Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 836
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 420
  • Тра-ла-ла
Начи, идва въпроса, кой е Лан? Joy

Лан е като Христос. Всички вярват, че съществува, говорят за него. Но никой не го е виждал hahaha

Страх ме е да кажа, че мяза на Св. Петър. tooth Лане, имаш ли връзка ключвое, с която да дрънкаш? Laughing

# 3 421
    Джу, сакаш ли да та наръся за здраве ? Мога да ти прочета някой псалом против уруки, ама требе те зачохля с пуловера, а ти да си на колене. А ако сакаш да та изповядам и това мое го уредиме. Също така по древен метод бая за здраве. Wink
      Много ме е яд, че Буба заключи темата за аспирина и секса. Как ми се иска да им натрия носовете на онези големи бели птици, просто не е истина. Като разправям, че Ескапела се пие като бонбонки те не ми вярват и ето факта : https://www.bg-mamma.com/?topic=1104975  Как ме сърбят ръчичките да им обесня колко им е умственият им капацитет - просто идея си нямат Mr. Green

# 3 422
  • Euskal Herria
Лане, без проблем е пътуването само с лична карта. Независимо дали от и към България. Пътуваме и с колата, и със самолети - никъде не са ни правили спънки. Дори и Сърбия разреши преминаването с лична карта.

# 3 423
  • Тра-ла-ла
    Джу, сакаш ли да та наръся за здраве ? Мога да ти прочета някой псалом против уруки, ама требе те зачохля с пуловера, а ти да си на колене. А ако сакаш да та изповядам и това мое го уредиме. Също така по древен метод бая за здраве. Wink

После като довтасам във Варна и ти звънна....да не ми зазвучи "телефонът на абоната е изключен или извън обхват" tooth

# 3 424

После като довтасам във Варна и ти звънна....да не ми зазвучи "телефонът на абоната е изключен или извън обхват" tooth
Стига си го плашила, ся отиде още година докат се престраши да пусне снимка на чехлите си.

# 3 425
  • Тра-ла-ла

Стига си го плашила, ся отиде още година докат се престраши да пусне снимка на чехлите си.
Байгънясало ми е да се въртя на петичка около нежните мъжки чувства. Аз съм зла жена и асцендентът ми вече взима превес Mr. Green Оправдах се за всички бъдещи апокалипсиси hahaha

# 3 426
  • На Марс
е днеска се оплантирах тотално ... айде сипвайте си, че аз имам работа и не мога Simple Smile

# 3 427
Байгънясало ми е да се въртя на петичка около нежните мъжки чувства. Аз съм зла жена и асцендентът ми вече взима превес Mr. Green Оправдах се за всички бъдещи апокалипсиси hahaha
    Луничке, това болднатото го разбирай като, такова и се, та две не види ! Mr. Green  И май за пиене на бира на морския бряг иде реч ....  Satisfied

# 3 428
  • Тра-ла-ла
Луничке, това болднатото го разбирай като, такова и се, та две не види ! Mr. Green  И май за пиене на бира на морския бряг иде реч ....  Satisfied
Ти паааа мноо взе да се отваряш....ама се пазиш все едно си дал обет за целомъдрие.  Mr. Green

Прав си, че съм зла, щото 2 не виждам...не съм пила алкохол от цели 13 дни Crossing Arms

# 3 429
Ама ти се офлянквай още!:laughing:
Джу, дължа ти благодарност. Сабале заради тебе съм чела и съм се хилила, чела и пак хилила. Grin Де се изгуби Асенчо? Благодатна почва за разговори...

# 3 430
  • Euskal Herria
Кой тоз Асенчо, м? Нещо не мога да разбера кодираните ви разговори Wink.  Още малко на тръстиката, после почиФка.

# 3 431
Малейййй .... Джу е на сухо от две седмици ! Mr. Green

# 3 432
  • Тра-ла-ла
Джу, дължа ти благодарност. Сабале заради тебе съм чела и съм се хилила, чела и пак хилила. Grin Де се изгуби Асенчо? Благодатна почва за разговори...
Ако щеш ми вярвай, водна сестро, но точно вчера по нощите аз пък четох твоите мнения и спорът ви с Асен от преди време по темата Mr. Green СлучаЕност? Hug

Кои мои щуротески си чела? Или всичко по темата е фън? Laughing

Аз си имам едни файлове, където мятам интересни фрази, лакърдии и мнения. И се зачетох в едно за Козирозите и не помня от къде съм го гепила. Метнах го в гуугъл, от там ме прати в темата и се оказа, че е твое Grinning Hug

# 3 433
Хахаххахаха, Джу, ударила си му лайк, затова ми излезе, та ходих да чета сутрешно.  Че като го четох, че за още се присетих.  Joy 
Янче, една стара тема и потребител от друг подфорум. Grinning

# 3 434
  • Тра-ла-ла
Хахаххахаха, Джу, ударила си му лайк, затова ми излезе, та ходих да чета сутрешно.  Че като го четох, че за още се присетих.  Joy 
Опааа, хванала си ме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт