Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 964
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Рокетче, не се шашкай. И моето АМХ беше 1,14, но Инхибин Б съвсем в нормалните.

При прегледа в Надежда доки каза, че според нея този резултат е заради по-мъничкия ляв яйчник, който вероятно е с намалени функции (в този ред на мисли, вече миналия цикъл беше с овулация именно от него, а като продължителност и характер се изяви съвсем нормално). Интересно ми е ако пусна пак АМХ дали ще има промяна.

Момичета, понякога четенето ни влияе зле. Просто с многото информация се пренавиваме и в главите ни настава каша.

Джули, Hug Имам предчувствие, че няма да има проблем при теб. Хубаво е, че изследват за хламидия, мен не ме изследваха Thinking И АБ не ми дадоха, че и не ми казаха да се пазим - май не е само при вас така Joy
Иначе за почивката - никога не вреди човек малко да се отдалечи емоционално от нещата, които го тормозят. Прегръщам те и ти казвам, че каквото и да решиш ние сме с теб.

Дарче, много ми харесва това предложение!

# 31
И аз се записва. Дано новата темичка донесе късмет. И да видим очакваните две чертички.😇😊

# 32
Буби, гушки и за тебе. Чул те Господ 😘😘😘

Ракетке, трябва да тръгнем двете на някакъв тежък спорт, който толкова да ни изтощи, че да не си помислим повече за изследвания и резултати. Или някакво брутално хоби, ама какво? Аз и на училище ходя и пак намирам време да чета и да се параноясвам 🤪🤪

Дарка, пиши по-често. Ай мис ю 😘

# 33
Буболесче, важното е, че дори по-малък, пак си върши работата яйчника и овулира. Simple Smile

Джули, винаги съм завиждала на жените, които са като скали и могат да сдържат емоциите си и да запазят спокойствие. Аз не мога така. Joy Паника съм си отвсякъде.
Искам да се стопли още малко и мисля да почна да ходя повечко пеша и евентуално да тръгна пак на фитнес. Хайде и ти се навивай и да я почваме и двете с тренировки другия месец (разбирай петък). Grinning

# 34
Аз тук си похождам бая, особено през седмицата. Това ме успокоява. Имам си кръгчета на часовника и гледам да си ги затварям всеки ден. Ако е хубаво времето, в обедната почивка отивам на разходка, а преди това хапвам в някой парк. Тук поне пейки и зелени пространства- бол. За спорт нямам време, затова разчитам преди всичко на ходенето и кучешките разходки през уикенда. А и с това хашимото, не мога да си позволя тежките спортове, трябва да е я йога, я леко пилатес, ей такива неща. Иначе и аз съм изключителна параноя, няма минута, в която да не се тревожа за нещо, свикнала съм така, и ако всичко е ок и е покой, не ми е комфортно. Нещо ми има на главата.

# 35
Ако е хубаво времето, в обедната почивка отивам на разходка, а преди това хапвам в някой парк. Тук поне пейки и зелени пространства- бол.
И в Бг, и тук ей това много ми е липсвало. Има хора (много малко са), които обядват в парка тук, но за съжалени нямам парк близо до работа.... В Лондон си е обичайна гледка да видиш някой в Армани да си хапва от кутия на пейката в парка.

# 36
О, да. Те направо сядат на тревата, няма пейки, няма мейки 😂 и по сутиени се пускат някой път, какви гледки съм виждала през лятото-мани, мани!

# 37
Здравейте на всички.Записвам се и аз.След като миналия месец моята бременност се оказа химическа (макар,че това не ми го казаха доктори,а трябваше аз да стигна до този извод чрез четене на форуми и сайтове)  се надявам март да ми донесе така желаните две чертички,но този път да последва и истинска бременност,която да видя и на ехограф Simple Smile Само се чудя как ще изчисля овулацията си като на 9ти имах леко кървене,за три дни,след това на 19ти вече си настъпи менструацията .Някой може ли да ми помогне като ми каже от кога да броя началото на новия цикъл?До сега не съм си мерила температурата,но май ще трябва да започна да го правя,защото наистина нямам представа сега кога да ми плодородните дни.От днес имам някакво придърпване от дясно,желанието за секс е доооста голямо (може би защото толкова дни се въздържахме).Миналата сутрин го направихме без да се пазим,но мисля че е доста рано за овулация.Зя две седмици изпитах какво ли не - радост,тъга,отчаяние,но вече съм заредена положително и с нови сили за новите опити за нашето бебе.
Желая успех на всички бебеправещи дами в най-женския месец от годината! Simple Smile

# 38
Здравейте на всички.Записвам се и аз.След като миналия месец моята бременност се оказа химическа (макар,че това не ми го казаха доктори,а трябваше аз да стигна до този извод чрез четене на форуми и сайтове)  се надявам март да ми донесе така желаните две чертички,но този път да последва и истинска бременност,която да видя и на ехограф Simple Smile Само се чудя как ще изчисля овулацията си като на 9ти имах леко кървене,за три дни,след това на 19ти вече си настъпи менструацията .Някой може ли да ми помогне като ми каже от кога да броя началото на новия цикъл?До сега не съм си мерила температурата,но май ще трябва да започна да го правя,защото наистина нямам представа сега кога да ми плодородните дни.От днес имам някакво придърпване от дясно,желанието за секс е доооста голямо (може би защото толкова дни се въздържахме).Миналата сутрин го направихме без да се пазим,но мисля че е доста рано за овулация.Зя две седмици изпитах какво ли не - радост,тъга,отчаяние,но вече съм заредена положително и с нови сили за новите опити за нашето бебе.
Желая успех на всички бебеправещи дами в най-женския месец от годината! Simple Smile

Здравей! Аз съм имала две биохимични и съм си смятала цикъла от първия ден на кървенето, защото реално то си е нормален цикъл. Успех!

# 39
Наталче , късметлийското ти списъче е разкошно , успех на всички в новата темичка , Джей Ло дано бъдеш от малките изкючения видели двете чертички на 6-7ми ден закъснение Heart

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 17:10 от tinti1984

# 40
Буболесче , ФЕН съм ти!!! Hug

# 41

Здравей! Аз съм имала две биохимични и съм си смятала цикъла от първия ден на кървенето, защото реално то си е нормален цикъл. Успех!
Много благодаря,Даяна!Желав и на теб успех от сърце!
Когато го изчислявам точно така от първия ден на прокървяването ,то в момента излизазпе съм в плодородните дни,затова и гърдите левко по напрегнати усещам от предходните дни.Март месец обаче дори да ми закъснее ,няма да бързам веднага с тестовете,а ще си почакам малко да видя дали няма да има пак кървене и да не попадна отново в емоционалната въртележка.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 15:42 от Irina Jolie 616216

# 42
За нищо, Ирина! Един личен съвет, ако мога така да го нарека понеже те “водя” с още една биохимична и двете ми бяха точно на 7мия ден. До преди 2,3 месеца си казвах и аз и ММ ми вика “няма да правиш вече тестове преди 10тия ден” и аз така... но се замислих, ако има нещо, което трябва да се предотврати и аз не го направя на време и пак преживея същия ужас?! НЕ, НЕ! От положителния тест- директно при доки, която ме следи и ми знае историята и изследванията. Естествено, че няма да види нищо на прегледа, но да ми даде ако трябва някакви хапченца, ако ще и цяла торба да са! Blush

# 43
Чудесна нова темичка дано ни донесе късмет ❤

# 44
За нищо, Ирина! Един личен съвет, ако мога така да го нарека понеже те “водя” с още една биохимична и двете ми бяха точно на 7мия ден. До преди 2,3 месеца си казвах и аз и ММ ми вика “няма да правиш вече тестове преди 10тия ден” и аз така... но се замислих, ако има нещо, което трябва да се предотврати и аз не го направя на време и пак преживея същия ужас?! НЕ, НЕ! От положителния тест- директно при доки, която ме следи и ми знае историята и изследванията. Естествено, че няма да види нищо на прегледа, но да ми даде ако трябва някакви хапченца, ако ще и цяла торба да са! Blush
Много си права.Аз именно затова първия път,след кървенето отидох на доктор ,за да видим какво става.Той единствено ми каза,че не знае от какво е кървенето и ми предписа Утрогестан.Прегшедс ме всхинално,но казс,пе е рано да се  види каквото и да било.Пих една седмица,кървенето уж намсляьно се засили пак,този път с болки и затова отидох при друга лекарка.Тя ме прегледа и нищо не каза за кървенето също,само да си пия хапчетата.Нишо и тя не видя,макар ,че вече трябваше да съм в почти 7 седмица.Никой не ми спомена за химическа бременност,за да спра да се тревожа поне.Сега ,когато ми закъснее ,ще си направя тест,но няма да бързам за доктори и дано не ми прокърви отново,ако нещо е станало този месец.Дпбре,че поне четох,за да знам,че не трябва да спираме опитите,защото не е имало медицински аборт и няма смисъл да се пазим.Нито съм имала проблеми,нито някакви огромни болки,а само два дни менструални,когато прокървих.Пия си само фолиева киселина и се чувствам отлично.

Общи условия

Активация на акаунт