Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

• 114 239
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 560
Днес в Борово нямаше. Другите удобни са ми на Каблешков при щжния парк, Овча Купел и люлинските. Краен случай Ринг Мол или Младост
В Ринг мол днес нямаше.

# 1 561
  • София
Днес в Борово нямаше. Другите удобни са ми на Каблешков при щжния парк, Овча Купел и люлинските. Краен случай Ринг Мол или Младост
В Ринг мол днес нямаше.
В Люлин на Царицата също няма.

# 1 562
Онзи ден имаше хладилници в този на А. Ляпчев

# 1 563
Какви хладилници? Shocked

# 1 564

Днес взех на -30% фолио за процорци за замъгляване. Опаковката на пръв поглед не беше отваряна. Прибрах се, срязах кръглото залепващо с нож и фолиото отвътре се оказа рязано. Евала на кокошкаря, който е спестил 6.99 и си е отрязал колкото му трябва, а после върнал в магазина. Много добра работа със залепянето на опаковката да не си личи изобщо  Peace
Върни им го.

# 1 565
За стикитата Wink

# 1 566
ЖДНБ Joy Реших, че и това са вкарали в асортимента!

# 1 567
  • София

Днес взех на -30% фолио за процорци за замъгляване. Опаковката на пръв поглед не беше отваряна. Прибрах се, срязах кръглото залепващо с нож и фолиото отвътре се оказа рязано. Евала на кокошкаря, който е спестил 6.99 и си е отрязал колкото му трябва, а после върнал в магазина. Много добра работа със залепянето на опаковката да не си личи изобщо  Peace
Върни им го.
Свърших си работата да затъмня на банята прозореца. А и да го върна, горчилката ще си седи  Mr. Green

# 1 568
  • Бургас
Препоръчайте ми бискивити подходящи за чийзкейк.
Но не знам дали ги има в Лидл.
Скрит текст:

С палмово масло ли са?
Мда.
Съставки: пшенично брашно, растително масло (палмово), захар, глюкозен сироп, суха млечна суроватка,  краве масло 0,1 %,  сол, набухватели: амониев бикарбонат,  натриев бикарбонат, ароматизант. Mоже да съдържа следи от орехи и яйчни продукти.

Колкото хора, толкова вкусове и мнения за кашкавал, сирене и пр. Аз, пък и детето, ядем само дългия калъп кашкавал Блудино. Идеален ни е на твърдост, консистенция, вкус, разтопяемост и запекаемост Stuck Out Tongue Winking Eye Стои  в пликче за да не става твърд, а често го правя на 3-4 по-малки части и замразявам Wink Всякакви други дето ми докарват послевкус на животно в устата са ми мерси, колкото и да ми ги хвалят. Мъжът ми пък обича такива. Та разни вкусове, както казах Simple Smile

# 1 569
И аз съм на дългия калъп. От 100г. Не сменям че все неприятно ме изненадват. Не обичам такива изненади.

Преди 10 дена взех един от магазинче....уж сух бил /такъв търсех/...хареса ми. Вчера пак вземам...ами не е същият вкус. Кво джуркат..два пъти един и същ не могат да го докарат...

На РС един зрял 45 ми хареса..но не го намирам  . Опаковката ли му смениха....що ли. Беше с жълт найлон на гърба..такъв не видях, а търсих...

# 1 570
  • София
Скрит текст:
[/spoiler]
Препоръчайте ми бискивити подходящи за чийзкейк.
Но не знам дали ги има в Лидл.
Скрит текст:

С палмово масло ли са?
Скрит текст:
Мда.
Съставки: пшенично брашно, растително масло (палмово), захар, глюкозен сироп, суха млечна суроватка,  краве масло 0,1 %,  сол, набухватели: амониев бикарбонат,  натриев бикарбонат, ароматизант. Mоже да съдържа следи от орехи и яйчни продукти.

Скрит текст:
Колкото хора, толкова вкусове и мнения за кашкавал, сирене и пр. Аз, пък и детето, ядем само дългия калъп кашкавал Блудино. Идеален ни е на твърдост, консистенция, вкус, разтопяемост и запекаемост Stuck Out Tongue Winking Eye Стои  в пликче за да не става твърд, а често го правя на 3-4 по-малки части и замразявам Wink Всякакви други дето ми докарват послевкус на животно в устата са ми мерси, колкото и да ми ги хвалят. Мъжът ми пък обича такива. Та разни вкусове, както казах Simple Smile
Скрит текст:
Става въпрос за този вид бисквити , без палмово масло са

Скрит текст:
[/spoiler]

# 1 571
В Младост хладилници нямаше през уикенда още, не знам дали са заредили.

За сиренето - да, ям го като пуканки, директно с вилица от кутията, просто обожавам.

# 1 572
  • Буркина Фасо
Единствен хубав кашкавал  на пазара в момента  е на Олимпус, той най-много се доближава до БДС, но онзи стандарт преди  години, нищо друго не става, и съответно бързо мухлясват, което говори , че няма хубави съставки.  Кашкавал,  който се мазни по ножа, лесно се реже с нож, не ми го хвали, а и трябва след като е стоял по-дълго време, разбира се в хладилник, да изсъхва, да стане като кокъл едва ли не,  но не и да мухлясва.  
мухлясването идва от влажността в кашкавала. а той е влажен защото не е втасал

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 23:13 от 7002_ognob

# 1 573
На мъжките дънки каква им е идеята да стоят като клинче леко свободно или като на манекена от брошурата, еластични са, но тази кройка не я разбирам.

# 1 574
  • Сливен
Има ли хубави пушени гърди в Лидл,трябват ми за супа?

Общи условия

Активация на акаунт