Та исках да кажа, че тя никога за нищо не ме подкрепя, винаги е на различно мнение и накрая ми казва прави каквото искаш. Ами отначало я слушах, но вече ми писна и спрях да се съобразявам с капризите й.
Пак се изнизваш по тъча и не знам как не ти става неудобно да го играеш обидения и неподкрепен пубер?
Искал си бърза кола- да, почти всички мъже искат, но или си купуват като ергени, или кат оги тресне кризата на средната възраст. Но, във втория случай, отдавна са осигурили жилище за семейството и заделили пари за образование на децата.
Жена ти ти е казала, че такава покупка, е глупост и ненужен харч, но ти след като си продължил да тропаш с краче, какво да ти каже? Да ти забрани да хвърлиш за собствения си задник пари, които ти печелиш, докато тя ти гледа децата?
Ами, достатъчно мъдра е била да ти каже, че трябва ти да решиш, след като знаеш мнението ѝ.
И ти, както с къщата ,прегазваш семейните ви планове и се обзавеждаш със скъпа играчка.
Дотук, няма нещо, с което ти да си се съобразил с жена ти.
С къщата е същото- не е била съгласна да я купувате, защото сте имали други планове, по- належащи, ама ти пак си прескочил през главата ѝ и си я купил.
После ревеш, че не те била подкрепяла.
Какво да ти подкрепя- егоизма и липсата на елементарна зрялост в действията?
Та, ти си живееш и обслужваш хрумванията си като ерген.
Де факто, жена ти няма думата, а и да си я каже, ти пак си знаеш твоята.

И без телефон, ами ако децата имаха нужда спешно да реагираш?