Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 263
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Mostly in my mind
Еха, каква разлика в цветовете само.
Иначе са готини. Simple Smile

# 571
Тета,това някакъв панталон ли е?
Много ми хареса материята.Кажи от къде е Grinning

# 572
Ти пък...това е лидълски клин Joy
С кожата отпред. Него хванах сутринта....

# 573
  • Пловдив
Тете,явно у ваше "село" се е стоплило щом си обула кецки Laughing

# 574
  • 1st floor
За този боб ли някой беше споделил, че е хубав7
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=21459

# 575
  • Асеновград
Снощи правих от пуешките хапки на фурна, много добри.Включвам продукта в редовния пазар.

# 576
  • В полите на Витоша :)
Тук прочетох за пилешки бургери 4 бр. за 0.99 лв., но вече 2 седмици не ги намирам в нито един от 5-те магазина, които посещавам. Може ли малко насоки къде стоят и в каква опаковка са? Ако и снимка покажете, ще е най-добре Simple Smile

# 577
Снощи правих от пуешките хапки на фурна, много добри.Включвам продукта в редовния пазар.

Как изглежда опаковката, може ли снимка?Blush

# 578
Тук прочетох за пилешки бургери 4 бр. за 0.99 лв., но вече 2 седмици не ги намирам в нито един от 5-те магазина, които посещавам. Може ли малко насоки къде стоят и в каква опаковка са? Ако и снимка покажете, ще е най-добре Simple Smile

Ако не бъркам, при нас стояха във хладилните витрини някъде долу - значи реда, от който започват кренвиршите пикок /те са в началото/-тръгваш по него и към края, преди маслото някъде долу гледаш.
Мисля представляваха кръгли питки, оформени с пълнеж като готов хамбургер. В прозрачен пакет...

# 579
  • Асеновград

Как изглежда опаковката, може ли снимка?Blush
Ще я снимам довечера 1кг са по спомен или 4,99 или 5,99 стоят в съседния хладилник до замразения грах. За разлика от пилешките които бях купила от К вътре си е парче месо а не мляна маса.

# 580
  • В полите на Витоша :)
Много благодаря, Тета  bouquet Довечера ще търся там, че досега гледах все в хладилниците с охладени меса.

# 581
А, не са при месата...там редовно гледам, не съм виждала бургери Simple Smile
Ако са тези, за които си мисля, са там до маслините и зелевата салата в пакети, маслото е там също, поне при нас...

# 582
За този боб ли някой беше споделил, че е хубав7
https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=21459

у нас се харесва за салата или за бързо готвене.
Но вкусове различни...

# 583
Чудя се къде изчезна киселото мляко -нарине?  Хареса ми много,  вчера отидох за още а даже етикета го нямаше. Сутринта от отново проверих, ами няма Sad

# 584
  • София
Аз купих днес Нарине, имаше много София Слатина. Търсих ароматизатор с пръчици- ни един нямаше. https://www.lidl.bg/bg/PV-Offers.htm?articleId=21841 ако мернете в София пишете.

Общи условия

Активация на акаунт