Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 989
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 020
При сметка от 500 лв., по-скоро ще му трябва и втори хладилник. Bowtie

Ох, тези стикита.. След драмите, които видях и в нашия филиал, иде ми да залепя някъде в района обявата от olx, която беше споделена тук, за безплатно предлагане на стикита. С нещо ни облъчват в този магазин Smiley, твърде много хора се държат неразумно - било за пазар, било за стикита. А и защо е тази мания, това не ми изглеждат играчки за деца - за малките са опасни, за големите са безинтересни.. По-скоро са играчки за възрастни. Laughing

# 1 021
Тази кола определено не е  за в къщи.

# 1 022
Извинете ме за оф-а, но тая Кола за 500 лева едва ли е за лична консумация...от там и заведения ли пазаруват, както е в Метро?

# 1 023
  • Mostly in my mind
Нямам идея за къде е тази кола, а пък и не ме интересува честно казано. Кой каквото иска да си пазари. Просто споделих случката относно прословутите стикита.

Взех и аз Нарине.  Допадна ми. Simple Smile

# 1 024
На някои стоки има ограничения за количество, тук явно е нямало
Тия стикита и мен ме дразнят, защо не дават по една бира за всеки 15 лева Simple Smile Ама от деца се пчели най-много...снощи имаше просещи деца на касите. И родителите гледат лошо, ако не им дадеш стикитата си. Много неприятно.

# 1 025
Да бе, та да има просещи бираджии:))) Който си го иска си го взима стикито, който не - по преценка на касиера се разпределя.

Навсякъде обаче го дават ларж - коли, апартаменти, тук стикита. Който не играи, ни пичели в крайна сметка)

# 1 026
Ходих в лидл в съседен град - изцяло разместен. Като влезеш - плодовете тупнали. Пиците и други неща вместо във фризери на земята, във фризерни витрини на нивото на очите. Абе всичко разместено...много ми е терсене. Тъкмо си свикнал, и айде пак....търговски номерца...

След дълго мислене, днес върнах сивите маратонки.  Бяха носени един ден, да, много мислех, но реших да им ги върна - моделът явно не е доизкусорен, отзад на петата има мек пълнеж, но точно на ахилеса мястото е празно. Съответно протрива и прави рани на сухожилието. Съжалявам, но не мога да нося неудобни обувки.
Имам едни бели маратонки също лидълски, със същият проблем - те си стоят още вкъщи, не ги върнах, защото бяха двайсетина лева.
Тези обаче са 33лв. и честно казано не виждам защо да затварям пари в нещо, което ще изхвърля.
Та гузно ми е сега леко, ноооооо....другият път да се постарят с по-добър продукт Simple Smile

# 1 027
Кашкавала от  село е всичко друго, но не и кашкавал.

# 1 028
  • София-в сърцата на моите деца
https://www.olx.bg/ad/podaryavam-stikita-CID618-ID7MzeB.html#7e69db3ea5
Подаръци стикита

# 1 029
Ужас....

# 1 030
  • Пловдив
Тете, нищо де... Peace
Аз също си мисля за тия мокасини  Thinking

# 1 031
  • София
Ходих в лидл в съседен град - изцяло разместен. Като влезеш - плодовете тупнали. Пиците и други неща вместо във фризери на земята, във фризерни витрини на нивото на очите. Абе всичко разместено...много ми е терсене. Тъкмо си свикнал, и айде пак....търговски номерца...
При нас много отдавна е така. И на мен преди ми харесваше повече подредбата, беше по-прилично и неразхвърляно. Но, така ще е. Обявят ли, че ще правят ремонт на магазина, очаквайте разместване.

# 1 032
  • София
Нашият днес трябва да е отворил след ремонт. Значи утре да не се отчайвам като отида 😀

# 1 033
И при нас имаше ремонт - отвориха го на 15ти. Ами по-разбъркано ми е така... Преди бяха пускали едни шоколадови суфлета - замразени. Някой опитвали ли ги е? Дали са в постоянния асортимент?

# 1 034
  • София
Скрит текст:
За пейките, мисля че се говори за  пусканите в каталога от 25-ти февруари на 34-та страница
Аууу, вероятно е така. Cry
Скрит текст:
Аз търся бялата. Ще пообиколя магазините, пък ако намеря ще се радвам, ако не - здраве да е.
И на теб, vanian, благодаря. Hug

да, точно тази беше. не знаех, че има видове и затова се зачудих. ако видя от другите ще свирна.
Благодаря!  Hug
Днес обиколих магазините на ул. "Резбарска" и двата в Люлин. Имаше бамбукови пейки, но не и бели. В края на краищата, ще ги пуснат пак.
Новото, което мога да дам като информация е предстояща разпродажба:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт