Искам да кажа ... (156) през март 2019

• 111 485
  • 2 110
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Не работи асансьора,рано рано се раздвижих.И без количка ще излизам с Елени,че не ми се сваля.

# 1 966
Добро утро,

Събудих се с главоболие. След закуската мисля, че нещата се нареждат Simple Smile

Веси, звучи много добре Simple Smile

Лек и спокоен да е петъкът!

# 1 967
Веси, има страхотни ламинати и в тази гама, направо завиждам, ние сме с естествен паркет, много е топло, приятно, ама....няма такъв избор като при ламинатите. Защо бели стени? И бели мебели казваш, ще се слее всичко. Мразя бели стени, не може ли по- светъл нюанс от основния да са?

Тресат ме нервите здраво вече....

# 1 968
Хрис, да се оправя детенцето.
Райче, никакви нерви. Няма смисъл.

# 1 969
Райче, стискам палци! Всичко ще е наред!
Хрис, да минава бързо!

# 1 970
Мари, ти си го уплашила твоя мъж с хиляда неща. Не се прави така, казваш едно, почвате и после продължавате, щото нали...и без туй докато е мръсно, докато сте разбутали...постепенно, не го стресирай човека така.

# 1 971
Хрис, да оздеавявате🤗

Рая 🤗

# 1 972
Райче, и естествените паркети могат да се омасляват в различни цветове. Хем има цвят, хем се вижда естествената шарка на дървото.
Скрит текст:

Добър ден. Чета ви редовно, ама нямам какво да пиша. Пълна скука и еднообразие е при мен.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 11:04 от 2в1

# 1 973
Мари, ти си го уплашила твоя мъж с хиляда неща. Не се прави така, казваш едно, почвате и после продължавате, щото нали...и без туй докато е мръсно, докато сте разбутали...постепенно, не го стресирай човека така.
Ама според него ще правим само спалня и терасата към нея. Но! Ще боядисаме кухьо- хола, ще подменим две вратички, ще правим библиотека, искам смяна на масата за хранене, после освежаване на едната детска стая и ремонт на нашата сегашна спалня, която ще префасонираме на стая за каката.... Дори му намерих помощник за 2-3 дни. Joy

# 1 974
Райче, и естествените паркети могат да се омасляват в различни цветове. Хем има цвят, хем се вижда естествената шарка на дървото.
Скрит текст:

Добър ден. Чета ви редовно, ама нямам какво да пиша. Пълна скука и еднообразие е при мен.

Аз точно масла ползвам. Дюшемето ще ми е в ествествен цвят де, с безцветно масло, но вратите са ми в цвят палисандър.

# 1 975
Али, а защо не уеднаквиш вратите с дюшемето?

# 1 976
  • На брега на реката
Браво Мари, така се прави.Blush

Стиснати палци и прегръдки , за всички в нужда.Hug

Ем, поздравления. Много ти се радвам.Flowers Hibiscus

# 1 977
  • Euskal Herria
И като сте на вълна ремонти... трябва да сменяме вратите, а не знам към коя фирма да се насоча. Чета в нарочната тема - колкото похвали, толкова и оплаквания. А не е малка бройката - интериорни. Външната входна също е за смяна.

# 1 978
Али, а защо не уеднаквиш вратите с дюшемето?
Ще стане прекалено тъмно 😉 Вратите с прозорците са тъмни, дюшемето със стените -светли

# 1 979
О, драма с врата ще има и при нас. Дали ще намерим такава, като на останалите на етажа. А те са купувани преди 5 години...
Али, разбрах. С нетърпение ще чакам снимки.
Ем, и от мен голямо Браво, което забравих сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт