Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 292
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 470
Мда, освен туристическите неща и памучните потници, май нищо не ми хвана окото.

# 1 471
  • Пловдив
И аз май съм пас...едни табл. против котлен камък.Може и в пералнята да ги мушна.

# 1 472
И мен не ме впечатли брошурата

# 1 473
Аз пък се чудя на пречиствателя на въздух и прахосмукачката за акари

# 1 474
Тези подложки за ходила от новата брошура дали изобщо вършат някаква работа за високи токчета? Някой да е ползвал нещо подобно?
Скрит текст:
Орифлейм имаха преди време едни, които се залепват обаче за обувката, не са същите като тези от брошурата на Лидл

# 1 475
  • София
Не видях тази пяна нито в брошурата, нито онлаийн.  Ще ги убия ако не я пуснат....

# 1 476
Блузите без ръкави загледах аз...по-длъжки са отзад. Също блузките с къс ръкав и бяло отдолу ще погледна .

Раклата дали е дървена? Не пише материал. Сигурно ще е пластмаса някаква...

Имам подложки за крака. Но не съм ги ползвала..

Ще взема и от чорапо-терлиците ..за кецове ги ползвам.

# 1 477
Не видях тази пяна нито в брошурата, нито онлаийн.  Ще ги убия ако не я пуснат....

там е на 18 стр. Peace
И аз САМО пяната харесах от тази брошура.

# 1 478
Някой има ли постелката за пикник да ме ориентира за размери, на сайта не пише. В понеделник една мацка сподели, че търси такава и бих могла да я изненадам, ако си струва.

# 1 479
Някой има ли постелката за пикник да ме ориентира за размери, на сайта не пише. В понеделник една мацка сподели, че търси такава и бих могла да я изненадам, ако си струва.

127/168 см е ...

# 1 480
Здравейте, някой ползва ли която и да е от парочистачките - за какво ги ползвате и въобще вършат ли работа?

# 1 481
  • Варна
Никакъв виц не е
Скрит текст:
в Азия (Корея, май и в Китай) има ферми за отглеждане на специални породи кучета. За кулинарни цели.
Знам, точно затова казах, че слуховете тръгнаха покрай виетнамците. За България обаче нещата не стоят така.

# 1 482
  • София

там е на 18 стр. Peace
И аз САМО пяната харесах от тази брошура.
Само за тоалетни е пяната. По-нататък има и за процорци. Ама за килими и дамаски йок.  Sad

# 1 483
Мисля че ще я има пяната за дамаски...тищо че не е отразена.
Винаги я има.

# 1 484
  • Асеновград

127/168 см е ...
Тези са от малките, затова и цената е такава.Преди пускаха по голям размер , но и по скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт