ЮЛСКИТЕ ДЕЦА ги чака ВЕСЕЛБА

• 13 481
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Все се каня да питам и все забравям - при другите дечица, които си завъртаха крачетата при ходене, отшумя ли този проблем?
Забелязвам, че Ицо понякога пак си завърта дясното краче при ходене. Не винаги. Още не съм го водила на ортопед, Embarassed защото исках малко да позабрави лекарите, защото беше много наплашен. И сега се чудя да не стане пък късно?
Какво готвите за ядене в тези горещини на малките? Аз се виждам в чудо как да измисля нещо, което и тримата вкъщи ще ядат. Всеки е с различни претенции. Колко по-лесно беше като имаше детска кухня!
Давате ли готови натурални сокове и какви? Отдавна спрях да му правя истински сокове от плодове, защото само си играех да цапам сокоизтисквачката и аз си ги пиех.
Да ви се похваля какъв помощник имам - вчера докато зареждах пералнята, Ицо изкарал всички ножове от шкафа и ги хвърлил в коритото на мивката. Предполагам ,че ги е хванал наведнъж за дръжките, защото бях съвсем наблизо и за съвсем кратко не ми беше през погледа. направо настръхвам от тази негова слабост към ножовете Mr. Green!
Редовно отваря съдомиялната и точно ножовете вади от нея. 
Всеки миг трябва да съм нащрек с него и това много ме изнервя. Чудя се как не се заглежда поне по детски филмчета да имам малко спокойствие. Беше харесал "Пипи дъгого тапте" /предполагам, че си превеждате/, но повече от 5 мин. филма не му задържа вниманието.
На море явно няма да ходим. Миналата година почти не разбрах от почивка с 1-годишно бебе, а тази година ми се струва, че ще е още по-трудно. Не мога да си предствавя как ще го удържам в една стая, ако времето е по-лошо.

# 166
Мамо Гери, Честит Рожден Ден!!!

Бъди винаги засмяна, както те срещам обикновено!!! Тази усмивка никой и нищо да не помрачава ти пожелавам!
 smile3525

# 167
Забелязахме днес,че не им дават вода в яслата,за да не ходят до тоалетна #Cussing out,защото още като ни видя Нели от далеч и се развика-"вода,вода" и само за секунди изпи 1 шише вода!Не трябваше да бързам да се радвам от първата й реакцията,явно не е толкова лесно.
Оф, това вече от всякъде го чувам, явно е практика, доста разпространена в нашите ясли  ooooh! Ако съм аз, ще вдигна скандал на лелките до общината най-малко. Така че, смело, давай.

# 168
Все се каня да питам и все забравям - при другите дечица, които си завъртаха крачетата при ходене, отшумя ли този проблем?
Забелязвам, че Ицо понякога пак си завърта дясното краче при ходене. Не винаги. Още не съм го водила на ортопед, Embarassed защото исках малко да позабрави лекарите, защото беше много наплашен. И сега се чудя да не стане пък късно?
Какво готвите за ядене в тези горещини на малките? Аз се виждам в чудо как да измисля нещо, което и тримата вкъщи ще ядат. Всеки е с различни претенции. Колко по-лесно беше като имаше детска кухня!
Давате ли готови натурални сокове и какви? Отдавна спрях да му правя истински сокове от плодове, защото само си играех да цапам сокоизтисквачката и аз си ги пиех.

За крачетата, отдавна вече не ги завива на вътре като ходи, отшумя този проблем отдавна.
Ние още сме на кухня, но после не знам какво ще правим.
За соковете, освен вода, моето дете не пие друго. Никога не е пил сокове и още не мога да го накарам  Crossing Arms

# 169
  • Пловдив
Благодаря ви много за хубавите пожелания!  Hug

# 170
Честит рожден ден на мама Гери!С пожелание за много здраве,щастие и късмет!
Благодаря на всички за окуражителните думи и съветите,наистина вчера татето направи забележка на лелките за водата и от днес Нели ходи със голямо шише вода.Като за първи дни казаха,че добре се адаптирала,но не иска да играе с децата,всеки път като е взимаме тя седи до лелки на едно малко столче и днес беше гушнала шишето и не мърда от столчето.Толкова ми е мъчно да е гледам така,иска ми се да е по-общителна с децата,а не толкова с възрастните,както до сега беше.Може би сгреших,че не е дадох пролетта на ясла,сигурно щеше да свикне по-бързо.

# 171

при нас този проблем все още не отшумял Sad.И двете крачета завърта при ходене,но не мисля,че ще е огромен проблем.Ортопеда ни каза ,че ще отшуми Praynig

Какво готвите за ядене в тези горещини на малките?
предимно наблягаме на таратор.Хриси ходи на ясла и там менюто им е разнообразно.Вечери както писах,таратор,супички и това е общо взето.

Давате ли готови натурални сокове и какви?
Да давам,защото малката много обича соковете Confused,но определон предпочитам пред наторалните сокове компотите.Свеки ме е презапасила в това отношение WinkДоста често се налага да я лъжа,че ще купим и за момента няма,защото Хриси може и да не спира да пие по цял ден.

5 мин. филма не му задържа вниманието.
при нас такива филми няма Laughing,това да седне пред телевизора и да се загледа в нещо,било филмчета или за животните,аз лично #Crazyняма да повярвам.

# 172
Пропуснах да поясня, че Ицо гледаше малко от  филма само ако той съвпадне с яденето /даваха го в 17,30 ч. и 9,30 ч./, иначе е невъзможно да стои седнал. Даже когато го храни баба му, и яденето става в движение т.е. тя се разхожда след него с купичка и лъжица в ръце и му се моли да хапне.

# 173
За филмите, ние пък без филми не можем още да се храним. Те за мен бяха спасението, когато Бисерчо отказваше да яде и от тогава винаги се храним с филм пред нас. Има си отделна директрия с най-различни детски филми, дори си има любими, но тати постоянно ъбдейтва с нови.

# 174
  • Пловдив
Днес Биси има рожден ден! 
Да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая!
Весел празник!

# 175
Гери, благодаря ти много. Черпя ви всички с  Coffee  party023 . Сега съм в Хасково, като се върна пак ще ви черпя.

# 176
Честит рожден ден на Bisi!  bigdance2 nbirthday
С пожелание за много здраве,щастие и късмет!

# 177
ЧРД Биси на патерици!Да си ни жива и здрава и много щастлива!

newsm59 newsm67 newsm51 Tada

п.с. имаме си  още една Лъвкса майка Laughing

# 178
Благодаря момичета! Вие сте прекрасни.  Hug Прекарах страхотно вчера. Почувствах се много почетена и специална жена. Имаше подаръци и много хубави моменти. Нали съм на нова работа от 6 месеца след майчинството и получих голямо внимание от колегите. Въпреки, че беше неделя, почти всички ми се обадиха, за да ме поздравят. Пожелавам на всички, които са работещи мами и на бъдещите работещи мами, да попаднат на такъв колектив и да бъдат много уважавани от колегите си.

# 179
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БИСИ!
Желая ти здраве, късмет, любов и много сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт