Mами в Италия 10

• 18 152
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • в едно миланско село
сори че маи прекалявам с включванията,ама тук в този форум стана невероятно интересно.
Аз съм от този тип майки -егоистки ,които не биха си развалили удоволствията в живота и не биха спрели да съществуват като отделни индивиди само защото са родили и детето им е станал обект на саможертва и цялостно отдаване.Обичам да ми е комфортно и да не се лишавам от удоволствия прекалено често.И докато аз пия кафе или дърпам цигарите една след друга съм се погрижила детето да се занимава с нещо което да го кара да полудява от щастие.Обикновенно това са неща които родителите не винаги са съгласни то да прави.Ето някои от тях ако решите да правите нещо и в същото време детко да ви остави на мира:
Рисуване с водни бои-от 1.6 месеца нататък.Слагате един огромен найлон на масата,обличате му един дъждобран от онези за еднократна употреба,давате му кадастрон,бои вода и четка и се започва бясно мазане.Картините които след това се получават са достойни за галерии ди арте контемпоранеа.Много концептуално!
Второ забавление,това е по скоро лятно,един леген с шампоан в който се цопват разни кукли или камиончета и започват да се чипкат.Това е пак с помоща на найлона ,ако мероприятието се развива вътре.
Трето,пране.Леген,шампоан,два чифта тениски и елате да видите за какво говорим.
Четвърто -тесто тава и формички за сладки.После се пекат в присъствието и помоща на възрастен  и мамата задължително ги опитва.(всяко удоволствие се заплаща)
и за над 3 годиши-ножица и разни списания от които да клъцка картинки и да ги лепи с лепило в-у бял лист или кадастрон.
Иначе ако се излезе навън с дете трябва да сте достатъчно запасени с помощни средства.пастели,играчки не знам си какво така че да не ущетявате детко докато сте решили да посветите малко време на вас и някоя си там приятелка.

абсолЮтно съЩата картинка съм и аз. никога не са ми тежали децата, организация и лайф. Sunglasses

# 106
  • в едно миланско село
Какви намаления, аз защо нищо не знам  Twisted Evil?
летните не почват ли след 20 юли?  newsm78

гери, в каква възраст си бе, ще падна.
на твоята възраст доста народ смята, че не е дошъл момента.
моята щефка е родила на 37 или 38
е няма по-щастливо дете.
тая жена отслабна от 130 на 54 килограма, детето й е супер
да не говоим какво възпитание му дава.
изглежда като Опра Уинфри , все по-добре.
аз вярвам в 'чудотворния' ефект на по-късното раждане, в/у жената
оставаш млад и духом , а и тялом добре се отразява!

Peace

от първи Юли в Ломбардия, другите не ги знам. Ли4но аз в събота съм цял ден по магазини...да видим Twisted Evil

# 107
Рисуване с водни бои-от 1.6 месеца нататък.Слагате един огромен найлон на масата,обличате му един дъждобран от онези за еднократна употреба,давате му кадастрон,бои вода и четка и се започва бясно мазане.Картините които след това се получават са достойни за галерии ди арте контемпоранеа.Много концептуално!
Второ забавление,това е по скоро лятно,един леген с шампоан в който се цопват разни кукли или камиончета и започват да се чипкат.Това е пак с помоща на найлона ,ако мероприятието се развива вътре.
Трето,пране.Леген,шампоан,два чифта тениски и елате да видите за какво говорим.
Четвърто -тесто тава и формички за сладки.После се пекат в присъствието и помоща на възрастен  и мамата задължително ги опитва.(всяко удоволствие се заплаща)
и за над 3 годиши-ножица и разни списания от които да клъцка картинки и да ги лепи с лепило в-у бял лист или кадастрон.
Иначе ако се излезе навън с дете трябва да сте достатъчно запасени с помощни средства.пастели,играчки не знам си какво така че да не ущетявате детко докато сте решили да посветите малко време на вас и някоя си там приятелка.

ето, водолеите идат.

и от мен едно. за над 2-3г. да е координирано
няколко цвята салфетки. накъсват се, както коте би ги накъсало и се правят топчета
после взимате ( или нарисувате) една пеперуда. или друго.
номера е да прави топчета, да ги потапя в лепилце и после ги лепи ( все едно ги оцветява) .
става 'релефна' картина - зомбират се на н-та степен и е супер.

друга - за стимулиране на хард диска -
продължаване на рисунката.
аз: рисувам линии и му давам картината
то:  вижда в линиите форми и ги очертава , после ми дава
аз" добавям елементи
то - и то добавя

и накрая пак - в галерията за модерно изкуство.

Peace

# 108

Лени на 38 съм...  newsm78 ..тъкмо се сетих феиам ти ,нали беше някъде около мен?Аз съм 68 набор!  Wink

абсолЮтно съЩата картинка съм и аз. никога не са ми тежали децата, организация и лайф. Sunglasses

Wink И аз съм в кюпа!  Peace  Фактите са очебийни...детето е навсякъде с мен по света...а да не говорим тежката ми професионална биография.. Rolling Eyes

# 109
Абе готвя тука и си мисля.....Дали не трябва да се извиня.

Аз пък предлагам, никой на  никого да не се извинява и обяснява, че вече 10 пъти мисля и премислям какво да кажа и в крайна сметка не е това точно което мисля, ами е все с автоцензура. Пък и имам нов кирилизатор, не съм му свикнала и предпочитам по напряко да се пише, че да не се хабя. Та слагайте на тези, които ви нервят черни точки, в края на годината се срещаме и пата кюта  #2gunfire  #Cussing out  bash  box  smile3512  #Bad Talk finger Hands Fist  кой на когото е насъбрал си го изкарва и годината на чисто почваме.  newsm51

Мисля че съм конструктивна или пък да се извиня   Wink

# 110
Абе Лени,то така ,както ти казваш,със сигурност се подмладява човек с раждането на дете,ама ние хората нали все искаме да надхитрим природата дадена от Бога...
Едно е да раждаш и да си бременна на 20 ,съвсем друго на 30 а осте по-груго над 35.И това не съм го измислила аз,нито някой друг.Това ни е заложено в ДНК-то и искаме или не нищо не можем да променим.Особенно в днешни дни когато всичко е толкова френетично че вече едва слаедим собствените си мисли.И си казваме,ох,я аз първо да си изкарам висшето пък после децата.После обаче идва ред на работата,току що си започнала и не можеш да си позволиш дори да мечтаеш за деца.А после идва и купуването на къщата бачкаш като луд да плащаш рате,хаиде и това да мине пък после вече го правим бебока.И в един момент се оказва че не е толкова лесно и просто да се създаде човек колкото е изглеждало от страни и след многомесечни,многогодишни опити забременяваш и се превръщаш буквално в инвалид,щото годинките са много и е трябвало да мислиш по от преди.
Аз с първата си бременност,нали съм луда глава прах огромни килими в 6 месец и от ходене насам натам не се спрях,нямаше ни подуване на крака ни тежест на корема,а сега съм като препарирана,от дивана пред тв-то на шезлонга с пс-то,ни ми се прави нещо ни сили имам...
Така че както призова веднъж Дессита-"датеви да фаре"!!!

# 111
  • в едно миланско село
Абе готвя тука и си мисля.....Дали не трябва да се извиня.

Аз пък предлагам, никой на  никого да не се извинява и обяснява, че вече 10 пъти мисля и премислям какво да кажа и в крайна сметка не е това точно което мисля, ами е все с автоцензура. Пък и имам нов кирилизатор, не съм му свикнала и предпочитам по напряко да се пише, че да не се хабя. Та слагайте на тези, които ви нервят черни точки, в края на годината се срещаме и пата кюта  #2gunfire  #Cussing out  bash  box  smile3512  #Bad Talk finger Hands Fist  кой на когото е насъбрал си го изкарва и годината на чисто почваме.  newsm51

Мисля че съм конструктивна или пък да се извиня   Wink

нидей тъй, моми4е, Ша са избийм Twisted Evil

# 112
  • в едно миланско село

Лени на 38 съм...  newsm78 ..тъкмо се сетих феиам ти ,нали беше някъде около мен?Аз съм 68 набор!  Wink

'69, първата на 26 (по4ти 27), втората на 34 (след месец навърШих 35)
като си помисля, сигурно Щот съм била по_голяма и опитна, втората ми беШе голям купон.
И самото гледане мноого по_леко.
Така 4е, Гери, давай Laughing

# 113
Влади, ух  ма че си
туй оправдание за по-зрелите  Mr. Green
нали трябва да има обяснение защо не сме родили на 23))
аз съм на 32.

МегиХ, не си ми в игнор листа, нищо че сплетохме шпагите покрай оная безумна тема  Crossing Arms Няма да те трепя накрая  Joy Joy Joy

# 114
 newsm68  Като гледам...май ветеран съм тука!
 Ама не ме притеснява...изобщо не ми тежи възрастта,а и мисля,че е по -важно на колко се чувстваш.. Peace

feiam да видим ,какво е рекъл дядо Бог...засега Масимо е почти 80 процента навит..още малко убеждение му трябва.. Wink
 Че много млад се чувства още..и неподготвен за баща..макар,че се оказа с тинейджърка за тренинг..но с нея се разбират и мисля,че му иде отръки!   Grinning

# 115
МегиХ, не си ми в игнор листа, нищо че сплетохме шпагите покрай оная безумна тема  Crossing Arms Няма да те трепя накрая  Joy Joy Joy

Ти пък ме уби. Ама имаш ли такава. Аз от оная тема си бях набелязала някои дето ме извадиха от нерви ама ми мина мерака да ги бия. То тук така било.  Twisted Evil

# 116
Do Megi Hiksa: Wink
Da te izvadyat ot nervi oznachava da si izgubila kontrol nad sebe si poradi fakta che si razbrala che neshto ot tova koeto kazvash izdisha.Ama chak pwk da uprajnyavash sila v-u tyah...dosta e krayno kato reshenie.Az ,ako popadna v takava situaciya bih se zamislila mnogo vwrhu dumite na protivnika,da vidya dlai v izvesten smiswl drugiya nyama poveche pravo ot men i ako e taka ,kolkoto i da mi struva tova da si go priznaya. newsm47

# 117
До Меги Хикса:
Да те извадят от нерви означава да си изгубила контрол над себе си поради факта че си разбрала че нещо от това което казваш издиша.Ама чак пък да упражняваш сила в-у тях...доста е крайно като решение.Аз ,ако попадна в такава ситуация бих се замислила много върху думите на противника,да видя дали в известен смисъл другия няма повече право от мен и ако е така ,колкото и да ми струва това да си го призная

# 118
  • Italia
Абе я да попитам мамите:настояЩи и бъдеЩи някоя от вас има ли проблеми с разШирени вени.  Thinking На мен след раждането ми се разгони фамилията ( то си ми е и наследствно  Confused )и сега много ме мъ4ат.
4етох,4е имало някакъв нов метод за ле4ение laser endovascolare и мисля да се пробвам. newsm78
И аз се то4а на салдите в събота ама ха да видим  Twisted Evil
Вие предполагам сте 4ули или 4ели за екс футболиста на Юве Песото: сега пиШе ,4е не се знае дали Ще оживее  Sad

# 119
До Меги Хикса:
Да те извадят от нерви означава да си изгубила контрол над себе си поради факта че си разбрала че нещо от това което казваш издиша.Ама чак пък да упражняваш сила в-у тях...доста е крайно като решение.Аз ,ако попадна в такава ситуация бих се замислила много върху думите на противника,да видя дали в известен смисъл другия няма повече право от мен и ако е така ,колкото и да ми струва това да си го призная

Пошегувах се разбира се. Един форум не може да ме извади от нерви, след това, което съм преживяла в реалния живот. Подразни ме обаче тона не търпящ възражение от другата страна.

И малко да пофилософствам пак - едно мнение не може да е супер дупер безгрешно, тъй като в живота няма нищо черно и бяло, това ми е ясно. И че всяко такова издиша, издиша си от някъде.  По-скоро става въпрос колко % истина има в една констатация и доколко е подкрепена тя от факти.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 16:14 от MegiX

Общи условия

Активация на акаунт