Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 23 033
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Joanaa, успя да ме усмихнеш и изпълниш с позитивна енергия. Все едно за мен си написала тези рими. А орхидея ще си взема веднага. 😘
Днес ще правя изследвания за тромбофилия, дано поне такова нещо да нямам😒😂.

# 511
Jooo и ние се протрихме от смях Joy JoyJoy

# 512
Добро утро!
Йоанка супер си! Много оригинално!
Отнасно орхидеите, имам 6 броя от доста години, в момента 5 от тях са цъфнали,  а дано и аз разцъфна Grinning

# 513
Добро утроооо, момичета! Heart аз отивам на работа след 13 дневен отпуск... времето е прекрасно, а на мен ми се плаче. Joy

# 514
Добро утроооо, момичета! Heart аз отивам на работа след 13 дневен отпуск... времето е прекрасно, а на мен ми се плаче. Joy

Е колко гадно, че и на официално почивен ден...
Поне си имаш мъж вече под ръка!

# 515
Йоанка 😂 кафето тази сутрин ми е някак по-сладко (нищо, че е без захар). Даде добър старт на деня на всички. Освен на Даянка. Никак не обичам първите дни, след отпуск. Сякаш съм забравила да работя и докато вляза в ритъм...
Сиси, да споделиш резултата, че тука вече и мен ме вълнува лично.

# 516
Сиси успех!👌
Йоанка, хич не ме кефи това недоразумение Папи , но твоят хит е ВЪРХА! Кажи ми сега как да не си го припявам?!🤔 Вече всеееки път, когато правят ТЕСТ ще ми е в главата 😂😂

За орхидеите - аз знам, че се хранят с негативна енергия. Бяха ми подарили една ( аз не обичам цветя, имам само кактуси) - с котката я съсипахме. Аз винаги, когато й сменях вода или нещо такова само мърморех, че пак трябва да се занимавам с това “чудо”, а котката постоянно се търкаше в нея 🙈 Така цъфтеше това чудо... като лудо! После , когато свикнах с нея и вече не й оказвах психически тормоз, а и говорех благо- тя умря 😂😂😂
На работа имаме и стоят точно до мен - много са разцъфнали, всички колеги се подиграват, че е заради “лошото скорпионско в мен” 😬 Така че - има нещо вярно 😂

# 517
Добро утро!
Йоанка, много ме разсмя, голям талант си 😘
Сиси, успех! После сподели.
Лудото Вики и аз така се представях на моя доктор като му се обаждах ден през ден да ме проследява, дали случайно нещо няма да се види в сакчето. Аз се представях като момичето с кухото яйце.
Даянка, много кофти в това хубаво време на работа, мъжа вкъщи пък че и официално почивен ден. Ама скоро ще се прибереш и нападаш мъжо Wink

# 518
Ъъъъ не ми се иска сега като се обръщам към някое лудо Вики да трябва да упоменавам и медицинската диагноза за различаване, моляяя вии Joy

# 519
Ахахахха Куки-Муки, ами то как да се представиш?! Те по такива “белези” ни помнят поне в началото 🤣🤣
Сега съм вече само Вики 😊
Иви как так да се обръщаш към някое лудо Вики ?! 🧐😲Лудото Вики е само едно и точка. 😂
Gerryka, Brandy , да стискаме ли палци за днес?! Снощи правихте ли тест,тест,тест?!😂

Иначе покрай вас ще взема и аз да ги пусна тия ТРОМБОФИЛИИ. Моят доктор е категоричен, че не ми трябват , ама знам ли , вкарвате ми мухата тука. От два месеца не съм била на АГ и вече ме сърбят ръцете да изхарча малко пари. Както ме шегува ММ: другите жени разпускат по СПА процедури, мойта най-обича да се поглези с 200 лв при АГ-то 🤣

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 10:04 от Sunshine9051

# 520
Ахахахха Куки-Муки, ами то как да се представиш?! Те по такива “белези” ни помнят поне в началото 🤣🤣
Сега съм вече само Вики 😊
Иви как так да се обръщаш към някое лудо Вики ?! 🧐😲Лудото Вики е само едно и точка. 😂
Gerryka, Brandy , да стискаме ли палци за днес?! Снощи правихте ли тест,тест,тест?!😂

Иначе покрай вас ще взема и аз да ги пусна тия ТРОМБОФИЛИИ. Моят доктор е категоричен, че не ми трябват , ама знам ли , вкарвате ми мухата тука. От два месеца не съм била на АГ и вече ме сърбят ръцете да изхарча малко пари. Както ме шегува ММ: другите жени разпускат по СПА процедури, мойта най-обича да се поглези с 200 лв при АГ-то 🤣

Ох хахаха ама с ТМ сте се намерили, сигурно е голям смях у вас! Joy
Що да не си пуснеш ако ще се почистваш по-спокойна..
Иначе за АГ-то аз пък се чудя как да го отбягвам, че само пари и са си дигнали цените от мин година септ... с моя приятелка, която ми препоръча Попмарков ( забременя с мн зор, ендометриоза и 3 операции ама успя! ) се шегуваме, че той си ни тече константен филм в живота и само му даваме пауза за по някой и друг месец. Мин септ се засякохме с нея и му казахме дружно слагаме ви на пауза да знаете! Много е готино, че има чувство за хумор.

За Викитата не знам аз ли се овъртолих нещо, разбрах, че и Куки се казва Вики!? Thinking

# 521
Добро Утро и от мен! Simple Smile
Този уикенд се отададох на релакс и малко се поизгубих от темичката.

Джули, браво за ЦС. Важното е, че сега знаете как е положенето, къде е проблемът и може да си изградите план за действане. Мои познати имаха проблем със спермогрмата. Мъжът работи в кухня и се оказа, че ежедневната топлина, на която е изложен уврежда каналчетата. Направиха му лека процедура и сега се радват на две дечица. Така че и при вас ще се получи, даже смятам, че ще со стане естествено. Прегръдки. Simple Smile

Бубулесче, ако щяш ми вярвай, но снощи сънувах, че този месец показваш + тест в темата. Точно твоят ник, с тази картинка. Хайде дано да ми е пророчески сънят. Grinning

Аз лека-полека почвам да се изнервям, защото имам още 10 дена до резултатите от Инхибин Б. И само се вра в нета да търся информация, какво става ако е занижен. Интересното е, че на повечето места пише, че не е хубаво да е под 45, а референтните стойности, които са ми дадени в Бодимед са 15-120?! Някой има ли идея защо и как е така?

# 522
Може би са различни измерителни единици или там както се казва..не знам разбираш ли ме Simple Smile
Рокет не се напрягай така предварително. Ти си може би едно от момичетата които помня най-добре откакто ви чета от ноември може би и заради снимката и най-вече заради АМХ и Инхибин. Мисля, че много се притесняваш. Имаш ли добро АГ с което да обсъдиш нещата и да не действаш сама? Мисля, че ще ти е от полза да поговориш с лекаря. Изчакай и първо резултатите.

# 523

Искрено ме разсмя sunshine, май скоро и ММ ще казва така за мен😂🤣😂

# 524
Рокет , според мен се филмираш излишно. Най-добре наистина да обсъдиш нещата с добър АГ, а не да действаш сама и да се информираш от интернет. Това до нищо хубаво не води. Както вече съм ти споменавала - винаги може да отидеш при Стефанов, не го подценявай само защото е в Стара Загора Simple Smile
Аз съм ходила в 4 различни репродуктивни клиники в София + отделно при моят АГ - е, никой никога не ми е поискал инхибин Б, за пръв път чух даже в тази тема. Поради което считам, че не е пък чаааак толкова важен. Едва ли, ако е нисък - точно заради него не забременяваш 😬
СГ, ЦС , ЩЖ - са според мен от по-голямо значение , не напразно всички започват с тях.
Освен това по спомен вие правите опити по-малко от година. На мен Семерджиева в Адела ми беше казала, че при жени, при които няма видим проблем 20% от стерилитета е доказано психологически. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт