твоите изследвания Simple Smile Стискам палчета всичко там да е наред.

Джейче, подкрепям за кръвния Hug

# 22
Пожелавам нашия месец да ни донесе на всички така желаните бебчета!

# 23
Tulipa, нещо нямам хубаво предчувствие за АМХ-то. Не знам защо, просто така си мисля.
Дори вит.Д да го повишава в общия случай, мисля, че това би станало чак когато витаминът влезне в нормалните си граници. А аз съм далече от там. Трябва да съм над 30. Simple Smile Утре до следобяд ще треперушкам, докато чакам.
При теб как са резултатите от вит. Д и АМХ?

# 24
Tulipa, нещо нямам хубаво предчувствие за АМХ-то. Не знам защо, просто така си мисля.
Дори вит.Д да го повишава в общия случай, мисля, че това би станало чак когато витаминът влезне в нормалните си граници. А аз съм далече от там. Трябва да съм над 30. Simple Smile Утре до следобяд ще треперушкам, докато чакам.
При теб как са резултатите от вит. Д и АМХ?
Сори ако е тъп въпрос ама ако ходиш на солариум(предвид че е зима и няма чак толкова слънчеви дни) това няма ли да помогне също за повишаване на вит. Д? Но пък май не е мн полезно за кожата...

# 25
Ivied, не съм сигурна, че соларните лъчи имат много общо със синтеза на вит. Д
Дори да имаха, на солариум не бих ходила поради няколко причини. Най-основната е, че кожата ми е много бяла и лесно се възспалява (вече съм пробвала). Simple Smile
Сега мисля да увелича дозата от 4 на 8 капки на ден, защото ми се иска малко по-бързо нарастване и влизане в норма.

# 26
Рокет, не бъди песимист, вярвам че всичко ще е идеално.
Вит. Д при мен е 26-27 при реф. 20 - 70  (по спомен го пиша )
АМХ - 1,4 при долна граница 1
Бях се шашнала за АМХ, но док ми каза че всичко е наред и нямам база а притеснение и да спра да чета глупости в гугъл и да не се напрягам излишно. Така че бих те посъветвала същото, ако се притесняваш просто се записвай в някоя репродуктивна клиника (за собствено успокоение, гугъл не ни влияе много добре)

# 27
Tulipa, аз много чета като теб. В други тези тук съм виждала жени с много по-ниско АМХ да забременяват, че дори и естествено. Така че, и според мен 1,4 е добре. Simple Smile
Стискам палци приемът на вит. Д да го вдигне още повече, за да ти е по-спокойно.

# 28
Буби, в петък съм. Само една урина ми пуснсха за хламидия и след процедурата, ще пия антибиотик, може би затова не правят други изследвания. Не съм питала, дали облъчването налага спирането на опитите, ще се поинтересувамна място, но знаейки колко са неглиже по повечето теми, съм почти сигурна, че няма да ни спрат. Естествено, ако са Запушени, няма и да се опитвам, напоследък и без това всичко е на сила. Ще си дам почивка и ще се записвам за инвитро.

# 29
Момичета, съвет за вит.Д - вече има доста слънчеви дни и ако имате възможност в обедната почивка или след работа - седнете за 10 мин навън и изложете дланите на слънце!  

Общи условия

Активация на акаунт