Дългото чакане след трансфер - Тема 73

• 51 151
  • 800
  •   2
Отговори
# 660
@avlito,Морулата се бавела в развитието си, но не била съвсем безнадеждна, сложиха я,защото още била жива,не заради някакъв шанс. За блатоцита ми дадоха под 10% шанс.
Извадиха ми осем фоликула,шест яйцеклетки,пет се оплодиха,бяха отлични до ден 3,после на ден 5 имаше един бластоцит и една морула.На шести ден ми се обадиха да ми кажат,че още едно стихнало до бластоцит, но пак не с топ качество.Замразиха го в крайна сметка, защото е живо.За топ качеството АА, казаха че на 60—70% се реализира забременяване. Нещо, някак не се получиха нещата, а не бях сложен случай, уж.Имам леко увеличено тсх,което контролирам с л тирокс,без тромбофилии. Никой не знае, че правя ин витро.Щеше ми се с някой да споделя.Просто ми е много криво. Около мен кой ли не забременя и роди на 37—40,гледаха ме като полезно изкопаемо с тия извънматочни, затова сега си пазя всичко в тайна. Извинявам се за дългите постове, явно имам бая за изливане Simple Smile
Моят тест го дадоха другата събота,на десети ден,но аз ще го направя в петък, за да мога с чиста съвест да спра тия утрогестани,защото ще пътувам. Инак имам симптоми на приближаваща менструация, гърдите ще ми се пръснат и ме болят краката,от време на време кръста.

# 661
@avlito,Морулата се бавела в развитието си, но не била съвсем безнадеждна, сложиха я,защото още била жива,не заради някакъв шанс. За блатоцита ми дадоха под 10% шанс.
Извадиха ми осем фоликула,шест яйцеклетки,пет се оплодиха,бяха отлични до ден 3,после на ден 5 имаше един бластоцит и една морула.На шести ден ми се обадиха да ми кажат,че още едно стихнало до бластоцит, но пак не с топ качество.Замразиха го в крайна сметка, защото е живо.За топ качеството АА, казаха че на 60—70% се реализира забременяване. Нещо, някак не се получиха нещата, а не бях сложен случай, уж.Имам леко увеличено тсх,което контролирам с л тирокс,без тромбофилии. Никой не знае, че правя ин витро.Щеше ми се с някой да споделя.Просто ми е много криво. Около мен кой ли не забременя и роди на 37—40,гледаха ме като полезно изкопаемо с тия извънматочни, затова сега си пазя всичко в тайна. Извинявам се за дългите постове, явно имам бая за изливане Simple Smile
Моят тест го дадоха другата събота,на десети ден,но аз ще го направя в петък, за да мога с чиста съвест да спра тия утрогестани,защото ще пътувам. Инак имам симптоми на приближаваща менструация, гърдите ще ми се пръснат и ме болят краката,от време на време кръста.

Това с качеството без да е направена предимплантационна диагностика,винаги ми е звучало доста относително. Може пък да са вашите,  стискам палци.. 😊

# 662
haidi, Моя приятелка видя положителен тест преди няколко дена. Те са с тежка ендометриоза, мъжки фактор, говореха им за ДЯ дори. Направиха й трансфер на 2 бластоциста. Като й изкараха яйцеклетките били кафяви (лошо качество), но се развиха и й трансферираха бластоцист с добро качество и един с не толкова добро. Е бременна е.
Ако е писано ще стане. Има такива като мен уж перфектни на хартия и не става и такива, на които им е писано в този момент. Пожелавам ти да е писано. има ли бебе вътре, има шанс.

# 663
haidi. При мен се получи нещо подобно. От 12 Ф извадиха 8 Я, от които 2 незрели. От 6те зрели се оплодиха 4. До 5ти ден се разви 1 бластоцист АБ и една късна морула / уж до 3 часа и тя трябваше да стане на бластоцист, но беше с по-лошо качество/. Опита завърши с БХ.
    Ние сме със МФ. С редовна О съм и нямам НЯР.
    Мисля че в нашият случай просто стимулацията не е била подходяща и това е. Confused

# 664
Момичета, при мен май нещата не са добре.. Имам много странно зацапване (леко кафяво с някакви черни точки вътре и на места червени жилки). В понеделник ще пусна нов кръвен да видим какво се случва, друго няма какво да направя Sad Сякаш някой отгоре се подиграва с мен. Това ще ми е третата загуба.. Как се преживяват тези неща.. Ще се опитам да не мисля сега, но...

# 665
Slanceto спокойно само не вкарвай негативни мисли !!!!!! Сигурна съм ,че всичко ще е наред просто се опитай до понеделник поне да бъдеш полужителна възможно най-много !!! Стискам ти палци всичко ще е наред .
Късмет и на всички други  в групичката 🤗❤❤❤

# 666
Слънце. Обади се утре на док. Може да ти вдигнат прогестерона и да спрат временно антикоагулантите. Поне на мене ми ги спряха кога започнах да кървя.
     Опитай се да запазиш спокойствие. Не всяко зацапване, кървене води до загуба. Стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 667
Slunce,и аз бях със зацапване до 3ти месец,дори от време на време все още имам лекичко - с 2ма лекаря съм се консултирала,нищо притеснително няма. Всичко се развива наред засега,обясниха ми,че е проблем,когато зацапването (или кървене вече) е ярко червено,придружено с болка.Успокой се,отиди на лекар утре,стискам палци всичко да е наред! ❤

# 668
Момичета да ми стискате палци и на мен утре и аз ще си пусна първия кръвен и съм много притеснена първо защото незнам какво се случва нямам никакви болки стягания придърпвания и съм уплашена. Незнам какъв ще е резултата но това чакане ме изнервя.

# 669
Момичета да ми стискате палци и на мен утре и аз ще си пусна първия кръвен и съм много притеснена първо защото незнам какво се случва нямам никакви болки стягания придърпвания и съм уплашена. Незнам какъв ще е резултата но това чакане ме изнервя.
Аз също утре съм на кръвен тест дано утре е положителен ден 😊😊😊😊

# 670
Радост и Кики стискам ви палци за положителни тестове днес !
Хайди и 10% шанс си е добър.По стандартния и забавен начин на забременяване шанса е под 8% от една оволация , пък 80 % от жените си забременяват така. А имаш и 2 ембриона.Така че не се ядосвай че са ти направили трансфер. Аз бях в твоето положение на миналия ми опит, но се борих за тях и си исках транфера. Защото има забременели от такива е ембиончета ,но няма от нетрансферирани.

# 671
Благодаря ви за съветите! Ще се обадя до клиниката, но няма спешен телефон, а само на регистратурата. Сега нямам нищо. Всичкото това май беше с остатъците от кринона,. Който си слага знае как започва да пада. Но до сега не ми се е случвало да е така зацапан. Гърдите продължават да са ми болезнени, от време на време и корема ме боли, но не е нещо сериозно.

# 672
Дано повече да не се появява и да нямаш вече такива тревоги  Praynig Peace. Възможно е наистина да е от кринона, доста момичета са споделяли за такова зацапване от него или от утрогестана. Те доста изсушават лигавицата и може да се е спукало някое капилярче. Но все пак се обади в клиниката и помоли да те свържат с някой от регистратурата. Все ще има някой дежурен за такива случаи.  Peace

Аз имам малък проблем след опита и искам да попитам дали и други момичета са имали такъв проблем и как са се справили с него. Имах свеж трансфер и на 12.03. всичко приключи с биохимична. Изчистих се сама като имах за 10 дена кървене и зацапване. Обаче 2 дена по-късно, на 24ти ми дойде М. Продължи 12 дена. Обаче 2 дена по-късно отново ми дойде  ooooh!. Бях няколко пъти на преглед. Съответно няма О. Пунктираните Ф още си седяха и не се бяха абсорбирали. Лигавицата обаче нараства според мен нормално, докато настъпи М и се излющтва. При последната М, когато се обадих по тел. че отново ми е дошло, ми казаха да взема за 10 дена Примулут. От него кървенето спря и сега съм чиста, но имам усещането че щом приключа с хапчетата, отново за капак ще ми дойде, което ще се пада пак някъде около 14 дена след последната М.
       Та някой имал ли е такъв проблем и как се е справил с него? Някакви съвети?
    Извинявам се че не съм по темата. Може да ми пишете на лични за да не се получи като спам. Embarassed

# 673
geizer, според мен задължително отиди да те видят на ехограф, да се види причината за кървенето. По какъв протокол беше стимулацията ?

Слънце, и аз мисля, че е от кринона, дано нямаш повече подобни притеснения.

Стиснала съм всичките палци за момичетата на кръвен утре Simple Smile

# 674
Привет дами и успех на всички!
Аз съм 15-ти ден след трансфер на 5 дневен. Вчера вечерта откровено си ми дойде М въпреки Утрогестана и другите хапове. Пуснах един пиклив за всеки случай - отрицателен е.
Звъннах да си запиша час за коментар при доки и ми дадоха час за 22-ри май, което си е след месец и кусур. Питайки не може ли по-ранна дата ме нахокаха от регистатура, че бил много натоварен графика и не можело иначе... Ако нещо съм имала въпроси, да звъня на спешния телефон.
Звъня на спешния да ги питам да спирам ли хапчетата и понеже съм с поликистоза и реално нормално М не ми идва, дали не трябва да пия нещо по схема по нататък (Дуфастон напр.), обаче пък никой не вдига... Последният път в подобна ситуация, но след инсеминация на въпросния спешен ме наредиха и те, че не ми знаели случая и не можело да ми кажат какво да правя, та подозирам че и да благоволят да ми вдигнат ще е същото.
И сега се чудя това нормално ли е... не е ли?😳
Пациентка на Надежда съм...

Общи условия

Активация на акаунт