Нека пролетта ни донесе малко тупкащо сърце!

• 22 683
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Йоанка, правят се на недостъпни нещо, но ние сме упорити, така да им кажеш, когато ги видиш! Тук жена без бебе няма да остане, да си знаят. Grinning

# 706
Момичета, здравейте! 🤗

Хриси, правилно ти е казала Буболеса за изследванията. Тия са покзателни като са във фол.фаза Simple Smile Иначе другите май са ОК Wink

Сън абе чак пък високи ЛХ и ФСХ, айде 😂 Аз продължавам тъпо и упорито да смятам, че не всички, които са забременяли са с перфектни изследвания. Ако не можеш да забременееш и вс. друго при теб и ТМ е наред - едва ли няма да стане, защото са на горна граница. Като съотношение - биват също Wink
Пролактина е висок, ама аз не се втелясвам мн за тоя глупав хормон, защото да,може да потисне О. , но говорим за случаи, в които има аденом на хипофизата и стойностите са му в небесата тенденциозно,наблюдава се силно главоболие, лактация от гърдите и т.н Simple Smile Така че изследвай го пак след някво време, не се наемай да пиеш достинекс , ако ти го изпишат след едно единствено изследване. Аз съм пила - това ти такова таковата с извинение. Даже не ми беше толкова завишен, доктора беше загубен просто 😬🙈🤭

Сиси,стискам палци да е бебенаправяне верно ☺
Йоана,дръж се! Нали на 11-ти чак щяхме да правим тестове, ехооо?!? Какво стана с нашата сектичка 🤣

Иви,знам, че лапарото ще мине супер, щото знам при кого ще го правиш ❤

Сега 100% изпускам още сто момичета, съжалявам за което, ама така като провериш в края на работния ден е много трудно да запомниш всичко ☹

Аз с моите драми - спрях цигарите! Аз пушех по 3 на ден докато съм на работа, вкъщи и уиленда - НЕ! Еййй значи... не ми е яко 🙈 ама трябва, знам, че трябва... но да ви кажа голям зор е..
Ама току виж съм се закръглила , че пък сега съм 48 килца 🤭

За МВИ - аз го пия от тоя месец и съм визхитена, хем пия само 2х500.
Изчезна ми едно акне по шията, което лекувах 6 месеца, дори пих АБ и не се повлия. Имам доста ЦС - разбирайте праивм много повече секс, защото ми се усилва желанието.. иии нямам никакъв ПМС, а това никога не е било 😬
Това чудо ееее върха ❤ Благодаря ви за което ❤
Прегръдки от мен, много се извинявам за дългия пост ☹

# 707
Вики , 3 цигари на ден не са нищо , мила . Направо не те считам за пушач Joy Аз съм с кутия на ден и ще е много зор спирането . Само като си помисля за килограмите , които ще кача и направо Sob

# 708
Сън9051 аз ги купих ама преди закъснение тест не правя. Държа си на ината. За това казах, дано ми се наложи да го ползвам, че ми идва като по часовник последните месеци, сутринта на 28ми ден, а на 11ти ще ми е 29ти ден.
 Вчера направих 1 година без цигари, благодарение на железния ми инат. Пушех по кутия, понякога кутия и половина на ден 😁 не качих и едно кило, а освен заради бебеправене ги спрях и да кача малко киограми, но не... Качих чак като забременях от раз 5 кг, още си ми стоят и съм много доволна(45кг станах 🤫) 😂

# 709
Леле какви сте такива вейки бе момичета!! Как така 45кг! И 48! Тука искам бебе или искам да надебелея форум е!?
Иначе поздравления за всички спрели цигарите!!! Това е много важно за вас и вашето бъдещо бебееее!!! На другите желая воля да ги спрат!! Много мразя цигарите (мисля, че стана ясно по броя удивителни хаха)

ПС тия щъркели трябва да се държат изкъсо, мотат се из цяла България и като потрябват на човек бегациум, даже гнездата не са си заключили!

ПС 2 Аз съм 49кг Joy но някога бях 51-52...

# 710
Нали знаете оня виц: някаква се включва в тема с цел отслабване в БГ Мама и пише: Момичетааа, помоооощ, 47 кила съм и каквото и да правя не наддавам.. Какво предлагате?!?!
Отдолу коментар: Умри кучко!!!
😂😂😂

Аз цигарите не ги спирам заради бебеправенето, по други причини - пак здравословни де. Не ми се отразяват добре тия пусти цигари и 1 на ден да е ☹
То аз съм пишман пушач де, затова реших да ги спирам. Дано, вече 6- ти ден съм “чиста” 😂😂😂.

Йоанка , а така! Ще правим дружно в стресовия понеделник 😬😂

Сън, не е задължително да качиш! Simple Smile Давай тука сектантски да ги спираме, а ? 😂

# 711
Аз ги спирам „от понеделник” 😂
Смея си се, ама не ми е смешно. През бременността си ограничих на 1 цигара на 4,5 дни, ама още от излизането от кабинета на АГ-то, когато ми съобщи лошата новина, си купих една кутия и до вечерта я нямаше. И в момента пуша цяла, че и друга започвам.
Винаги ги увеличавам след спиране. Няколко пъти съм ги отказвала за по няколко месеца и по една, по две...през ден, през два си ги започвам отначало.
Ще ги спирам дружно с вас, обещавам!

# 712
Ехооо, аз съм 45 килограма Flushed ама съм 1.60 и са ми точно (не, че бих върнала още 4,5 отгоре) Grinning

# 713
И аз съм 45

На снимките в осми клас 😂😂😂

# 714
И аз съм 45

На снимките в осми клас 😂😂😂

Аз бях 25 до 4ти клас хаахах

# 715
Нормално ли е след ову да ме боли пак левия яйчник 😄🤔 и кръста.. ще ми се да бях момче ....понякога  хихихи

# 716
Ами незнам колко е нормално, този месец не е спирало да ме боли. Мисля, че си имам гостенка, някоя киста, защото много ме боли левия яйчник и кръста(ама там подозирам за бъбреци) 😕 На теб кой ден ти е?

# 717
Нормално ли е след ову да ме боли пак левия яйчник 😄🤔 и кръста.. ще ми се да бях момче ....понякога  хихихи

Хрис, така и така си вървим заедно Grinning мен също ме боли и кръста и гърба и от вчера ниско долу към яйчниците така ми е изтръпнало и дразни, че се изнервям вече до кога... Не знам защо така, 10 дена имам до Ц, и гърдите ми на допир така ме болят, че ми идва сама да си ударя някой шамар като ги пипна. Grinning
П.С май сега пак ще ми се смеят в другата тема Joy

# 718
Хайде, дами! Имаме си нова тема, заповядайте. Пролетна ни е, мартенска ни е и дано на късмет да е!
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
https://www.bg-mamma.com/?topic=1099741.msg38338944#msg38338944

# 719
С риск да се повторя и потретя - всичко е нормално и нищо не е нормално 😂
Вие как разбирате?! Точно пък в ляво ви е яйчник, тръба, гънката на дебелото черво, връзката с пикочните канали и бъбреците.
Всичко е много свързано, това са нерви все пак, съединена тъкан. Може да мислиш, че е яйчник, защото болката се изразява там, а то да е нещо друго.
Психиката е голяма работа, човек такива неща може да си внуши..
Наскоро бях на една ин йога практика насочена точно към болката - идеята беше, че болката е там, не за да ти причини дискомфорт, а за да те накара да й обърнеш внимание, да й се отдадеш и да разбереш защо точно и кое ти я предизвиква. Не е задължително лошо, че ви боли Simple Smile
За справка - аз пък точно в лявата си тръба(която е обикновено широка колкото косъм) имах растящ ембрион и грам, ама грам пък не ме болеше там (болеше ме корема..)а мястоото му изобщо не е било там, че да знаете и как се е била издула - тройна на размер..
След това имах сумати месеци наред, в които ме “болеше” още след О. , та чак до М и получавах паник атаки, защото си мислех, че пак нещо е “заклещено” там 😬
Докато един ден АГ-то не ми обясни, че от О. до М. дори да се е оплодило нещо, то е само набор от клетки и човешкото тяло не е толкова сензитивно, че да усеща всяка съвкупоност от клетки. Чак тогава се кротнах.
Но обикновено ако някой ме пита: Абе нормално ли е да ме боли..?! Ами да , нормално е , живо същество си и в същото време - не, защото може и да е нещо сериозно. Simple Smile Та отговор мисля само доктор след преглед може да даде 😂

Общи условия

Активация на акаунт