Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 232
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 615
За старата преса трябва газов котлон.

# 616
За старата преса трябва газов котлон.
Не е точно така..аз съм правила на керамиката. Не ми се надраска котлона. Станаха супер орехчета.

# 617
  • Велико Търново
Какви са тези орехчета?

# 618
  • Асеновград
От следващата седмица си харесах дамския топ, азалия, луковици за бегония,ще погледна и дамските панталони от XLL най малкия размер.Четката за миене с водна струя е страхотна ползвам я за пране на килими и миене на външните ролетни щори  ако някой и се чуди няма да съжалява. Течния тор дали е хубав и от кой вид да взема за саксийните ми цветя?Искам най вече да наторя рододендрона и азалията и се чудя между 1 и 3.

# 619
  • София
Панайоту, благодаря, че сподели за четката. Щях да я пропусна, а много ми трябва за караваната. Hug

# 620
  • Асеновград
Панайоту, благодаря, че сподели за четката. Щях да я пропусна, а много ми трябва за караваната. Hug
Две четки са мека и твърда, а дръжката е телескопична, има и регулатор за пускане и спиране на водата от дръжката. Минус е само че като се напълни с вода дръжката натежава та при вертикално миене ръцете умаляват.Но пък няма пръскане навсякъде като с градинския пистолет.

# 621
# 622
  • София
😆😆 Уф, как се прецакахме - отнесохме се в седем без пет пред магазина за пастели, та да ги взима направо детето в училище. Чакаме, чакаме с още двама човека и накрая забелязваме, че работното време е сменено. Почвали вече от 8. Ще ходя пак след един час, детето замина на училище. Жалко, беше много удобно да се пазарува преди работа, ама така са решили.

# 623
При нас са от 8ч.
Пастели вероятно и аз ще взема за вкъщи. В у-ще им искат мазни пастели иначе.

# 624
  • София
При нас са от 8ч.
Пастели вероятно и аз ще взема за вкъщи. В у-ще им искат мазни пастели иначе.

Моята учи в творческо училище и съученичка много похвалила лидълските. Та, имахме поръчка от няколко деца, че живеем срещу магазина.

# 625
  • Асеновград
Това универсално спрей лепило добро ли е?Тези дни се мъча с една пинята за малкия и след като изсъхне ще я облепвам с украса чудя се дали да взема това или нормално течно.

# 626
  • велико търново
Това универсално спрей лепило добро ли е?Тези дни се мъча с една пинята за малкия и след като изсъхне ще я облепвам с украса чудя се дали да взема това или нормално течно.
Пинята дъщеря ми лепи с лепило от брашно с вода. Става твърда и здрава.
Как са маратонките на живо?

# 627
  • София
Малее, митинг от пенсионери в осем, на косъм съм от закъснение. Касиерката каза, че в понеделник са им сменили работното време.
На маратонките беше лудница, поне това, което мереха хората, изглежда добре.

# 628
  • велико търново
Има ли тема за ,, стикитата,,?

# 629
  • Бургас
Има ли тема за ,, стикитата,,?
Както винаги, да https://www.bg-mamma.com/?topic=1099117.15

Общи условия

Активация на акаунт