Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 819
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Euskal Herria
То да седнеш, Джу... ама знаеш ли Лан как изглежда? Wink

# 3 016
  • Варна
Ти хубаво мислиш за кола ама дано да бачкаш някъде къде няма да е шибаната зона. Че моя офис от април/май влиза в зелена и съм леко бясна.

# 3 017
  • Тра-ла-ла
Джу, да почна да нося две топки за тенис на корт с мен, та евентуално ако ми се наложи .... Mr. Green
Елхата е голяма  Mr. Green

Сигурно ще е единственият, който ще чете книжка в автобуса. Много лесно ще го разпозная. Като се провикна няколко пъти "Лане, ела кака да те фане" и ще видя кой ще се свие на седалката hahaha

# 3 018
  • Агент под прикритие
Нямаше ли някакви карти за тая зона? Или са брадва?

# 3 019
Пантальоните и пътъците е виждала. Толкоз стига, за да го разпознае.

# 3 020
  • SHOOT ME 10 $
Мидко, в кулинарната тема видях, че си приготвил вкусотия в Еърфрайер-а. Би ли споделил откъде го взе и какво може да се приготвя в него?

Благодаря ти за милите думи!

В еърфрайъра можеш да приготвяш картофки, стек, риба, пиле, месо, кекси всякакви други тестени. За тях си има отделен съд също с незалепващо покритие. Аз с недоверие спретнах едно тутманиче, за 30 мин го изпече прекрасно и отдолу. Като за всеки вид изделия си има програма със зададени параметри - време и Т. Повече имфо на лични да не отеГчаваме околните.
Аз също си работя когато искам, колкото искам и в къщи.😜

# 3 021
  • Варна
За работещите е брадва. Голяма.

# 3 022
  • Агент под прикритие
Ние на село си имаме само синя такава, ама то цвета не е от значение. Нямаш гаранция за място, освен ако не дадеш допълнително пари.

# 3 023
  • Тра-ла-ла
Пантальоните и пътъците е виждала. Толкоз стига, за да го разпознае.
Не съм ги виждала. Той Лана един път да се покаже и да не го фана Crossing Arms

# 3 024
Тия зони са за обиране на пари, за нищо друго. И за прехвърляне на неплатените тротоарни и улицови пакинги леко по-настрани, да пречат другаде.

Джу, той обеща вече нагоре да показва. Обувките ще ги разпознаеш по подробни спомени на зърналите ги. Laughing

# 3 025
  • София
Ареееее, заговори се за снимка и балкона дигна завесите. Joy

# 3 026
  • Варна
Миднайт що я няма днес?

Е, балкона ше падне някой ден и така Simple Smile

# 3 027
  • Тра-ла-ла
Джу, той обеща вече нагоре да показва. Обувките ще ги разпознаеш по подробни спомени на зърналите ги. Laughing
Той докато стигне да покаже сурата...вече няма да става за гледане Laughing На година по пъзелче. А таз година, а оназ година....

# 3 028
Бърз съм и хитър като африкански мравояд !

# 3 029
Той докато стигне да покаже сурата...вече няма да става за гледане Laughing На година по пъзелче. А таз година, а оназ година....
Те, мъжете се разкрасявали с годините. Таман ще поулегне. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт