Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 253
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 45
  • shumen
Честита Баба Марта и благодаря за темата.
Това с опипването го има и при нас.Точно вчера правих забележка на една такава баба и тя ми изтегли една българска и продължи да си взема.

# 46
Разбирам дядовците да опипват, ама и бабите ли започнаха?Simple Smile Като искам да си взема хлебчета/франзела чакам да изкарат или моля някой от служителите и те ми дават от бандурата, с която ги изкарват. Явно знаят кой, как и къде бърка да обарва.

Новата майонеза в бурканче е страОтна:)

# 47
А колко стикита открихте в брошурата?
Нямаме ме я, а синът ми иска да го регистрирам за играта... Simple Smile

# 48
7 са стикитата. Успех!

# 49
kostalav, Благодаря!

# 50
  • на Мелмак
Аз се радвам, че засега няма интерес към стикитата. Ще трябва да ходя за сирене и кашкавал, най-вероятно ще излезна пак с поне 3 торби Grinning
В къщи трицветната паста /спагети е единствената нехаресвана. Само доматен сос взимам, май?

# 51
А в лидл пускали ли са кутии за хляб? Сега видях, че в К. има, но се чудя дали си заслужава да изчакам да пуснат и в лидл.

# 52
o, ne , съвсем ме отвратихте с тези описания на баби и дядовци, опипващи, плюещи, събарящи ръкавици.... за ръкавите и прочие. За съжаление, имам далечни роднини, които също нямат хигиена на хранене/храна и не ми се мисли те какво правят във витрините с печива, когато дойдат тук да пазаруват. 
Купих си круши и халвички, още не съм ги нападнала...

# 53
Добре, че не ям хляб, та са ми спестени тези драми 😎
Да ви похваля едно червено вино от италианската седмица, с черен етикет, от Пулия, цена 4 и нещо. Много ни хареса, а за цената си е повече от чудесно.

# 54
  • In transit
Пак имаше четен брой лалета вчера. Този път единия букет беше от 10. Така взех два и стана този чуден букет. Доволна.

# 55
  • have faith and be patient ..
Здравейте! Ще ударите ли едно рамо? Simple Smile От къде мога да си купя нови маски за инхалатора Sanitas? Има ли съвместими с някоя друга марка? Благодаря

мисля ,че по аптеките продават комплекти за инхалатори ... все се каня и аз да си купя , но забравям , но именно там ще търся , мисля са стандартни маркучите и маските ..

# 56
  • София
Здравейте! Ще ударите ли едно рамо? Simple Smile От къде мога да си купя нови маски за инхалатора Sanitas? Има ли съвместими с някоя друга марка? Благодаря

мисля ,че по аптеките продават комплекти за инхалатори ... все се каня и аз да си купя , но забравям , но именно там ще търся , мисля са стандартни маркучите и маските ..

Където и да питам казват, че според тях не са стандартни.  Трябвало да се свържа с вносителя,  реших първо да опитам тук Wink

# 57
Запис.
 За качеството на Верея и аз съм скептична.

# 58
  • Асеновград

Където и да питам казват, че според тях не са стандартни.  Трябвало да се свържа с вносителя,  реших първо да опитам тук Wink
В упътването няма ли посочен начин на поръчка на консумативи? Обикновено уредите на Лидл си имат и начин на доставка на консумативи.

# 59
Винаги си купувам лалета в петък. Просто са прекрасни!! Издържат ми по седмица.
Ще ходя да купувам и за 8ми март и тази година да направим букет за майка ми. Става страхотен, голям букет за нищо пара.
Кутия за хляб си купих от К. Мъжът ми само измайстори една дръжка, че иначе е мъка отварянето.
Не си спомням в Лидл дали е имало кутии за хляб.

Общи условия

Активация на акаунт