Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 278
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 485
Кашкавала на Блуедино как е?

# 1 486
  • Варна
Преди седмица купих разкошно вакуумирано пушено сирене, някакво унгарско, кръгло, като пушена моцарелка. Следващия път, когато ходих нямаше, имаше някакви салами на същата марка. Имате ли представа това част от някаква тематична седмица ли е било или от постоянния асортимент?

# 1 487
Така е, Месечинка, има националнисти с особени кулинарни предпочитания. Тук нямаме съмнения за зайците (впрочем вече е приготвен един такъв). Сиренето май е било от артикулите, които предлагат от време на време само.
Парочистачка (не е Лидлска) имам подарък- ползвам я за почистване на под. Иначе има и други функции, но съм ги ползвала точно веднъж.

# 1 488
Баща ми чисти всичко с нея.Колата,плочките на двора,пере килимите и мие с парочистачката.
В събота ще ходим за хлебопекарната и кашкавал  и това ще е тази седмица от нас,не си харесах нищо аз от новата брошурата.

# 1 489
  • На брега на реката
И аз се интересувам от малката парочистачка. Мисля да я ползвам за плочки и фуги в банята и за фурна и плот. 

# 1 490
  • Асеновград
Здравейте, някой ползва ли която и да е от парочистачките - за какво ги ползвате и въобще вършат ли работа?
Имам и двете, голямата използвам основно за под чистя пода след прахосмукачката вместо да мия с моп или килимите и пътеките купих я най вече заради тях спестява ми прането два -три пъти годишно. Улеснение е но не ти спестява минаването с прахосмукачка уреда само почиства с пара.С нея минавам и матраците един два пъти годишно , не оставя мокро парата почти на момента се изпарява.Сега се чудя на прахосмукачката за акари която ще пускат. Другата ръчната я ползвам в кухнята в тоалетната с кривия накрайник минавам под ръба на тоалетната чиния там където не става с четка вади мръсотия и котлен камък, в банята чистя фуги котлен камък, с микрофибърната подложка става за чистене на огледала и стъкла.Преди седмица с нея прах и две големи плюшени играчки по над метър високи, тях не мога да ги пъхна в пералнята а бяха прашасали от търкаляне. Някой по преди се оплакваше че като свърши водата я чакал 30-40 мин. за да отвори за второ зареждане, чакам от 3-5 мин. и се отваря важно е да е излязла всичката пара, натискаш докато спре да пуска и да е изключена, иначе има ли пара дори слабо да излиза може да чака човек и час докато изстине и се отвори клапана за второ зареждане.
С нея минавам и мрежите на комарниците, светват. Удобство са но не правят чудеса при силно замърсяване си иска повече упоритост и понякога след 3-4 минаване има ефект, ползва ли се редовно не позволява наслоявания.
С тази за пода след 4 то минаване се изпра петно от червено вино на мокет, преди това с какво ли не го бях третирала, с парочистачката по малко по малко избледня и изчезна без препарат.  С ръчната може да се пере дамаска на автомобил или детска количка, съхне по бързо отколкото ако е прана на автомивка.

# 1 491
Ако не е минато с прахосмукачка, от праха с парочистачката се замазва. Винаги първо минавам с единия уред, после с парочистачката.
А килимите се изчистват най-добре ... на тепавицата.

# 1 492
  • Варна
Моля за отзиви за тротинетката до 100 кг. от четвъртък! Купували ли сте на децата си и как са като качество? Жалко, че не предлагат и с три колела за по-големи деца.

Забелязвам, че тенденцията е към пробутване на български хранителни продукти продукти, които така или иначе са във всяко магазинче. Качеството пада, асортиментът обеднява Sad

# 1 493
Че техният асортимент е под всякаква критика- ограничено предлагане на техни марки и някоя и друга българска или чуждестранна, но твърде ограничено като избор. Дори им писах за това в анкетата, не че има значение, след като такава им е поначало фирмената политика

# 1 494
  • Стара Загора
Взех от хумуса в понеделник, но все още не съм го опитала. Миналата седмица правих домашен и ми хареса.
От следващата брошура се загледах в блузите без ръкав, но само чисто бялата има размер 34, а 36 сигурно ще е голям Sad

Кучешките легла хубави ли са?

# 1 495
Много ли ти е спешно за кашкавала Simple Smile
Ние го харесваме, но аз харесвам всички кашкавали Simple Smile

# 1 496
Такъв кашкавал два пъти се лъжа да купувам, няма такава безвкусна гума.

# 1 497
На нас напоследък взе да ни харесва кашлавала на Белииса. И един ръчен от една мандра, която има фирмен магазин наблизо.

# 1 498
Точно щях да кажа, че Блиедино е с различни производители. В къщи харесваме на Йотови.

# 1 499
  • Mostly in my mind
Този кашкавал не е ли няколко вида? Вие кой коментирате? Последните няколко пъти взимам един с черен етикет, зрял не знам си колко дни. Него ли коментирате?

Общи условия

Активация на акаунт