Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 880
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Буркина Фасо
това е най-гадното. ама нека си купи и да го опита все пак.  Laughing

# 1 456
  • Мадрид / София
Веднъж взех класически хумус да го пробвам и не ми хареса, а иначе нахута го обичам (повече от зрелия фасул).

# 1 457
  • Mostly in my mind
Обожавам домашния хумус. 
Ох, аз претърпях провал с чийзкейка с изварата. Правих го по рецептата от кофата.  Стана един въздушен, тресе се като желе,  разтече се като го нарязах. Дали ще стегне, ако престои една нощ в хладилника? Отделно 300 гр пудра захар ми идват много. Адски е сладък. Иначе домашните го одобриха по сладост. Но на тях им дай само сладко. Blush

# 1 458
На мен всички купени хумуси са ми гадни.

# 1 459
Не бих сложила в устата си такова нещо...хумус... небцето ми ще се потресе....Joy

# 1 460
  • shumen
Веднъж взех хумус и освен мен никой друг не го хареса.

# 1 461
Въпросът ми е-същият ли е като този от Кауфланд,защото последния го изхвърлих със засилка в кошчето.?

# 1 462
Най-уникалното боровинково сладко е на лидл,с цели парченца.Разкошна ми става френската торта с него и заквасената им сметана 20 %.При сладката,при нас са точно преди хлебния щанд и след цветята.

# 1 463
И био малиновото им сладко е много хубаво.

# 1 464
Въпросът ми е-същият ли е като този от Кауфланд,защото последния го изхвърлих със засилка в кошчето.?

Този в Кауфланд кръгъл ли е? С различни вкусове? Аз харесвам повече този кръглия. Но само с червени чушки. Другите не са хубави. По-хубав за мен лично е и от този сега в Лидл.

Този имам предвид, само че с червена чушка

# 1 465
Прясно инфо от "Бушона" за казанче и бъркалки за хлебопекарна Силвър крес с две бъркалки:освен чрез поръчка по тел.,може да се вземе и "на живо" от "Искър"55(рядко няма в наличност,често ги зареждали).Цена-32 лв.

# 1 466
  • Бургас / UK

Аз, с такава засилка изхвърлих този от Лидл, а кауфландския го обожавам ,така че може лидълския да ти хареса  Peace Между другото яла съм хумус и на други места и повече се доближават по вкус с кауфландския...Всичко е въпрос на вкус, пробвай и ще прецениш как е.

# 1 467
  • Асеновград
Обожавам домашния хумус. 
Ох, аз претърпях провал с чийзкейка с изварата. Правих го по рецептата от кофата.  Стана един въздушен, тресе се като желе,  разтече се като го нарязах. Дали ще стегне, ако престои една нощ в хладилника? Отделно 300 гр пудра захар ми идват много. Адски е сладък. Иначе домашните го одобриха по сладост. Но на тях им дай само сладко. Blush
Скрит текст:
Не съм пробвала рецептата от кофата, но при крем за торти забелязах че ако се смеси сладкарската извара с разбита сладкарска сметана, без добавка на желатин в последствие крема се втечнява дори в хладилник. Иначе за домашен сладолед няма проблем но там се замразява.
От новата брошура набелязах препарата за миене на съдове 3 л. и вероятно ще взема да пробвам и течния сапун 3л. май досега не е пускан.Акция блясък на препаратите много постна, май само препарат за почистване на пералнята  ще заредя от нея. Някой с мнение за прахосмукачката за акари, тя не е пускана но ако изобщо е ползвал подобен уред нека даде малко повече информация.Пътната чанта е идейна но ще я мисля тепърва дали да трупам поредната .Много ме блазнят и универсалните накрайници за прахосмукачка, стига да реша кой комплект че трите ще са ми малко в повече.

# 1 468
  • Mostly in my mind
Panayotu, няма сладкарска сметана в рецептата. Но да кажа, стегна!

# 1 469
  • Велико Търново
Новата брошура не ме вдъхнови като за ххл Sad https://www.lidl-flyer.com/1bb893f5-4fa6-11e9-8733-005056ab0fb6/ … 098971.1515514684

Общи условия

Активация на акаунт