Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 275
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Кои таблетки за съдомиялна бяха хубавите? Едните са обикновени, другите - all in 1.

# 526
Малките сладоледчета, които са 6бр в кутия от брошурата, хубави ли са?

# 527
Да, сивичките кецки са някак доста мекички вътре. Удобни ми се сториха. Да бяха и естествена кожа ли....ама нейсе.
И подметката е по-висока някак, не стъпаш съвсем на земята...

# 528
  • Перник
Тете, мернах ги в нашия магазин тези кецове, ама не ги гледах подробно - не са мой тип.

# 529
  • Mostly in my mind
Аз винаги съм се чудила защо дамската номерация на обувките започва от 37. Дискриминация.
Колко са броя на стикитата? 8, 9? Много малко сякаш.

# 530
  • София

Колко са броя на стикитата? 8, 9? Много малко сякаш.
Поне 30, имаме вече 10 и няколко повтарящи.

# 531
  • Бургас
В играта на ФБ, за която се пише, 8 ги изкарах аз. Иначе колекцията е от 24 стикита Wink

# 532
  • до едно тепе
Вкъщи се заринахме с тиквички( стикита). Имаме 5 извън хладилника(албума).
Метнах очо на сините маратонки, които ще пускат в четвъртък. Дано и в действителност изглеждат като на снимката,че поне да не се разкарвам напразно. Иначе от там рядко купувам обувки. Мъжо си беше взел от туристическите и за една зима заминаха, ама той е способен в късането. Веднъж взех от апреските на синковеца- здрави са, но краката му си бяха все ледени. И аз имам едни маратонки за бягане от миналата година- все още са здрави, макар че са от плат.
Между другото 30лв за детски обувки хич не са много, но все пак зависи от обувката. Няма да ви успокоя, но преди седмица само за ортопедични стелки дадох 60. Та ако ми отговарят на условията обувките не бих им се дърпала на 30-те лв. Rolling Eyes

# 533
Поспаланчо, че ти си минала тънкана, моите ортопедични стелки са 120 лв. Rolling Eyes

# 534
Тези сиви кецки изглеждат много добре. Отговарят ли си на номера и огъва ли се подметата? Болни сме с детето и бих пратила само мъжа ми да купува Grinning

# 535
  • На морето!
Според мен имаха предвид, че 30лв са много за маратонки от Лидл, а не че по принцип 30лв е висока цена за маратонки.

# 536
  • Mediterraneo
Кецовете изглеждаха много добре, с хубава подметка. Исках да взема на голямата, тя ми отказа, а аз нямам нужда от такива. Иначе бих си купила. При нас са от порядъка на 17-18 евро, повече от приемлива цена за стандарта.

# 537
Ако не бъркам виното е 500мл, ако ще пробвате малиново, по-добре си дайте парите за Тръстена.

Най-добре. Трастена засега никой не може да я бие. Чистото малиново аз лично не го харесвам, защото ми идва прекалено сладко, но мерло и малина - мммм..
Това лидълско изобщо не си заслужава парите.

# 538
  • Plovdiv, Bulgaria
Кои таблетки за съдомиялна бяха хубавите? Едните са обикновени, другите - all in 1.

Лично аз предпочитам обикновените.

# 539
  • до едно тепе
Поспаланчо, че ти си минала тънкана, моите ортопедични стелки са 120 лв. Rolling Eyes
За детето са. Може би затова. Замерваха му ходилата с една машина и тези ми дадоха в магазина. След 6м нови.

Общи условия

Активация на акаунт