Забелязвам, че Ицо понякога пак си завърта дясното краче при ходене. Не винаги. Още не съм го водила на ортопед,
Какво готвите за ядене в тези горещини на малките? Аз се виждам в чудо как да измисля нещо, което и тримата вкъщи ще ядат. Всеки е с различни претенции. Колко по-лесно беше като имаше детска кухня!
Давате ли готови натурални сокове и какви? Отдавна спрях да му правя истински сокове от плодове, защото само си играех да цапам сокоизтисквачката и аз си ги пиех.
Да ви се похваля какъв помощник имам - вчера докато зареждах пералнята, Ицо изкарал всички ножове от шкафа и ги хвърлил в коритото на мивката. Предполагам ,че ги е хванал наведнъж за дръжките, защото бях съвсем наблизо и за съвсем кратко не ми беше през погледа. направо настръхвам от тази негова слабост към ножовете
Редовно отваря съдомиялната и точно ножовете вади от нея.
Всеки миг трябва да съм нащрек с него и това много ме изнервя. Чудя се как не се заглежда поне по детски филмчета да имам малко спокойствие. Беше харесал "Пипи дъгого тапте" /предполагам, че си превеждате/, но повече от 5 мин. филма не му задържа вниманието.
На море явно няма да ходим. Миналата година почти не разбрах от почивка с 1-годишно бебе, а тази година ми се струва, че ще е още по-трудно. Не мога да си предствавя как ще го удържам в една стая, ако времето е по-лошо.
,защото още като ни видя Нели от далеч и се развика-"вода,вода" и само за секунди изпи 1 шише вода!Не трябваше да бързам да се радвам от първата й реакцията,явно не е толкова лесно.
Ако съм аз, ще вдигна скандал на лелките до общината най-малко. Така че, смело, давай.

.И двете крачета завърта при ходене,но не мисля,че ще е огромен проблем.Ортопеда ни каза ,че ще отшуми 
Доста често се налага да я лъжа,че ще купим и за момента няма,защото Хриси може и да не спира да пие по цял ден.
няма да повярвам.
. Сега съм в Хасково, като се върна пак ще ви черпя.