Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 679
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
За нищо, Ирина! Един личен съвет, ако мога така да го нарека понеже те “водя” с още една биохимична и двете ми бяха точно на 7мия ден. До преди 2,3 месеца си казвах и аз и ММ ми вика “няма да правиш вече тестове преди 10тия ден” и аз така... но се замислих, ако има нещо, което трябва да се предотврати и аз не го направя на време и пак преживея същия ужас?! НЕ, НЕ! От положителния тест- директно при доки, която ме следи и ми знае историята и изследванията. Естествено, че няма да види нищо на прегледа, но да ми даде ако трябва някакви хапченца, ако ще и цяла торба да са! Blush
Много си права.Аз именно затова първия път,след кървенето отидох на доктор ,за да видим какво става.Той единствено ми каза,че не знае от какво е кървенето и ми предписа Утрогестан.Прегшедс ме всхинално,но казс,пе е рано да се  види каквото и да било.Пих една седмица,кървенето уж намсляьно се засили пак,този път с болки и затова отидох при друга лекарка.Тя ме прегледа и нищо не каза за кървенето също,само да си пия хапчетата.Нишо и тя не видя,макар ,че вече трябваше да съм в почти 7 седмица.Никой не ми спомена за химическа бременност,за да спра да се тревожа поне.Сега ,когато ми закъснее ,ще си направя тест,но няма да бързам за доктори и дано не ми прокърви отново,ако нещо е станало този месец. 

Много ми напомни на първото ми такова преживяване и ми стана малко кофти, но такъв е живота, ще мислим само положително за напред, няма какво да стане!
П.С от новите ми любимки си! Hug

# 46
За нищо, Ирина! Един личен съвет, ако мога така да го нарека понеже те “водя” с още една биохимична и двете ми бяха точно на 7мия ден. До преди 2,3 месеца си казвах и аз и ММ ми вика “няма да правиш вече тестове преди 10тия ден” и аз така... но се замислих, ако има нещо, което трябва да се предотврати и аз не го направя на време и пак преживея същия ужас?! НЕ, НЕ! От положителния тест- директно при доки, която ме следи и ми знае историята и изследванията. Естествено, че няма да види нищо на прегледа, но да ми даде ако трябва някакви хапченца, ако ще и цяла торба да са! Blush
Много си права.Аз именно затова първия път,след кървенето отидох на доктор ,за да видим какво става.Той единствено ми каза,че не знае от какво е кървенето и ми предписа Утрогестан.Прегшедс ме всхинално,но казс,пе е рано да се  види каквото и да било.Пих една седмица,кървенето уж намсляьно се засили пак,този път с болки и затова отидох при друга лекарка.Тя ме прегледа и нищо не каза за кървенето също,само да си пия хапчетата.Нишо и тя не видя,макар ,че вече трябваше да съм в почти 7 седмица.Никой не ми спомена за химическа бременност,за да спра да се тревожа поне.Сега ,когато ми закъснее ,ще си направя тест,но няма да бързам за доктори и дано не ми прокърви отново,ако нещо е станало този месец.  

Много ми напомни на първото ми такова преживяване и ми стана малко кофти, но такъв е живота, ще мислим само положително за напред, няма какво да стане!
П.С от новите ми любимки си! Hug

О,поласкана съм.И аз ще следя какво се случва с теб и останалите този месец,макар да ми е малко трудно следенето,защото съм по цял ден на работа.Миналия месец след положителния резултат се отказах да чета форума,което беше голяма грешка от моя страна.Вие ,ние,всички тук,бих казала че можем да си дадем по-голяма информация и подкрепа от докторите.Да ме извиняват тези гинеколози,но аз лично повече разбиране и съвети получих от жената в лабораторията,а не от докторите.Вече ще ви чета и ще питам каквото ме вълнува тук в тази темичка ,дори да са ми глупави въпросите.Прегръдки! Simple Smile

# 47
Бреййй, голямо четене падна, докато ви изчетс, за да се запиша в новата темичка 😂
Пиони, отново благодаря, че се потруди да я имаме, дано ни е на късмет! 🤗
Момичета, не знам как е при вас, но на мен сте ми като наркотик. Нямам търпение да имам две свободни минутки и да вляза да си ви чета и да видя как сте. Пък още по-хубавичко ми става на душата, ако видя и положителни тестове.
В тази ред на мисли Джейче 😘
Лаленце (ако не ме лъже паметта, че много имах да ви чета, дано не объркам), днес ли беше при доки? Как мина прегледа на тръбичките?
Ирина, много съжалявам, че това ти се е случило, но ми харесва оптимизма ти.
Пожелавам късмет на всички момичета и дано скоро да ни се усмихне Simple Smile
Катинка ми се губи, доста време стана Sad
Хопчи, ти как си?

# 48
Записвам се и аз в новата тема!Да е на късмет на всички!

# 49
Куки утре е прегледа, ще пиша след това да кажа как е положението.

# 50
И аз да благодаря за темата! ❤
Успех, момичета! Това ще е нашия месец, сигурна съм! 😉

# 51
Лаленце, успех утре!!!

# 52
Успех и от мен Kissing Heart

# 53
Верно голямо четене пада докато ви изчета..😂
Прекрасна нова тема, дано ни е на късмет! Докато изчета всичко и започна да пиша- забравям коя какво е писала 😬🙈
Лаленце успех утре! По репродуктивните проблеми и аз ходя в Адела! Семерджиева е прекрасна🥰

За вит.Д.. моят беше 27 и ми казаха да пия на ден по 4 капки, след което не съм го изследвала. С твоя дефицит, Рокет, може би е редно да увеличиш капките. Simple Smile
За АМХ - моето пък беше 9.1 и чух три различни мнения по въпроса. Единия лекар каза: Оо това е перфектна стойност. Друг каза: Ооо това е заради поликистозните яйчници - те дават фалшив резултат. Трети каза: Абсурд! Този резултат не може да е реален при жена на 27 години..🤔
Та, аз избрах да вярвам на първия 😂
То така е, аз като ходя при един за едно, при друг за друго и накрая се чудя на кого да вярвам.

Прегръдки на всички 🤗

# 54
На мен пък ми е едно такова скапано, че цял ден ми се реве. И други работи бях написала, ама ги изтрих. Няма да се дам така лесно на депресията. Продължавам напред, а вие ми давате сили. Дали липсата на секс (от декември) не ме депресира допълнително?

# 55
Здравейте момичета .
Аз отново се присъединявам към вас с надеждата да видя втората чертичка.
Първа бременност преди 4 години приключила  трагично в 8-ми месец ,втора преди 2 години ,от която имам син на 1 и половина .
И сега вече искаме още едно щастие .
Правим опити от 4 месеца ,но без успех .Лелката не я чакам окола 8,9 март.
Предната бременост забременях с дуфастон по схема ,заради къса лутеална фаза .За сега се въздържам ,въпреки че пак ми е къса ,но се надявам да стане .
И преди съм била в тази тема и много сме си помагали .Нека всяка види двете чертички .

# 56
Хоп и аз в новата темичка! И аз докато изчета всичко забравих, кой какво е писал😕 Успех на момичетата, на които им предстоят изследвания. Ей сега гледах по on air  от 18ч говориха интересни неща по нашите темички. 😊 Така си ви мисля постоянно и ми се иска скоро всички да сме си напълно щастливи, сбъднали мечтите си. Чак ми е странно, че не ви познавам,но все пак някои от вас мога да си представя... 😊
Дано ни е късметлийска хубавата темичка и минимум 8 нови мами заричам! ❤❤❤

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 18:57 от Joanaa

# 57
Сиси, вит Д приемаш ли? Ако не - той може да е ключа към депресивните състояния Simple SmileА може и липсата на секс да е, знае ли човек. То жените все сме в депресия и драма за нещо...🤭
Емси,заедно ще си (не)чакаме. Аз съм на 10-ти Март. Успех! Щом веднъж е станало- пак ще станеее!😊

Имам големи надежди за тоя месец, че нали за пръв път започнах с тестове за О.и съм така развълнувана и може би доста наивна 😂😂 Решила съм на 8-ми Март така за празника да направя един тест, въпреки че съм твърдо против ранното тестване, ама все си търся знаци от съдбата. Ако пък стане: термина се пада моя рожден ден 😂 Аз съм страаааашно куку, то е ясно 😂😂😂

# 58
Здравейте, мили момичета и честита нова темичка Heart

Честита бременност на Памперс, Зара, Интрига иии се извинявам, ако имаше още някоя мацка. Стискам палци безкрайно много за още повече положителни тестчета през новия женски месец, защото си е редно отвсякъде! Grinning

Куки, не съм се включвала отдавна, за да не спамя излишно, иначе не съм спирала да си ви чета всеки ден Heart На мен и ми дойде точно на датата, когато трябваше, мина и вторият цикъл, сега чакам третият и ако всичко е наред след него и ни дадат зелена светлина - да действаме. Тогава вече ще мога да се включа по-адекватно:))) Започнах да пия вит.Д, по ваша препоръка, не съм си пускала изследване, но ми е ясно, че няма да е в норми, особено сега през зимата.

Успех на момичетата, на които им предстои да пускат изследвания и ЦС, ще чакам да споделите хубавите резултати, за които съм сигурна! Прегръдки и целувки на всичкииии :*

# 59
Момичета като започнахте да правите опити за бебе имахте ли промяна в МЦ ? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт