Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (84) - март 2019

• 127 005
  • 2 098
  •   1
Отговори
# 2 010
ма ко, аз чакам след 1-ви април за Хит-а, нали някой писа, че питал и така му отговорили. Blush

# 2 011
Извинявам се предварително за въпроса но не ги разбирам тия неща за данъчната декларация имам пик код от нап но къде точно трябва да вляза и какво да попълня.Благодаря ви
Линка https://inetdec.nra.bg/pls/pub/login_pic.home?caller=home.magic
ПРОЧЕТИ ПЪРВИ ПОСТ НА НАСТОЯЩАТА ТЕМА

# 2 012
  • при късмета
ма ко, аз чакам след 1-ви април за Хит-а, нали някой писа, че питал и така му отговорили. Blush
Благодаря за напомнянето

Извинявам се предварително за въпроса но не ги разбирам тия неща за данъчната декларация имам пик код от нап но къде точно трябва да вляза и какво да попълня.Благодаря ви
Трябва да попълниш декларация по чл. 50, за доходите на физическите лица. Със съответните приложения които имаш да попълваш и да приложиш бележките

# 2 013
Аз бях писала за Хит-а,че "най-вероятно от април ще участваме", но в неделя ще имам път към Младост и пак ще  информирам.
Най-накрая ми се падна чаша от Банкя и в нашето Ф.нямат...("пази си картата и к.б. до като получим").Карти на Зева имаше на касите,но още не съм се включила.

# 2 014
Булмаг-при покупка на един пакет брускети Марети теглиш скреч карта.Наградите са чаши и кутии за храна.Това го мярнах в движение

# 2 015
  • при късмета
За пушещите мерилин. Ще има игра със скреч карти от 02.04, наградите са обеци, табакери и запалки мисля беше последното. Не мога да кажа обекти, при нас на един има флаер, оглеждайте се

# 2 016
  • Русе
Обадиха ми се, че печеля чаша от Smilegummi .

# 2 017
  • Варна
И аз съм със зелени слушалки от My market Варна. Служителите в магазина нямаха хабер за играта, иначе залепили реклама до чая. Ходиха да вземат скреч- картите, после ходиха да вземат слушалките, леко поспорихме и така. Явно бях първата. Голяма награда нямам.

# 2 018
  • Русе
А аз само да питам капачките от Спаркса пазят ли се? 😂

Когато бях спечелила преди години някакъв потник не  ми искаха капачки. После спечелих Waveboard и аз не само, че не бях запазила старите капачки, но не знаех с кои код от коя капачка съм спечелила. Куриера ми поиска капачки срещу наградата и аз му казах, че тези с които съм играла съм ги изхвърли, той ми каза да му дам каквито имам, защото не може да ми даде наградата без капачки. Сега като спечелих двоен билет не ми искаха капачки.

# 2 019
Момичета, просто има такива периоди. Както през декември всеки втори пост беше за лотарията. Е, мина и това. Сега е за чая, другата седмица ще е нещо друго. Пазете си нервите за важни неща, не си струва за някакви постове. Това, което не ми е интересно, аз го подминавам. На друг пък може да му е полезно. И те така те. Joy Hug

# 2 020
  • при късмета
Аз не се дразня на постовете за чая, защото уж непрекъснато се чака включване на обекти и нормално да се пита.
Обаче постовете за играта на Милка наистина бяха малоумни

# 2 021
За тях не казвам нищо. Съгласна съм. Но пък е в правото си да пише и да задава тъпи въпроси. А който има търпение и желание ще й отговори.

# 2 022
Булмаг-при покупка на един пакет брускети Марети теглиш скреч карта.Наградите са чаши и кутии за храна.Това го мярнах в движение

Има и в мол Русе Едеа маркет аз теглих 4 карти и с 1 чаша съм

# 2 023
Надявам се да не се приемат за прекалено отклонение от темата думите ми по-долу (все пак следствие са от един от последните коментари, макар да не го цитирам изрично).

Има една източна поговорка, която много ми харесва:
"Гневът  преди всичко е наказание за този, който го изпитва."
...
В тоя ред на мисли, а и с апел за повече толерантност, нека не се дразним на нечие малоумие или друг вид изключителност.
...

Айде и един отчет в унисон с темата - с два кена на Загорка съм! Предуикендско ми оправиха настроението! Simple Smile

# 2 024
  • Под Слънцето
Понеже съм добро дете когато не са ме прихванали карастанчовите, спретвам списък за картончета и слушалки по ред на искането.
До тук  са 8 човечета. Могат да се включат и други. Wink

Общи условия

Активация на акаунт