Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 183
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
Моля ви кажете нещо, което е против разтройство! От втория ден на трансфера съм така, стомаха ме боли вече, постоянно се чува къркорене от него. Пих лопедиум, помогна за няколко часа, но после всичко почна отначало.
Изпий НА ГЛАДНО 200мл. преварена вода, а в нея капни 5 капки ккслородна вода 3%. След 1/2 час още една чаша с 5 капки кислородна и си се оправила. Пиенето на това нещо трябва да е два часа след и два часа преди лекарствата

# 631
msi_msi, такъв тип очистителни средства не се ли характеризират в началото със засливане на симптомите, защото започва избиване на паразити и изкарването им от червата. И дали се ползва при евентуална бременност?

# 632
Момичета, привет! Честито на всички с положителни тестове Simple Smile И на останалите стискам палци!
След като на 10ти ден от трансфер на 5 дневно бласточистче резултатът ми беше 500, без да повтарям кръвния ходих на преглед. Докторът ме гледаше с коремен ултразвук и съответно беше 5 гс и се видя нещо като сакче, но много беше рано още, за да се види ембрион. на 22ри съм на преглед пак и се надявам всичко да е наред. Още не смея да се радвам. И понеже нямам никакви бременни симптоми, освен леки придърпвания, вчера си направих един тест да видя още ли съм бременна и беше с много ярка втора черта. Та се моля да има бебенце. Това чакане е лудница направо!
Иначе да ви кажа, понеже гледам, че се обсъждат и клиники... Аз в самото начало попаднах в Щерев. Още бях на етап да ми правят цветна снимка и тн. Оказа се че имам нагънати и запушени тръби - сиреч тубарен фактор. Други проблеми нямаме, освен леката ми форма на тромбофилия, която боря с Фраксипарин всеки ден. Но от Щерев ми бяха назначили едва ли не час за лапаро, за да ми махат тръбите. И ми беше много страно как нищо не ми обясняваха, не ми обясниха дори че може да се замразят ембриони. Аз по това време нищо не знаех за процедурата ин витро и те го усетиха явно, не бях и чела нищо и от нещата, които ми казаха, сега само благодаря на господ, че не останах там, че не знам през какво щях да мина. Най-малкото щях да съм без тръби. Пак може да се наложи да се махат някога, но сега не ми пречат, а знам че те пък си имат функция да захранват яйчниците с кръв примерно... При сегашния ми доктор се установи, че на този етап нямам нужда от махане на тръби. Той ми каза, че се очаква при мен нещата да се случат бързо. Безкрайно доволна съм от доктор Станулов и екипа в Болница Лозенец. Знам, че нашият проблем е възможно най-малкото зло, но честно да ви кажа, не съм мислила, че всичко, което се случва е по-скоро вълнуващо, отколкото някакво терзание. Просто този екип така ме накараха да го преживея всичко и до ден днешен ми е така - по-скоро интересно и вълнуващо, отколкото някакво мъчение и болнични ужаси. И така, не знам дали ще има ембрионче като отида следващия път, но пък съм доволна, че вече знам, че мога да забременявам. Това ми е втори трансфер в живота. Иначе имаме още 6 ембриона. Дано ги използвам за братче или сестриче Simple Smile
И един съвет от мен, ако нещо ви терзае и не ви дава мира по отношение на доктора, според мен това не е вашият доктор. Много е важна връзката доктор-пациент. И тя трябва да е основана на доверие, ама да го чувствате със сърцето и женското си шесто чувство Simple Smile

# 633
eva100eva,тихичко честито!❤
А за тръбите предполагам са ти го предложили,тъй като при ин витро със запушени тръби също има известен риск - от извънматочна макар и минимален,както и от хидросалпингс.
Аз не се подложих на процедура за махане на тръби,но до последно си ме глождеше дали не рискувам така. Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 18:44 от Fireee

# 634
Fireee, благодаряя Simple Smile
Да, напълно си права с това за тръбите, че има шанс за извънматочна. Обаче пък другото си е операция. Знам ли, някак си, след като претеглих нещата реших, че ще рискувам и ето, уж всичко е наред за сега. Иначе, знам, че ако имаш хидросалпингс течността от него е токсична и не става дори имплантация. При мен на цветната снимка излезе един хидросалпингс в едната тръба ама по-към яйчника. Доктора ми каза, че ако не се вижда на ултразвук и като е в тази задната част, можем да предположим, че ако има течност едва ли се излива към матката. Но идеята беше, че според него този хидросалпингс е бил може би образуван от налягането при цветната снимка. Аз го разказвам кратко, ама доктора всеки път като ме е гледал с ултразвук гледаше и за хидросалпингс. Така и не се видя. И в крайна сметка ето, оказа се че съм бременна (надявам се и така да продължи), но една операция по-малко и напълно вярвам, че хидросалпингса го няма реално, а пък ако при следващ трансфер стане извънматочна - божа работа, ще махам тръби. То и в обикновения живот пак има шанс от извънматочна при много жени и които нямат проблем с тръбите. Всеки случай е индивидуален. Иначе моят доктор ми беше казал, че винаги може да се наложи да минавам през лапаро, ама просто нека да видим без как ще е. Ако хидросалпингса ми беше в частта до матката и ако се виждаше на ултразвук, в никой случай нямаше да хабя ембриони за безсмислени опити. Просто много беше съмнителен моят хидросалпингс и доктора беше прав.

# 635
Eva,разбирам те-и аз избрах да не махам тръби и всичко е наред. 😊
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност,и пукхав финал! ❤

# 636
Sladurche,честито!❤😍 Аз на 14ти ден след 2 5дневни бях 3000 - близначета,и двете се бяха хванали,не прочетох колко са ти върнали и на кой ден. Simple Smile
Kiki_riki против запек накисвай вечер 4-5 сушени сливи в голяма чаша с вода и на сутринта я изпивай на гладно - на мен само това ми помага.
Относно тубарния фактор - аз съм с една запушена, от 1ви опит се хванаха.Това е най-"добрия" фактор за ин витро. Simple Smile
[/quю
Извадихме 7 яйцеклетки, 7 се развиха, 3 ембриона върнаха на 3 ден и замразихме 3 емриона със средно качество.

# 637
Момичета, утре и в други ден ще са ми 9 и 10 ден след трансфера, но ми се налага да пътувам по около 150 км. Дали може нещо да навредя, моля за мнение☹️
Ако всичко е наред имплатацията би трябвало да е минала и си мисля, че няма да навредя с нещо😟😟😟

# 638
Fireee, аз мисля, че добре сме направили с този избора и стискам палци да се развият нещата при всички ни и пускави бебешоци да имаме Simple Smile йей! 

Marsi, аз пътувах даже повече на 11 ден след трансфер. На 10тия си направих теста и знаех, че е положителен. Все си мисля, че уж трябва вече да се е захванало бебето и да няма проблеми на 9-10 ден. Ако ти се налага според мен си пътувай спокойно. Ама и другите момичета изчакай да ти кажат, че аз съм много нова в тея работи.

# 639
Аз ощр след трансфера се прибрах пътувах 400км . Е незнам все още каква съм я свършила ама стана друга бела сега малко докато разговарях със съпруга ми по тел малко май получих оргазъм:cold_sweat: взех още две но шпа пък дано тук не съм си развалила работата😢

# 640
Аз ощр след трансфера се прибрах пътувах 400км . Е незнам все още каква съм я свършила ама стана друга бела сега малко докато разговарях със съпруга ми по тел малко май получих оргазъм:cold_sweat: взех още две но шпа пък дано тук не съм си развалила работата😢

Ха-ха е как така по телефона получи оргаэъм,иэвинявай раэсмя ме .

# 641
  • Благоевград
Момичета, не се филмирайте излишно за пътуванията. След трансфер полежах към 50 мин. и станах да си ходя. Пътувахме 100 км. На 8 ден след трансфер си бях на работа. В болницата ми казаха да не се притеснявам, че гравитацията тук не действа и няма как ембрионите да изпаднат. Така че колкото сте по-спокойни, толкова по-добре за имплантация и протичане на нормална бременност.

Firee, ти беше при Савова, нали?

# 642

Ха-ха е как така по телефона получи оргаэъм,иэвинявай раэсмя ме .
разговаряхме специален разговор с него има места които като ги докоссне или аз си ги докосна и става. Хаха малко въображение пък и месец и половина без секс колко да се пазя още. Квот такова

# 643
signora_tina,да - при Савова съм. Simple Smile
sladur4e7,щом са 3дневни има вероятност да са 2 😍.

# 644
Аз след трансфера не съм лежала изобщо. Сложиха го и станах. На мен също ми казаха, че няма как да падне. И щом всички така казват, явно наистина не падат Simple Smile  
Казаха ми в деня на трансфера да се прибера и да си почивам. И на следващия ден да си водя нормален живот. Аз понеже много обичам да ходя пеша и гледам всеки ден да имам около час, два разходки, още на втория ден си правих разходки и телефона ми показваше, че ходя по 10 километра, които за мен са си както обикновено ходене. Грам не съм лежала, освен по половин час като слагам утрогестана.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 21:32 от eva100eva

Общи условия

Активация на акаунт