Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 245
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 600
Пробвах тази пилешки бургери, които тук показахте, еми никак не са лоши, очаквам по кофти вкус, но се харесаха с ементалче, лист салата и сос за бургери - много вкусно се получи! Благодаря, че споделихте! Иначе и ние харесахме новото мляко, и днес при нас имаше доволно количество!

# 601
  • София
На мен онзи ден мацката на касата ми беше маркирала 72бр. шунка и накрая като каза 245лв. се оцъклих. Е на време оправих е грешката.

# 602
  • Бургас
Реших да се пробвам все пак. Минах като взех дребен от училище и обясних какво се е случило. Без никакви проблеми ми върнаха парите, така че всичко е ОК Simple Smile

# 603
Наистина ли са парчета месо отвътре?

# 604
На мен онзи ден мацката на касата ми беше маркирала 72бр. шунка и накрая като каза 245лв. се оцъклих. Е на време оправих е грешката.
Магданоз  имаше ли при покупките?

# 605
  • Буркина Фасо
Наистина ли са парчета месо отвътре?
да. смлени остатъци от изрезки, кости, перушина. накрая пресовани и оваляни във вкусна панировка  hahaha

# 606
  • Асеновград

# 607
  • София
Магданоз  имаше ли при покупките?
Даааа, веднага след шунката беше!

# 608
Мда, редовно се случва. 72 е кода на магданоза и като не хване бутона за код, бройката скача...доста Simple Smile

# 609
Момичета, този уред на Silver Crest пускаха ли го в Лидл?

# 610
  • София
Мда, редовно се случва. 72 е кода на магданоза и като не хване бутона за код, бройката скача...доста Simple Smile
Същото ми обясни момичето, важното е, че грешката я видяхме на време и то тя и всичко беше оправено!

# 611
Пускали са такова чудо,виждала съм.

# 612
  • Мадрид / София
Аз имам подобен уред, но за мъфини. Много си го харесвам, подарък ми е.

# 613
Дано пуснат отново, орехчета ме интересуват много ))).

# 614
Дано пуснат отново, орехчета ме интересуват много ))).
Не е особено сполучлив според моя близка, каза че и прашасва така и си прави орехчета с пресата от време оно.

Общи условия

Активация на акаунт