Нещастен

• 27 944
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Гал, може и без обиди да изразите мнението си. Ако четете наистина внимателно ще видите, че не съм писал никъде че са в лоши отношения, а че не са стабилни финансово и не може да разчита на тях, да отиде д две деца и да я издържат докато си намери работа. Никъде не си противореча. А колата не я продадох след две мнения, а миналата година. Просто дадох като пример, че когато я купувах, пак не получих подкрепа. Това е. Аз противоречие не виждам, не знам защо се заяждате и обиждате.
Афродита, това наистина никога няма да го направя. Не само с майка ми, леля, баба, стринка, чичо, никой който иска да ми гостува няма да го пратя в хотел и да кажа да си плаща разходите. Наистина е много обидно. Имаше съвет за двупосочен билет, това е добра идея.

# 496
  • Fort Worth, TX
Да разчита на тях да изгледат твоите деца?От какъв зор?Пич ти си знаеш твоето.Искаш мнения, но като не ти харесат се фръцваш.Не си бил прав за колата, не си прав и за къщата в БГ.Надробил си една хубава попара и сега е време да си я сърбаш.

# 497
  • София
E защо хотела да е кръвна обида за мама? По белия свят, най-нормалното нещо е човек да си наеме хотел и като иска развлечения да си ги финансира сам. Само в БГ още се кандилка ориенталското мислене, че щом родата е дошла на гости, то следва да я натикаме на дивана или пък домакините да са гърчат на дивана в хола/кухнята, ама да са там всички накуп в апартамента, гостоприемство било. А и масрафите се поемат по живеещия в чужбина, понеже там парите са по дърветата. Свекървите пък приемат дома на си сина си за техен и се разполагат както си искат, правят каквото си решат, без да уведомяват предварително и ето каквги. След като мама няма финансовата възможност да си поеме разходите по почивката - значи си наляга парцалите в БГ, докато проима такава възможност. Нищо обидно няма. А и тук основното е, че двете не се понасят, най-разумно е да не живеят заедно, дори за дни, камоли за месец.
Абсурдке, ти ако не се дишаш със снахата, ще им се изсипеш ли за месец у тях /тука си представи, че ап. им не е от теб, а са на квартира и то в друга държава/?.
Стига с тоя "бял свят".
Ние си имаме наш начин на мислене, наши си отношения между родители и деца.
Ако за теб е нормално да накараш майка си да си плати хотел, за да дойде да те види, то за болшинството хора е неприемливо.
За невъзможността да бъдат поети такива разходи дори и от работещ, а камо ли от пенсионер, дори няма да пиша, защото е ясно.

Както казах преди- моят син не би допуснал нито аз да засегна жена му, нито тя- мен.
И не, не бих си помислила да се навра при другата "змия", че и да прекарваме заедно по цял ден в един алпинеум Mr. Green
То, няма и да бъда поканена, ако отношенията ни са като на авторовата жена и майка му.
А, дали апартамента съм го дала аз или са на квартира, или е техен, няма никакво значение.

# 498
Имаше съвет за двупосочен билет, това е добра идея.
Значи все пак много държиш да натресеш майка си на жена си?
И всичко, което се изписа тук, просто ти минава покрай ушите?
Не се учудвам на начина, по който се държат с тебе в дома ти.
Ти просто не се съобразяваш с никого, а налагаш твоето си на всяка цена.

Ще ги оставиш да се оправят двете по цял ден насаме, а ти вечер ще се прибираш за час-два "общуване".

Не е въпросът в едната седмица. Въпросът е в маниера, с който за пореден път се изплюваш върху чувствата на жена си. И после чакай добро отношение.

# 499
Ако четете наистина внимателно
Имаш късмет, че съм от телефон.

Нямаш умствен, емоционален и финансов капацитет себе си да гледаш, а си взел да играеш на глава на семейство. Не виждам нищо обидно да ти го кажат най-сетне, макар с огромно закъснение. Нищо обидно няма в посочването, че пишеш противоречия. Нищо обидно няма в това, че 20 човека ти обясняват какво да направиш, а не показваш дори грамче да вдяваш.
Разведи се - за доброто на жената и децата, нямаш на какво да ги научиш.

# 500
  • София
Не виждам какъв е този зор майка ти да идва сега, искаш по-бързо да стигнете до развод?

Ако искаш да си стабилизираш семейството, направи опит, ако не стане, после ще имаш достатъчно години майка ти да ти гостува или да живеете заедно.

Жена ти е нещастна и не правиш опити да стане по-щастлива, а гледаш как да я изнервиш още повече.

# 501
  • София
Скрит текст:
Гал, може и без обиди да изразите мнението си. Ако четете наистина внимателно ще видите, че не съм писал никъде че са в лоши отношения, а че не са стабилни финансово и не може да разчита на тях, да отиде д две деца и да я издържат докато си намери работа. Никъде не си противореча. А колата не я продадох след две мнения, а миналата година. Просто дадох като пример, че когато я купувах, пак не получих подкрепа. Това е. Аз противоречие не виждам, не знам защо се заяждате и обиждате.
Афродита, това наистина никога няма да го направя. Не само с майка ми, леля, баба, стринка, чичо, никой който иска да ми гостува няма да го пратя в хотел и да кажа да си плаща разходите. Наистина е много обидно. Имаше съвет за двупосочен билет, това е добра идея.
Значи да настаниш майка си в хотел било обидно, ама да я натерсеш на жена си, при условие, че си нанясно как не се понасят, как не могат да се гледа и се карат, и при условие, че жена ти ясно ти е заявила, как не я иска тая жена нито месец нито ден в домът ви, не е обидно за жена ти? Dizzy Face Ти явно си си сешил да прибереш мама у вас, а жена ти запореден път ще е безгласна буква и ще бъде пренебрегната в името на мама Scream После се чудиш защо си нещастен - ами защото сам си създаваш умишлено нещастията. Знаеш какво не е ок за жена ти, какво я наранява и влудява и го правиш точно него - и с колата и с къщата и с ежедневни глупости като кафенце с аверчета, докато тя те чака у вас и с натрисането на свекърва ти. Как един път не помисли за жена си и какво нея я обижда и дали й е хубаво да е вечно потъпкана? После не била интимна - никоя на нейно място няма да е, а повечето отдавна да са ти били шута и да са те оставили с мама!

# 502
Автора каза, че не е българин. Какъв е тогава, че тооолкова държи да купи къща до мамината си в Бълария? Циганин или турчин, или турски цинагин?
Авторе, жена ти от твоя етнос ли е?
Това със спортната кола изтрепа рибата. Жена му не го подкрепила! Ма бива ли?! Хвани си любовница, в това може да те подкрепи.
Няма такъв търпир, честно. Cry

# 503
Ако мама ти казва, че си умен, хубав и готин, но жена ти не те харесва - време е да спреш да вярваш на мама.

Споко, ще се разведе, ще се оплаче на мама, ще хване друга, работна булка и тогава вече ще му се разкаже играта. И мама няма да може да го спаси.

# 504
И какво значение има етноса? Турчин съм, жена ми е българка.

Защо всички се хванахте за майка ми и моите недостатъци, а никой нищо не каза за ревността на жена ми?
Може би защото не казах подробно от какви глупости ме ревнува. Например когато излизам с приятели ме търси пита къде и с кой съм, аз казвам, обаче тя не ми вярва и казва да си оставя телефона отворен за да слуша с кой и какво точно говоря. Половин час ме е слушала по този начин.
Например ми забрани да влизам с телефона в тоалетната.
Кой нормален човек би направил подобни глупости?

# 505
И какво значение има етноса? Турчин съм, жена ми е българка.

Защо всички се хванахте за майка ми и моите недостатъци, а никой нищо не каза за ревността на жена ми?
Може би защото не казах подробно от какви глупости ме ревнува. Например когато излизам с приятели ме търси пита къде и с кой съм, аз казвам, обаче тя не ми вярва и казва да си оставя телефона отворен за да слуша с кой и какво точно говоря. Половин час ме е слушала по този начин.
Например ми забрани да влизам с телефона в тоалетната.
Кой нормален човек би направил подобни глупости?

Ясно.
Не знам майка ти ли е по виновна, или ти... Rolling Eyes
Пускаш ли жена си да излиза по женски, вечерно време?

# 506
  • Fort Worth, TX
Искаш да кажеш, че ревнува без причина?Никога, ама никога ли не си стъпвал накриво?Бъди честен и кажи.Всяка крушка си има опашка, ако не знаеш.

# 507
Най -голямата грешка на тази жена е, че съзнателно или не е станала зависима от теб. Май ти си целият и свят и се страхува да остане сама. Не е нормална тази ревност, но се питам от какво е породена.

# 508
Не е нормална тази ревност, но се питам от какво е породена.
Е, как. Ония си вее байрака по кафенца и кой знае още къде, а тя е вкъщи домакиня. Чудно ми е, той пуска ли я да излиза вечер с приятелки, ей така веднъж в месеца на по питие?

# 509
  • София
Да бе, пуска я!
Съжалявам, че звуча расистки, ама като каза турчин, всичко се намести в картинката.

Общи условия

Активация на акаунт