Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 492
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 1 935
  • постоянно
Вани , мама пътува към баба в Русия 🥰

# 1 936
Аз пък нямам проблем да снимат детето в училищна обстановка, общи снимки и да се качват при нужда, състезания и награждавания например. Не ми е този начина да ги науча на лично пространство.
Ами как решавате примерно въпроса с видео наблюдението. Там няма искам/не искам. Във всяка класна стая и по коридорите ги наблюдават. Записите се използват при проблем, но пък съществуват и някой, ако иска пак може да злоупотреби.
Предпочитам след време да имат албуми със съучениците. Това се оценява на доста по-късен етап.
Наскоро установих, че нямам нито една снимка от средния етап на образованието. Не че е жизненоважен проблем, но си е спомен.

Вече съм красива. Ходих на фризьор - боядисана и подстригана Sunglasses

Райче Hug

# 1 937
Точно защото гаранции няма, считам че там където има възможност следва да упражняваме правата си за да се минимализират възможностите за злоупотреби.
Ето сега отивам на празника на буквите. Всички родители ще снимат. И моето дете  ще попадне на снимките. Нямам контрол върху това. Но училището ми е дало възможност да заявя дали то като институция може да публикува снимки и аз съм използвала възможността да заявя своето виждане по въпроса. Отчитам като напредък факта, че въобще са ме питали, за разлика от дет.градина, но том никой не се вълнуваше от качване на снимки та не е било проблем.

# 1 938
  • ту тук, ту там
Вдно от най-ценните ми неща от фейсбук групата на класа са почти ежедневните снимки на класа! Виждам какъв е училищният им живот и съм много благодарна на госпожите, че си правят труда да ни правят съпричастни! ФБ групата е затворена, но пък някои от снимките се качват и на страницата на училището, в местни сайтове - никакъв проблем не ми е. Чак си задавам въпроса какъв точно би могъл да бъде проблемът със снимането на децата в училище?! 

# 1 939
  • Germany
Руми, при нас няма камери. Аз лично имам проблем с пращането на снимки по мейлите на родителите или качването им в "облак" от който да си ги теглят. Отпечатана във вестника на училището не ме притеснява.

# 1 940
И аз така, Елени, все се чудя какво толкова ми убягва. Имам си хиляди други паранои, тази как не ме прихванала...
И за се радвам на снимките, които качват, особено от лагери, виждам я как е с другите деца, усмихната ли е, доволна ли е.... Качват се в групата на класа. Но и на други места ги качват- от награждавания, концерти, други изяви, ми радват се децата като се видят. Това, че сега ги ограничаваме въобще не значи, че като пораснат и захитреят няма да правят друго. Не съм фен на строгите рестрикции

# 1 941
Всъщност няма значение. Дали са право на избор, родителите са взели решение.
Селското вече е да ти държат сметка за решението Simple Smile

За последните няколко години коренно си промених мнението за Германия. Основно заради разкази на приятелки, както и вашите. Много им е зле образователната система. То не, че ние сме вързали, де Joy

# 1 942
  • Germany
Всъщност няма значение. Дали са право на избор, родителите са взели решение.
Селското вече е да ти държат сметка за решението Simple Smile

За последните няколко години коренно си промених мнението за Германия. Основно заради разкази на приятелки, както и вашите. Много им е зле образователната система. То не, че ние сме вързали, де Joy

Много точно и вярно обобщено!

# 1 943
И аз откакто работя с немци не ща да чувам, колко са точни. Не на мене вече тия. Бавни, мудни, тромави....нещо, което може да се свърши за минута при нас при тях отнема дни. Такива сложни процедури, схеми имат, сакън да не се прекара някой ми се струва вече

# 1 944
  • Canada
Лято, отпадна Blush До Виена при приятели ще отидем, през Братислава.

Райче, стискам!

Иииии, Хърчо, да й отидем и ние на гости на баба Grinning

Алечко, дръж се!

Мони, чудесно е че ще си отидете Hug

Моя Смърф е вече в България Heart Eyes

Спи ми се та две не виждам, а ме заливат със спешности в бача. Смятам и на фитнес да се метна днес, след две седмици почивка. Ще страдам Joy

Вярвам и с канадци не бихте се натискали да работите Grinning

# 1 945
  • София
Ох, Фонсе, фирмата, в която мъжът ми работи, е канадска, и да ти кажа, вярно си е, не бих се натискала да работя с тях Simple Smile Simple Smile
Моите американци с всичките им кусури, вече така съм им свикнала, че като знам какво да не си слагам на сърце, оправяме се.

# 1 946
  • София
Брутално ви изуснах тия дни. В страшна организация съм на разни събития, пари ми под краченцата, а предстои и връщане на работа Grinning
Та, викам си, да се разпиша ни в клин, ни в ръкав, ей тъй - да не ме забравите Grinning

# 1 947
  • Sofia
Брутално ви изуснах тия дни. В страшна организация съм на разни събития, пари ми под краченцата, а предстои и връщане на работа Grinning
Та, викам си, да се разпиша ни в клин, ни в ръкав, ей тъй - да не ме забравите Grinning
късно е,либе, за китка  hahaha

# 1 948
Белиндее, Козуначен рожден ден ли стягаш 😍

Аз си поопънах малко кълката след работа, че ми гръмна главата днес. То пък бива ли всичко на камара... След провеката пък ми докараха новия компютър, та с ИТ-то мън, мън, тестове, глупости.  А, и другия петък ще ходя на работа, че трябва да нося документите в инспекцията, дано утре имам време да ги сглобя, че поне в понеделник да не ходя. И тая проверяваща жена ме пита дали изплащаме заплатите на служителите редовно и нали не вземат под минималната!?!??!! Че кой ще си обади така директно, за бога 😂 Невменяема история малко. В смисъл, знам, че има такива фирми, амааа така ли ги разкриват -  с въпрос и те викат, ми да 😂
 Ще погушам малко кюфте и ще си сипя едно вино.

Фонс, ще идваш ли по моя край? Чакам те кат новата година. 🤗

# 1 949
Ооо, Козуначен ден! Кога мина времето!

Остана утре и ваканция. Друг път забягват нанякъде девойките, сега ще са си вкъщи. Т.е. ще ми е пълна къщата. Как се въртят нещата 🙂

Днес съм на това сладурче. Много ми повиши настроението, направо морско ми стана. Направих си го рингтон 😎

https://www.youtube.com/watch?v=iOYWvvX6qEQ&feature=share

Общи условия

Активация на акаунт