Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 245
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 585
Пише че е до изчерпване на количеството,  жалко наистина, за първи път да ми хареса кисело мляко.

# 586
Е, те го продават и другаде, ама и цената е друга - около 1,80. Даже страница си имат. На цената, която беше в Лидл е поносимо. Засега само Елви го правят. Ако влезе на мода и го забъркат и другите ще стане като масовото кис мляко и като цена, и като качество:)

# 587
  • Бургас
И аз взех последните 3 кофички Нарине преди малко, че много ни хареса на мен и на дребния.
Маркирали са ми 2 пакета с ядки вместо един в бързината... Как ли бих могла да докажа, че съм взела един, а не колкото са маркирани при положение че съм у дома вече и в близките 3 часа не смятам да излизам пак :/  Пък са си почти 5лв...

# 588
Хубав ли е шпековия салам на Барони, който сега е на промоция 3х300гр на цената на 2бр?

# 589
  • Перник
...
Маркирали са ми 2 пакета с ядки вместо един в бързината... Как ли бих могла да докажа, че съм взела един, а не колкото са маркирани при положение че съм у дома вече и в близките 3 часа не смятам да излизам пак :/  Пък са си почти 5лв...

И на мен ми се е слувало да забележа вкъщи, че са ми маркирали 2 бр. нещо, а реално да съм взела едно. Ядосвам се и толкова Sad

# 590
Явно се случва такава грешка най-редовно. Бяха ми маркирали 2 бутилки алкохол вместо една, което беше надписване на сметката с около 20 лв. Задължително проверявам касовите бележки след каса, дори и много да бързам.

# 591
  • Мадрид / София
Затова е добре да се провери бележката още в магазина. И на мен ми се е случвало. Проверявам от време на време, не винаги и за сега други несъответствия не съм откривала.

# 592
Опитахте ли свинския джолан (варен и осолен), който е от тематичната седмица? Какви са отзивите? Благодаря!

# 593
В Лидл никога не ми се е случвало да не ми излиза сметката, но по навик и заради лоши практики в други магазини всеки път си проверявам до касата.

# 594
И аз взех последните 3 кофички Нарине преди малко, че много ни хареса на мен и на дребния.
Нямат ли камери?

# 595
  • Асеновград

# 596
  • have faith and be patient ..
Може ли номера на зъбния душ, контакти на бушона ли кво беше.. Естествено нямам ни кутия, ни книжка, ни касов бон /за първи път/  и естествено  /за първи път/ ми се чупи уред от лидл.. Чопчето което държи накрайника се е пукнало и не държи, като пусна душа и налягането го изстрелва.. А вече не мога без такава джаджа... Sad

# 597
  • Бургас
Различни модели имаше. Виж кой е твоя точно https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-AED84CA9-CCB136CE/lsp/h … 8&x=0&y=0 , после отвори брошурата му от сайта и виж координатите на сервиза Wink

# 598
  • Перник
... Задължително проверявам касовите бележки след каса, дори и много да бързам.

Уж и аз проверявам, ама обикновено пазарувам с мрънкащи мъж и син и проверката минава по диагонал Confused

С. Алекс, как успя пък ти да счупиш зъбния душ? Моят е от миналата година и досега е падал на плочките в банята N пъти, и всеки път си мисля "до тук беше", но той си работи безпроблемно Simple Smile

# 599
  • have faith and be patient ..
Ами сега разследвам, беше на зарядното си извън банята и 100% някой нещо му е направил без да иска  минавайки покрай него.. Просто не трябваше да го оставям на земята със сложен накрайник... Децата бягат насам натам, играят, добре че явно не е здрав моя, че можеше да стане по сериозна беля, но засега никой нищо не признава, хем ги разпитвам поотделно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт