Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 597
  • 800
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви, момичета за подкрепата!
Beloved Summer, и аз съм на път да си порева малко. Но искрено се надявам да ми се случи положителен тест по твоя сценарий Simple Smile
Slavyana, сега четох по-нагоре и видях, че на 26 март си имала положителен пиклив. Правила ли си още или ще чакаш направо понеделник?
Стискам палци за всички!

# 376
Благодаря ви, момичета за подкрепата!
Beloved Summer, и аз съм на път да си порева малко. Но искрено се надявам да ми се случи положителен тест по твоя сценарий Simple Smile
Slavyana, сега четох по-нагоре и видях, че на 26 март си имала положителен пиклив. Правила ли си още или ще чакаш направо понеделник?
Стискам палци за всички!

Ами понеже вчера много ме боля и реших днес пак да направя. Резултата си е същия - втора бледа чертичка. Даже на съпруга ми му се струва, че е по-тъмна от предишната. Но все не мога да се израдвам, имам чувството, че е от лекарствата някак си.. Аз пия еструфем, фемостон и фолиак 2х1 и слагам утрогестан 2х3 капсули, а през ден бия прегнил, през два дни зарзио

Днес не ме боли толкова, да не кажа изобщо и май няма да звъня в клиниката все пак, но ще видим.

# 377
  • София
щом биеш прегнил не прави такива тестове, все ще показват бледи черти, от прегнила е.

# 378
щом биеш прегнил не прави такива тестове, все ще показват бледи черти, от прегнила е.

Предполагам, за това не вярвам съвсем, но все пак не ги прави и напълно отрицателни или? Т.е. къде е логиката да си слагам прегнил последно на 29.3, а на 01.04 да съм на кръвен? Не трябваше ли 10 дни да се изчака прегнила да се махне от организма? Или това е само за пикливите тестове?

# 379
  • София
щом го слагаш през ден сигурно е от малките количества и ще се махне за няколко дни.

# 380

Предполагам, за това не вярвам съвсем, но все пак не ги прави и напълно отрицателни или? Т.е. къде е логиката да си слагам прегнил последно на 29.3, а на 01.04 да съм на кръвен? Не трябваше ли 10 дни да се изчака прегнила да се махне от организма? Или това е само за пикливите тестове?
Не е от прегнила, аз лично питах акушерката дали тест ще отчете прегнила тя ми каза че няма. Ти кой ден след трансфера си?

# 381
Прегнил садържа ЧХГ, така че тестовете е нормално да го засичат. А кръвния тест може да се направи през два дни и да се види движението на хормона.
Стискам палци да е от бременност ++ теста!

# 382

Не е от прегнила, аз лично питах акушерката дали тест ще отчете прегнила тя ми каза че няма. Ти кой ден след трансфера си?

Днес вече ми е 9ти ден.
Обаче по два три пъти на ден имам много силна болка в корема и кръста, като ПМС, за съвсем кратко и изобщо не знам какво да мисля. Имам чувството, че всеки момент ще ми дойде, а не идва всъщност. Чудех се дали сама да не си направя кръвен, че до офиса имаме цибалаб, ама май ще си чакам до понеделник. Да става каквото ще... Макар че според ембриолозите ембрионите са с много добро качество и дори искаха да върнат един, но аз си настоях за два. Или ще стане или не, не смея да се надявам.

# 383
  • София
Направи тест в деня, в който биеш прегнила преди да го биеш и още един преди да биеш следващия прегнил.
В една и съща лаборатория и в долу горе един и същ час.

Ако вмбрионите са били на 5-ти ден и днес е ден, в който ще биеш прегнила както описах по-горе, спокойно можеш да се излседваш.
Има цибалаб, която работи и в неделя (централата на Гешов), така че можеш да изпълниш схемата и резултат вече може да има на 9-ти ден.

От уринни тестове няма абсолютно никакъв смисъл, защото прегнила се отразява на урината и стои в нея дооста дълго време.

Пп за съжаление прекрасно изглеждащи ембриони може да не станат бебета. Освен ако не са им правили предимплантационна диагностика, за което щеше да знаеш, защото се плаща доста, няма как да знаеш дали генно са перфектни, както освен това има наистина много фактори други, освен ембрионите, за успех. Трансферите са си игра на тото, пожелавам ти твоята 6-ца да е оцелена Simple Smile

# 384
За моя лична статистика, при предишният ми трансфер/при вече доказана липса на бременност/ си направих тест четири дни след Хориомон 5000  и ЧХГ ми отчете 28.

# 385
За моя лична статистика, при предишният ми трансфер/при вече доказана липса на бременност/ си направих тест четири дни след Хориомон 5000  и ЧХГ ми отчете 28.
И при мен беше така, след Хориомон 5000, 4 дни след това ЧХГ ми отчете 25 и малко. После имаше леко покачване, а след 72 часа спад- биохимична бременност. Имах всички симптоми,за които пишете, тежест, боцкания отдясно, болки в кръста, умора, но част от тях се дължаха и на лекарствата, които приемах и поставях.

# 386
Здравейте момичета може ли да попитам какви са били стойностите на TSH преди процедуруте ви ?

# 387
При мен ТСХ преди опита е бил 0.62mIU/L при референтни граници 0.34-5.60.Процедурата завърши успешно.

# 388
Slavyana, стискам ти палци тестовете всъщност да ти показват реален резултат и наистина да си бременна. На мен ми е седми ден след трансфер и също имам чувството, че ще ми дойде всеки момент, кръста ме прерязва на моменти, ужасно съм изнервена и имам чувството, че мога да пребия някой ей така за кеф Simple Smile
И реших днес да си направя един пиклив с първа урина и има бледа втора черта. Аз не си бия прегнил. Взимам само естрофем,утрогестан и си бия фраксипарин. Бих прикачила снимка на теста, но съм твърде нова тук и грам идея нямам как става. Но така или иначе не се радвам на теста, защото чертата е бледа, а и предпочитам радостта да бъде в понеделник с реалните резултати. След този пиклив тест умирам от ужас какво ли ще покаже кръвния.

TSH не съм мерила преди трансфера аз.

# 389
При мен ТСХ преди опита е бил 0.62mIU/L при референтни граници 0.34-5.60.Процедурата завърши успешно.
Дали ще е проблем да се стартира процедурата ако е 2.44 (такива са били стойностите ни през септември ) Sad

Общи условия

Активация на акаунт