Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 814
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Тра-ла-ла
Шаренко? Stuck Out Tongue
Скрит текст:
Тоз сега джендър ли е или скърби по хипарството? Съвсем се объркаха работите откакто ЛГБТИ+ откраднаха дъгата от децата Laughing

# 3 001
Хайче, сутринта ако изрева в 5.30 "Хайде на тръстиката", убеден съм че заради това сите от темата ще се съберете да ме линчувате ! Mr. Green
Ставам рано, гоня два автобуса и правя към час и нещо пътешествие. Замислям се за кола. Блаженни са ходещите в нормално време на работа която е близко до тях !
 Обаче с какъв кеф си казвам "Край за днес на тръстиката" - просто не е истина ! Simple Smile 

# 3 002
  • Euskal Herria
Че знам ли, Джу! ГаЖита търси човекът, ма да беше уточнил какви Wink.

Лане, че казвай, де! За теб ще е "Добро утро", за мен - "Лека нощ" Simple Smile.  Кажи сега, доволен ли си от тръстиката? Колеги ли имаш, или колежки, м? Wink

# 3 003
  • Тра-ла-ла
Ставам рано, гоня два автобуса и правя към час и нещо пътешествие. Замислям се за кола. Блаженни са ходещите в нормално време на работа която е близко до тях !
Лене, бе...да не работиш чак в РусИ?

# 3 004
  • SHOOT ME 10 $

Еей мноу трол, много нещо бе...не се чувствам на местото си някак...изчезвам

Е, стида де. Виж, че ги подминаваме. Само ти и Яна раздавате кафе сутрин.

Ее, и Лан редовно поднася кафе, недей така.
Но, може понякога да се вясвам.
Белла бях ти казал, че доста преди да дойдеш в  спама, фен съм ти и бях те виждал в други теми 😘

# 3 005
Мидко, в кулинарната тема видях, че си приготвил вкусотия в Еърфрайер-а. Би ли споделил откъде го взе и какво може да се приготвя в него?

Благодаря ти за милите думи! Heart

# 3 006
Разузнаването се задейства и започна с тактически въпроси  Mr. Green

# 3 007
Хайче, сутринта ако изрева в 5.30 "Хайде на тръстиката", убеден съм че заради това сите от темата ще се съберете да ме линчувате ! Mr. Green
 Обаче с какъв кеф си казвам "Край за днес на тръстиката" - просто не е истина ! Simple Smile 

това безумно пътуване часове наред до работа и обратно е един от най-тъпите абсурди на съвременния живот. Но да ти кажа май е по-добре в обществен транспорт час и половина щото може да си четеш или джиткаш на телефона през това време. Определено е за предпочитане ако др опция е да седиш в задръстване за да спестиш 20 мин. В LA не съм виждала такива задръствания каквито се образуват тук между 8 и 9.30 сутринта както и после следобяда когато стадото се прибира от работа. Адски стрес и загуба на време. Мечтата ми е да си работя от нас

# 3 008
  • Euskal Herria
Че как! МноУ ясно Simple Smile.
Па ти кат се засили да отговаряяяяшшш... Не смогвам да прочета отговорите.

# 3 009
Аз пътувам по 40 км в посока за да дойда на работа.

# 3 010
Аз съм си на десет минути пеш от работата. Мноу съм доволна.

# 3 011
чух една баба да обяснява 'те моите ми сложиха изолация тези фини прахови частици не могат да влезнат'

# 3 012
    Белле, не ти завиждам ! Луничке, ти си като лондонска аристократка начи ...
    То и японците пътуват по много при това с влакове, ама при тя е друго. Успокоявам се, че някой ден и мен ще ме огрее слънцето да работя каквото си искам по което си искам време, ама кога ли ще стане това Simple Smile

# 3 013
  • Тра-ла-ла
Сакън да не се чучна на работното ти място или още по-зловещо...да седна на седалката до теб в автобуса и да ти прошепна "Е, ся ти закачих тоБките на елхата" tooth

# 3 014
Джу, да почна да нося две топки за тенис на корт с мен, та евентуално ако ми се наложи .... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт