ОТКРАДНАТ ЖИВОТ 🎬 Сезон 7 💔 Любовта лекува • тема 77

• 30 201
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Не съм съгласна Моски. Те още след сцената в банята на другият ден пред асансьора започнаха да се джавкат и това продължи и беше основна линия на поведението им.

# 91
Тази сцена с Галя в операционната за мен беше направо нелепа. Не знам как е в реалния живот, но наистина ли някой би допуснал лекар от друга специалност да присъства в операционната, да взима отношение за операцията и действията на опериращите и да изпада в истерии? И то при мозъчна операция? Мисля, че още с първата дума щяха да го изхвърлят навън. Знам, че искаха да ни покажат, че Галя е обезумяла и не знае какво прави от притеснение, но можеше и по друг начин.

# 92
Ина ми харесва да е кучка, то с тази разюздана група инатливи и чепати лекари няма друг избор. Grinning

# 93
Перличке, надграждат хората....небивалици.

# 94
И според мен си се джафкаха Марио и Зорница - репликите, че щяла да му изяде братчето, после шегата със срамната болест на това момиче от бара, бяха си забавни, но показваха, че са на контра.

# 95
За какви приятели говорите?  Те се държат помежду си колегиално. Това за Банков.
Зорница с тези приказки и усмивчица преставам да я анализирам и обръщам внимание. Има раздвоение на личността по вина на сценаристите, които не знаят къде се намират и за кого пишат. И на режисьора.
Това за мен определено не е колегиално държание. Та те нямат една дума разменена по работа. Говорят само за Марио и Виктория.

# 96
# 97
Ина Heart Eyes
С игра удари в земята и Неда и Диана и Ралица,дори и Теодора ,да не говоря пък за Шинова!Това само според мен де Simple Smile

# 98
За какви приятели говорите?  Те се държат помежду си колегиално. Това за Банков.
Зорница с тези приказки и усмивчица преставам да я анализирам и обръщам внимание. Има раздвоение на личността по вина на сценаристите, които не знаят къде се намират и за кого пишат. И на режисьора.
Това за мен определено не е колегиално държание. Та те нямат една дума разменена по работа. Говорят само за Марио и Виктория.
Като гледам това ще продължи и в следващият епизод с обсъждането на Табаков Joy

# 99
Ина Heart Eyes
С игра удари в земята и Неда и Диана и Ралица,дори и Теодора ,да не говоря пък за Шинова!Това само според мен де Simple Smile

И аз така мисля. Много е добра. След Буковска е тя в този сериал.

# 100
Ина е прекалено заета като шеф и затова Огнянова се е ориентирала да си споделя любовните терзания с Банков 😂

# 101
О, Буковска, тази роля беше нейната просто. Много ме е яд, че я умориха, но било по нейно желание

# 102
За Ирина Митева си говорихме още с появяването й, че е страхотна. Нали я "съжалявахме" за попадането й на Шопов, като партньор. Не можа да се разгърне момичето и да покаже потенциала си с този измислен "актьор". Най-красивата жена в сериала и талантлива.

# 103
Наистина е красива. И ролята й стана интересна и добре я играе

# 104
От кога го пращаме тоз Боби на специализация, обаче той не ще и не ще... 😆

Общи условия

Активация на акаунт