Спам тема (лудите наизлязохме още преди пролетта) от 01.03 до 31.03.

• 66 679
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 225
Лане, направи ли бухтите? Simple Smile

Лун, тоя първия го бяха показали в "Красиво мъжко лице" Wink.

Тоя може и да има интересно лице, ама не е красиво.
А вторият добре че възмъжа, щото допреди няколко години ми идваше чак неприлично, по женски красив и млечен, т.е. не мъжки.

# 3 226
  • Euskal Herria
Просто онази тема е показателна колко различни са вижданията за красиво на потребителите.

# 3 227
  • Тра-ла-ла
по женски красив и млечен, т.е. не мъжки.
hahaha Цепиш мрака. Много добро определение Hug

# 3 228
Казвт, че с времето човек си променял вкуса. На дърти години, кат нямате зъбки ша търсите такива ... млечни  Mr. Green

# 3 229
красотата е в симетрията /не по доктор енчев/. повечето българи сме симетрични и съответно симпатични/хубави/красиви защото за разлика от примерно англичаните е немало никакъв инцест назад във времето

# 3 230
красотата е в симетрията /не по доктор енчев/. повечето българи сме симетрични и съответно симпатични/хубави/красиви защото за разлика от примерно англичаните е немало никакъв инцест назад във времето

Всъщност  не е. Никой не е напълно симетричен. Някой си опитал да симетрира Брад Пит и той станал по-грозен. Но виж - правилните пропорции винаги са плюс.

# 3 231
Казвт, че с времето човек си променял вкуса. На дърти години, кат нямате зъбки ша търсите такива ... млечни  Mr. Green
Напротив, със олелчването пък все по-детски ми идват новите лица. Все едно си гледам сина, ми харесвам ги - да им дам акъл, да им набия клинци, да ги ошамаря,  ей за такива работи ги харесвам.Grin
Холдъне, прав си, за пропорциите. Пък то, окото ги долавя.

# 3 232
  • Тра-ла-ла
Напротив, със олелчването пък все по-детски ми идват новите лица. Все едно си гледам сина, ми харесвам ги - да им дам акъл, да им набия клинци, да ги ошамаря,  ей за такива работи ги харесвам.Grin
Те и много се изджендерастиха. Няма гаранция, че на 40г. ще мязат на нещо Whistling

# 3 233
Ша мязат на това което са си поръчали при д-р Енчев.
Няма се учудя ако и някой "мъже" почнат да си слагат импланти в устните ...

# 3 234
Ми, Джу, права си, ако и да си седнала. Grinning Някак се налага мода на женски мъже. Ми не ми се възмъжава на дърти години.

# 3 235
жените вече сигурно съжаляват че си пожелаваха мъжете да ги разбират. ся им разбират очната линия и епилацията

# 3 236
  • Тра-ла-ла
Ша мязат на това което са си поръчали при д-р Енчев.
Няма се учудя ако и някой "мъже" почнат да си слагат импланти в устните ...
Мисля, че съществуват импланти за мъжки гърди. Не знам дали има и за плочки. #Crazy

# 3 237
# 3 238
днес в един кенеф пишеше 'сърдца червени' и там нататъка останалото

# 3 239
Има импланти и за други мъжки красоти. Само прочетох, не съм виждала.Rage

Общи условия

Активация на акаунт