Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 116 217
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 675
Харесах някои от дрехите - особено блузките на хоризонтални райета. Мисля, че имам 5-6 - нещата отиват към колекция... Обаче тези са по-различни и има голяма вероятност да взема и от тях... И тор за орхидеи - върши ли нещо полезно?

# 676
На хоризонтални ли имаш предвид? Вертикални не видях.

Каква е мощността на пистолета, колко вата?

# 677
Да, поправих се. Нещо много се разсейвам днес))

# 678
Ще се пробвам с четката за миене, по-горе в коментарите се беше харесала! Купихме с ММ водоструйката от миналата седмица и е много доволен, първо нямаше в магазина,пък като питахме на касата се изнесе от склада.

# 679
Да попитам за въпросната четка - има ли си контейнер или трява да е постоянно вързана към течаща вода? Сигурно звучи тъпо, ама не мога да си го представя Embarassed

# 680
Ще се пробвам с четката за миене, по-горе в коментарите се беше харесала! Купихме с ММ водоструйката от миналата седмица и е много доволен, първо нямаше в магазина,пък като питахме на касата се изнесе от склада.
Тази водоструйка  която сте купили става ли за миене на кола ,според вас ?

# 681
И тор за орхидеи - върши ли нещо полезно?
Присъединявам се към питането Blush

# 682
Справя се, взехме я главно и за това. Приятел на ММ я ползва вече над 4год. и ни я препоръча. Мисля,че си заслужава паричките,има и мека четка за сапунисване на автомобила. Доволни сме.

# 683
  • Асеновград
Да попитам за въпросната четка - има ли си контейнер или трява да е постоянно вързана към течаща вода? Сигурно звучи тъпо, ама не мога да си го представя Embarassed
Няма контейнер четката, тя е вид аксесоар за маркуч.Свързва се към маркуча откъдето идва и водата има ръчка с която пускаш или спираш водата от самата нея не тече непрекъснато.Тя е основно за външно почистване на гаражни врати, ролетки, мила съм си с нея външно стъклата на офиса че са високи и с друго не мога да стигна до горе, за настилки.Едната четка е с много твърд косъм направо стърже, другата е мека водата излиза през четката.С меката четка и колата можеш да измиеш.
Не знам дали би се вързала към водоструйка и изобщо има ли смисъл.Май четката няма да позволи силна струя което е и идеята на водоструйката.

# 684
  • до най-прекрасния мъж
Тази водоструйка  която сте купили става ли за миене на кола ,според вас ?
Имаме я от 2-3 години и ние. За автомобил става, но си иска и ръчичката да тръкне - с четка или гъбка. Не е като професионалните водоструйки по автомивките, които само със струята свалят всичко.

# 685
За иберийската седмица: тази марка не ми е известна, но като цяло асортимента си заслужава. Сега:
На маслините Мансанийа трудно им се отделя костилката.
Ликьора Турон на мен не ми хареса и го хвърлих (беше друга марка).
Аз точно на ликьора се чудех, защо го хвърли?

# 686
  • Перник
И тор за орхидеи - върши ли нещо полезно?
Присъединявам се към питането Blush

И аз Simple Smile

# 687
Благодаря, Панайоту bouquet

# 688

И аз се класирах с бутилчица. Тет, наздраве.
Имаше много Нарине, и от тях взех. И имитацията на мерси, както и други глупости. 3стикита за мен.
Сега отивам да готвя.

# 689
Значи не било от снимката на Тета. Чисти епруветки. Laughing Пишете за вкуса. Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт