Нещастен

• 27 969
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
На 10 месеца вече му е време за русенско варено и царска туршия. Сигурна съм, че баба ще му донесе, че на такава майка лигла не може да се разчита.

# 331
Може мекиците да са били за бебето, не съдете така прибързано свекървата ))) Сигурно е добра жена.

Вярно, бе, то като се роди, с мекици се захранва!
Как не се сетих и аз!? Mr. Green
Новородено и мекици, хах.  Laughing

Няма лошо да опържи мекички, проблема е че не е питала снахата как ги иска тези мекици. Всеки знае, че на един кораб 2ма капитани не може да има, така и и всеки дом - една господарка.

# 332
Дали до снахата е стигнала мекица? Не мислА...

# 333
  • София
Ако имаш някаква чуденка какво ще става, мама непременно ще я разреши!
След един месец у вас разводът ти е гарантиран!

# 334
Тя Вивиана точно това го съветва: да слуша мама и да зареже тая гаднярка, майката на децата му.

# 335
Мъже не останаха ..тц,тц...то бива изтрещял народ, ама ..Нито е смешно, нито тъжно. Направо си е отчайващо положението, ужасТ Head Band

# 336
Напротив, Вивиана написа, че без взаимни компромиси, решение, при което и двамата да се чувстват щастливи не може да има. Умният човек избира своите битки, другото е истерии, глупост и его.

Големия проблем, че сготвила без да пита или че дал пари за къща в БГ, колкото за едно WC в чужбина е смешно чак да се коментира, ама на…  

# 337
  • Fort Worth, TX
Свекървата няма работа там в този момент.ПИЧ набий си го в главата.

# 338
Щом майки на мъже се включиха и видяха грешка в поведението, значи работата е сериозна.

Питахте ме защо не се разбират. Ами за пълни глупости, същественна причина няма. Мерене на инати и его, какво не могат да си поделят не знам.
За последно майка ми беше тук, когато се роди малкият и остана за 20 дена. Какво да ви кажа направо не ми се прибираше вкъщи, искри хвърчаха във въздуха дори когато мълчаха.

Има причина. Тя се е омъжила за теб, не за майка ти. Аз също, като всяка уважаваща себе си жена съм се дала на мъж, не на рода. няма нищо лошо да бъдеш в добри отношения със свекърва, стига да има граница и тя да е достатъчно интелигентен човек.

# 339
Напротив, Вивиана написа, че без взаимни компромиси, решение, при което и двамата да се чувстват щастливи не може да има. Умният човек избира своите битки, другото е истерии, глупост и его.

Големия проблем, че сготвила без да пита или че дал пари за къща в БГ, колкото за едно WC в чужбина е смешно чак да се коментира, ама на…  

Ти да не си "мама" му на автора.  Mr. Green

# 340
  • Fort Worth, TX
Баба ми има 1приказка/два женски г..за в една кухня/дом нямат работа/и е права.Не знам колко време трябва да мине, за да бъде осъзнато това от българските мъже.

# 341

Ти да не си "мама" му на автора.  Mr. Green

Хахахах JoyJoyJoy Чисто физически няма как да съм мама му, но хипотетично, ако бях мама му, нямаше да стъпя при тая истеричка, пък било и един път годишно.
Авторът обаче е за ожалване, че няма мърдане.

# 342
  • София
Направо бомба ще си сложи в гащите!:scream:

# 343

Абе, теглил е кредити, пък след това не можел да купи на жена си една съдомиялна и е отложил за неопределеното бъдеще купуването на собствен имот там, където живеят, та не знам....

# 344
Истерички жени, идИ-дойдИ..Страшното е, че все по-често изпълзяват мъже истерички.. И се увеличават, умножават..епидемия ти казвам..

Общи условия

Активация на акаунт