Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 128 554
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
Благодаря ти

# 61
Честита Баба Марта и от мен!!!
Merci изкараха печелившите, пак ме няма, но честито на Петя Кривчева, която пише тук

# 62
  • Под Слънцето
ЧБМ и от мен! Много хубави игри  са стартирали. Дано да се вредим сред печелившите. Нека всеки спечели желаната награда..

След толкова искане на нутрибулет, вчера се вредихме и ние.  В магазините на топшоп се доставят допълнителните
приставки след заявка. Най-ми харесва, че това спестява разправии с куриери. Във Варна стока се получава всеки петък, ако някой се е засилил.

# 63
Има съобщение за нова анкета на Myoptis, но като кликна на нея ми пише че е невалидна. При някои друг има ли го този проблем. Писах им но няма отговор все още.

# 64
Има съобщение за нова анкета на Myoptis, но като кликна на нея ми пише че е невалидна. При някои друг има ли го този проблем. Писах им но няма отговор все още.
И при мен така, изписва ми да избера анкета от списъка, но няма списък Laughing

# 65
Сигурно сте закъснели. Ако е тази за 40 точки,аз си я отворих и попълних без проблеми.
Честита нова тема и Честита Баба Марта! ☺🌺

# 66
Някой може ли да ми даде link актуален на играта на twix

# 67
Сигурно сте закъснели. Ако е тази за 40 точки,аз си я отворих и попълних без проблеми.
Честита нова тема и Честита Баба Марта! ☺🌺
Явно е така, защото точно са ми отговорили по същия начин.
Много странно явно всички са се втурнали да я попълват още в 8:30 сутринта. Следващият път.

# 68
Някой може ли да ми даде link актуален на играта на twix
четете предните постове

# 69
Ами на мен са ми пратили мейла в 12:22,аз не помня в колко го видях,но не е било повече от половин час по-късно. В 15 е нормално да е запълнена бройката.

# 70
Сега видях че при мен мейла е бил вчера в 12:09 и анкетата е била Продукти за устна хигиена -и точките са били 18,  но аз е видях днес сутринта, та явно наистина съм закъсняла. Нищо - здраве да е. Ще изпратят друга Laughing

# 71
Честита Баба Марта и от мен! Flowers Cherry Blossom Още една игра на Нивеа, но само за София - https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo

# 72
Трябва да купувам кафе  - има ли някаква актуална игра?

# 73
Twix писаха, че играта стартира от 5.03

За кафе - ще има игра на Лаваца в Лидл, но май и тя от вторник ще почне.

# 74
Спаркса изкараха печелившите за месеца. С билет/ меню за кино съм.

Общи условия

Активация на акаунт